Moederdag bloemen bezorgen ♥

Ben je op zoek naar een speciaal Moederdag boeket?

Wij bezorgen dit op Zondag 14 mei 2023. Moederdag!

Moederdag is bedoeld om alle soorten moeders te vieren, of ze nu net moeder zijn geworden, stiefmoeders zijn, grootmoeders zijn of schoonmoeders zijn. Het is een gelegenheid om te laten zien hoe bijzonder ze zijn door het sturen van een schitterend boeket van de lokale bloemist. Verras hen met de mooiste Moederdag bloemen samengesteld tot een prachtig boeket.

Moederdag bloemen bestellen.

 
out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meest gekozen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laat bloemen bezorgen op Moederdag

Een boeket voor moeder wordt altijd gewaardeerd! Bestel vandaag nog uw boeket voor Moederdag bij Flowers.nl en wij zorgen ervoor dat uw bloemen op Moederdag in Nederland worden bezorgd.

Bloemen bezorgen voor Moederdag

Bloemen bezorgen op deze speciale tweede zondag in mei is de beste verrassing die je je moeder kunt sturen. Als geschenk op zondag zal ze aangenaam verrast worden door een frisse creatie van prachtige bloemen in een boeket! Naast bloemen kun je jouw verrassing ook aanvullen met een mooie fles wijn, Chocolade, Knuffel, het lievelings geurtje of een Rituals Cadeauset.

Wanneer is Moederdag?

Moederdag is elk jaar op een andere datum omdat het wordt gevierd op de tweede zondag van mei. De historische reden voor deze datum is het feit dat in Europa wilde bloemen in de natuur rond deze datum bloeien, zodat kinderen deze voor hun moeder kunnen plukken. Bloemen op de keukentafel maken de woonkamer tot een prachtig spektakel.

Bloemen bestellen voor Moederdag

Worden mijn Moederdag bloemen bezorgd op Moederdag zondag? Ja! Het is mogelijk om de bloemen van je Moederdag op zondag te laten bezorgen. Al onze bloemisten zijn speciaal voor deze gelegenheid geopend en garanderen bezorging op Moederdag zelf.

Moederdag bloemen

Moederdag staat alweer bijna voor de deur. Het perfecte moment om jouw moeder in de watten te leggen en te laten weten wat ze voor jou betekent. Op zondag 14 mei is het de dag om jouw moeder te laten stralen! Maak je moeder, schoonmoeder, stiefmoeder of oma blij op een manier die helemaal bij haar past. Stuur een Moederdag boeket samen met een Moederdag kaart met mooie woorden recht uit je hart. Wil je jouw moeder extra laten stralen op deze bijzondere dag? Dan ben je ook bij ons aan het juiste adres voor de liefste, mooiste en lekkerste Moederdag cadeaus. Laat een prachtig boeket bloemen bezorgen door de lokale bloemist, verras haar met overheerlijke bonbons of een beauty pakket van Rituals kadoset voor een echt relax moment.

Een fijne Moederdag toegewenst

Moederdag vieren we ter ere van het moederschap. Voor alle moeders. In alle soorten en maten. Deze dag is speciaal om jouw moeder, stiefmoeder, schoonmoeder, oma of welke speciale vrouw dan ook in het zonnetje te zetten! Om jouw moeder dit jaar extra te verwennen en er een onvergetelijke Moederdag van te maken, hebben wij een heleboel tips en Moederdag ideeën voor je verzameld. Bekijk online de talloze Moederdag cadeautjes of de leukste en liefste kaarten voor Moederdag. Ook hebben wij de aller leukste Moederdag teksten en gedichtjes op een rijtje gezet. Hier vind je onwijs veel handige Moederdag tips en ideeën voor het schrijven van de perfecte tekst voor jouw lieve mama. Wij helpen we je graag om jouw moeder dit jaar extra in het zonnetje te zetten.

Verras de liefste moeders met Moederdag!

Er is geen enkele vrouw zoals zij en zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden! Maar laat ook je partner, zus of vriendin weten wat voor een geweldige moeder ze is. Want in tijden zoals deze kan elke moeder wel een hartverwarmend gebaar gebruiken. Fleur haar dag op met de mooiste Moederdag bloemen of laat haar stralen met een heerlijk beauty cadeau van Rituals?

Veelgestelde vragen over Moederdag

  • Wanneer is het Moederdag in 2023?

Dit jaar vieren we zondag 14 mei Moederdag. Elk jaar op de tweede zondag van mei is het Moederdag. Al eeuwen vieren we deze dag. Oorspronkelijk komt het uit het oude Griekenland. Ze eerde op deze dag Rhea, de moeder van de goden. Pas sinds 1924 vieren we Moederdag ook in Nederland.

  • Hoe bestel ik een Moederdag verrassing?

Bij Flowers.NL  bestel je in een paar makkelijke stappen de liefste Moederdag kaart bij jouw persoonlijke Moederdag cadeaus. Kies nadat je de bestelling het geplaats je kaartje, schrijf een persoonlijke tekst of voeg een leuke foto toe van jullie samen.  De rest regelen wij voor je!

  • Kan ik ook een persoonlijke Moederdag kaart maken?

Ja natuurlijk! Kies dan voor een Moederdag fotokaart! Voeg een foto toe van een leuke herinnering van jullie samen en maak het extra persoonlijk met een mooie Moederdag tekst. Je kan zelfs een foto toevoegen op een leuke chocolade kaart of houten kaart. Zo pak je helemaal uit!

Moederdag in andere landen.

In het Verenigd Koninkrijk vieren ze niet één maar twee Moederdagen. De eerste is Mothering Sunday, een oude christelijke traditie die altijd op een zondag in maart valt en voor ons minder bekend is. De tweede Moederdag, die op de tweede zondag van mei valt en meer commercieel van aard is, is bekender en volgt de Amerikaanse traditie.

Mothering Sunday wordt in het Verenigd Koninkrijk gevierd telkens op de vierde zondag in de vastentijd, ook wel bekend als Laetare of halfvasten.

Moederdag wordt wereldwijd gevierd, maar niet altijd op dezelfde dag. In verschillende landen valt Moederdag op verschillende data. In enkele landen, zoals Duitsland, Denemarken, Italië, Turkije, Australië, België, Amerika, Suriname en Nederland, wordt Moederdag traditioneel gevierd op de tweede zondag van mei.

In veel katholieke landen valt Moederdag op 15 augustus, de dag van Maria-Tenhemelopneming, omdat Maria in de christelijke kerk de moeder van Jezus is.

In Spanje en Portugal valt de viering van Moederdag op de eerste zondag van mei, terwijl het in Mexico een familiedag is die jaarlijks op 10 mei wordt gevierd. In Frankrijk en enkele andere landen valt Moederdag (meestal) op de laatste zondag van mei.

In Rusland is de laatste zondag van november de dag waarop moeders centraal staan.

Moederdag is een officiële feestdag in veel landen over de hele wereld, waaronder Australië, België, Canada, China, Duitsland, India, Japan, Nederland, de Verenigde Staten en nog veel meer.

Moederdag Kadotip!

Geeft je moeder een bloemabonnement, zodat ze elke week of maand kan genieten van haar Moederdagscadeau.