♥Moederdag

Wil jij je moeder, schoonmoeder of oma verrassen met Moederdag? Onze bloemisten bezorgen de mooiste boeketten bloemen, zelfs op Moederdag zondag. Wij bezorgen de bloemen aan de deur van de moeder die jij verrast.

Boeket Fleurige pioen

Van dit fleurige pioenboeket word je toch vrolijk! Wees er snel bij, pioenen zijn slechts kort verkrijgbaar

Boeket bonte bloemen van het seizoen

Een vrolijk kleurenspel van kleurrijke seizoensbloemen

Pioenen passie vol

Boeket bloemen bezorgen pioen roos

Boeket Pioenpracht

Het is weer Pioenentijd. stuur iemand deze Pioenenpracht

Pioen en meer...

Boeket bloemen bezorgen riant Pioen roze roos

Boeket Liefroze pioenboeket

Het is weer pioenentijd! Een liefroze plukboeket vol pioenen

Boeket verwen moment

Iedere (schoon)moeder verdient het om eens lekker verwend te worden. Met dit boeket verwen je haar nog eens extra.

Boeket voor de allerliefste

Je kunt het wel van de daken schreeuwen. Jouw (schoon)moeder is de allerliefste.

Boeket unieke verrassing

Dit boeket is favoriet! Wat een gave blikvanger. Niet alleen mooi om als bloemist samen te stellen of als bezorger te mogen overhandigen

Boeket van de Maand - Mei

Het geluk straalt van dit mooie maandboeket af. Iedere bloem komt hier prachtig tot haar recht en maakt het plaatje compleet.

Boeket "Lieve mama"

We kunnen niet vaak genoeg zeggen hoe bijzonder mama is. Moederdag is hét moment om haar te laten weten hoe lief ze altijd is

Happy Chocolade Hart - Moederdag

Met dit Happy Chocolade hart vertel je jouw (schoon)moeder hoe speciaal zij is. Dit speciale hart waarop chocolade truffels  zijn verwerkt.

Boeket jij bent bijzonder

Jij bent bijzonder, speciaal en precies goed. Met dit boeket laat je iemand weten wat we eigenlijk veel vaker zouden moeten zeggen.

Boeket Stijlvol met Bottega

Dit boeket is één van onze eigen favorieten! Dit stijlvolle boeket in combinatie met de gouden Bottega Prosecco zorgt voor een onvergetelijke verrassing. Wanneer je voor een onvergetelijke verrassing wilt zorgen, dan is dit boeket meer dan geschikt! (vaas is optioneel)

Rituals Sakura & Flowers kadoset

The Ritual of Sakura & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Cadeauset Calming Ritual & Flowers

The Ritual of Dao/Jing & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Rituals Ayurveda Medium kadoset & Flowers

Ayurveda & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Boeket voor een bijzondere moeder met chocolade hart

Mam Jij bent bijzonder, speciaal en precies goed. Met dit boeket en een happy chocolade hart laat ik je weten wat we eigenlijk veel vaker zouden moeten zeggen.

Boeket bijzonder mooie verrassing + vaas

Een boeket laten bezorgen is al een mooie verrassing, maar de combinatie met deze gave vaas maakt het compleet (incl. vaas)

The Rituals of Mehr & Flowers kadotset

The Ritual of Mehr & Flowers gift set is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Happy Truffel Moederdag Edition 16 Truffels

Verras de allerliefste, leukste en mooiste moeder met heerlijke chocotruffels van HappyTruffel. Deze speciale Moederdag editie heeft de smaken Prosecco en Stroopwafel.

Voor de Charmante Moeder

Boeket "Lieflijk rode roos" Een Klassiek moederdag boeket van korte rode rozen (12) in combinatie met groenmaterialen.

Boeket Sprankelend roze tinten

Een Boeket van mooie wisselende bloemsoorten in zacht en hard roze tinten

Boeket Zachte Lente kleuren

Boeket met zachte Lente kleuren bezorgd door lokale bloemist. (vaas is optioneel)

Een verrassing voor jou!

Verrassingsboeket, onze Fleurop Vakbloemist stelt een verrassings boeket samen voor jouw Moeder.

Boeket "Love you Mom" + Truffels

Het boeket zorgt voor een onvergetelijke indruk en laat zien wat met woorden niet uit te leggen is. En een doosje Chocolade truffels

Surprise Surprise! - verrassingsboeket

Met dit extra grote verrassingsboeket weet je zeker iemand te verrassen. Onze Fleurop Vakbloemist stelt een verrassings boeket samen voor jouw Moeder.

Boeket voor Moeder + Happy Hart

Een boeket voor de liefste moeder met een Happy chocolade hart met chocolade truffels

Boeket "Jij bent mijn voorbeeld"

Speciaal voor mama, omdat ze er altijd voor je was.


Boeket voor een Hippe Moeder

Moederdag Boeket Fijne Moederdag Een zorgvuldig door onze bloemist samengesteld plukboeket voor de moeder van nu.

Laat bloemen bezorgen op Moederdag

Een boeket voor moeder wordt altijd gewaardeerd! Bestel vandaag nog uw boeket voor Moederdag bij Flowers.nl en wij zorgen ervoor dat uw bloemen op Moederdag in Nederland worden bezorgd. Bloemen bezorgen op deze speciale tweede zondag in mei is de beste verrassing die je je moeder kunt sturen. Als geschenk op zondag zal ze aangenaam verrast worden door een frisse creatie van prachtige bloemen in een boeket! Naast bloemen kun je jouw verrassing ook aanvullen met een mooie fles wijn, Chocolade, Knuffel, het lievelings geurtje of een Rituals Cadeauset.

Wanneer is Moederdag?

Moederdag is elk jaar op een andere datum omdat het wordt gevierd op de tweede zondag van mei. De historische reden voor deze datum is het feit dat in Europa wilde bloemen in de natuur rond deze datum bloeien, zodat kinderen deze voor hun moeder kunnen plukken. Bloemen op de keukentafel maken de woonkamer tot een prachtig spektakel.
Worden mijn Moederdag bloemen bezorgd op Moederdag zondag?
Ja! Het is mogelijk om de bloemen van je Moederdag op zondag te laten bezorgen. Al onze bloemisten zijn speciaal voor deze gelegenheid geopend en garanderen bezorging op Moederdag zelf.