Moederdag bloemen bestellen.

Moederdag bloemen bezorgen ♥

Ben je op zoek naar een speciaal Moederdag boeket?

Moederdag bloemen bezorgen.

Wij bezorgen op Moederdag Zondag 12 mei 2024.

Moederdag is bedoeld om alle soorten moeders te vieren, of ze nu net moeder zijn geworden, stiefmoeders zijn, grootmoeders zijn of schoonmoeders zijn. Het is een gelegenheid om te laten zien hoe bijzonder ze zijn door het sturen van een schitterend boeket van de lokale bloemist. Verras hen met de mooiste Moederdag bloemen samengesteld tot een prachtig boeket.

*= Zondag bezorging is niet mogelijk op de Waddeneilanden

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moederdag bloemen bestellen

Moederdag is de perfecte gelegenheid om jouw moeder te laten zien hoeveel je om haar geeft. En wat is een betere manier om dit te doen dan met een prachtige bos bloemen? Bij ons kun je eenvoudig en snel bloemen voor Moederdag bestellen en jouw moeder verrassen met een uniek cadeau.

Onze bloemen zijn van de hoogste kwaliteit en worden zorgvuldig samengesteld door onze ervaren bloemisten. Of je nu kiest voor een klassieke bos rozen of een kleurrijk boeket, wij zorgen ervoor dat jouw moeder de mooiste bloemen ontvangt op haar speciale dag.

Het bestellen van bloemen voor Moederdag is bij ons heel eenvoudig. Je kunt kiezen uit een breed assortiment aan bloemen en gemakkelijk de gewenste bezorgdatum selecteren. Wij zorgen ervoor dat de bloemen op tijd worden bezorgd op het door jou opgegeven adres.

En als kers op de taart, bieden wij ook nog eens snelle en betrouwbare bezorging aan huis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het ophalen van de bloemen en kan je jouw moeder optimaal verrassen met een prachtig cadeau.

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw bloemen voor Moederdag en maak deze dag onvergetelijk voor jouw moeder. Laat haar zien hoeveel je om haar geeft en geef haar het cadeau waar ze echt van houdt: een prachtige bos bloemen.

Moederdag 2024

Moederdag is elk jaar op een andere datum omdat het wordt gevierd op de tweede zondag van mei. De historische reden voor deze datum is het feit dat in Europa wilde bloemen in de natuur rond deze datum bloeien, zodat kinderen deze voor hun moeder kunnen plukken. Bloemen op de keukentafel maken de woonkamer tot een prachtig spektakel.

Bloemen bezorgen voor Moederdag

Bloemen bezorgen op deze speciale tweede zondag in mei is de beste verrassing die je je moeder kunt sturen. Als geschenk op zondag zal ze aangenaam verrast worden door een frisse creatie van prachtige bloemen in een boeket! Naast bloemen kun je jouw verrassing ook aanvullen met een mooie fles wijn, Chocolade, Knuffel, het lievelings geurtje of een Rituals Cadeauset.

Bloemen bestellen voor Mama

Worden mijn Moederdag bloemen bezorgd op Moederdag zondag? Ja! Het is mogelijk om de bloemen van je Moederdag op zondag te laten bezorgen. Al onze bloemisten zijn speciaal voor deze gelegenheid geopend en garanderen bezorging op Moederdag zelf.

Moederdag bloemen bezorgen door de lokale bloemist.

Bloemen kopen voor moeder hier in de verschillende Nederlandse dialecten:

1. Bloemen halen voor moeke

2. Blommen kriege veur moeder

3. Blomkes koape veur mem

4. Bloemekes keupe veur moeder

5. Blomme kriege veur moeder

6. Bloemekes hale veur moeder

7. Bloemen kope veur mams

8. Blomkes kriege veur mam

9. Blomme kriege veur moeke

10. Bloemen haole veur muts

11. Blomkes keape veur mam

12. Blomme kope veur moeke

13. Blomkes haole veur moeke

14. Bloemen kopen veur moej

15. Blomkes koape veur moeke

16. Blomme kriege veur modder

17. Bloemekes keupe veur modder

18. Bloemekes hale veur modder

19. Bloemen kope veur moej

20. Blomkes kriege veur mammie

Een fijne Moederdag toegewenst

Moederdag vieren we ter ere van het moederschap. Voor alle moeders. In alle soorten en maten. Deze dag is speciaal om jouw moeder, stiefmoeder, schoonmoeder, Grootmoeder, Bonus Moeder of welke speciale vrouw dan ook in het zonnetje te zetten! Om jouw moeder dit jaar extra te verwennen en er een onvergetelijke Moederdag van te maken, hebben wij een heleboel tips en Moederdag ideeën voor je verzameld. Bekijk online de talloze Moederdag cadeautjes of de leukste en liefste kaarten voor Moederdag. Ook hebben wij de aller leukste Moederdag teksten en gedichtjes op een rijtje gezet. Hier vind je onwijs veel handige Moederdag tips en ideeën voor het schrijven van de perfecte tekst voor jouw lieve mama. Wij helpen we je graag om jouw moeder dit jaar extra in het zonnetje te zetten.

Verras de liefste moeders met Moederdag!

Er is geen enkele vrouw zoals zij en zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden! Maar laat ook je partner, zus of vriendin weten wat voor een geweldige moeder ze is. Want in tijden zoals deze kan elke moeder wel een hartverwarmend gebaar gebruiken. Fleur haar dag op met de mooiste Moederdag bloemen of laat haar stralen met een heerlijk beauty cadeau van Rituals?

Veelgestelde vragen over Moederdag

  • Wanneer is het Moederdag in 2024?

Dit jaar vieren we zondag 12 mei Moederdag. Elk jaar op de tweede zondag van mei is het Moederdag. Al eeuwen vieren we deze dag. Oorspronkelijk komt het uit het oude Griekenland. Ze eerde op deze dag Rhea, de moeder van de goden. Pas sinds 1924 vieren we Moederdag ook in Nederland.

  • Hoe bestel ik een Moederdag verrassing?

Bij Flowers.NL bestel je in een paar makkelijke stappen de liefste Moederdag kaart bij jouw persoonlijke Moederdag cadeaus. Kies nadat je de bestelling het geplaats je kaartje, schrijf een persoonlijke tekst of voeg een leuke foto toe van jullie samen. De rest regelen wij voor je!

  • Kan ik ook een persoonlijke Moederdag kaart maken?

Ja natuurlijk! Kies dan voor een Moederdag fotokaart! Voeg een foto toe van een leuke herinnering van jullie samen en maak het extra persoonlijk met een mooie Moederdag tekst. Je kan zelfs een foto toevoegen op een leuke chocolade kaart of houten kaart. Zo pak je helemaal uit!

Moederdag in andere landen.

In het Verenigd Koninkrijk vieren ze niet één maar twee Moederdagen. De eerste is Mothering Sunday, een oude christelijke traditie die altijd op een zondag in maart valt en voor ons minder bekend is. De tweede Moederdag, die op de tweede zondag van mei valt en meer commercieel van aard is, is bekender en volgt de Amerikaanse traditie.

Mothering Sunday wordt in het Verenigd Koninkrijk gevierd telkens op de vierde zondag in de vastentijd, ook wel bekend als Laetare of halfvasten.

Moederdag wordt wereldwijd gevierd, maar niet altijd op dezelfde dag. In verschillende landen valt Moederdag op verschillende data. In enkele landen, zoals Duitsland, Denemarken, Italië, Turkije, Australië, België, Amerika, Suriname en Nederland, wordt Moederdag traditioneel gevierd op de tweede zondag van mei.

In veel katholieke landen valt Moederdag op 15 augustus, de dag van Maria-Tenhemelopneming, omdat Maria in de christelijke kerk de moeder van Jezus is.

In Spanje en Portugal valt de viering van Moederdag op de eerste zondag van mei, terwijl het in Mexico een familiedag is die jaarlijks op 10 mei wordt gevierd. In Frankrijk en enkele andere landen valt Moederdag (meestal) op de laatste zondag van mei.

In Rusland is de laatste zondag van november de dag waarop moeders centraal staan.

Moederdag is een officiële feestdag in veel landen over de hele wereld, waaronder Australië, België, Canada, China, Duitsland, India, Japan, Nederland, de Verenigde Staten en nog veel meer.

Bezorging op Moederdag 2024

Onze bloemisten bezorgen op Zondag 12 mei door heel Nederland. Met uitzondering van enkele plaatsen op de Wadden eilanden.

In de regel worden de bestellingen tussen 9:00 en 17:00 bezorgd.

Het bestellen van bloemen voor bezorging op zondag 12 mei is na zaterdag 11 mei, na 18:00 uur, onder voorbehoud.

Vanaf dat tijdstip bestaat de mogelijkheid dat onze bloemisten in sommige plaatsen uitverkocht zijn, waardoor we niet kunnen garanderen dat we bloemen kunnen bezorgen op Moederdag in alle delen van Nederland.

Bovendien kan het voorkomen dat, zelfs als bezorging nog steeds mogelijk is, de bestelde boeketten qua kleur en stijl kunnen afwijken van het oorspronkelijk gekozen boeket.

Moederdag Kadotip!

Geeft je moeder een bloemabonnement, zodat ze elke week of maand kan genieten van haar Moederdagscadeau.