Geboorte bloemen

Verras de trotse ouders (of grootouders) met een mooie bos bloemen voor de geboorte en voor de baby een schattige Nijntje.

Hoera, een baby is geboren! En nu ben je op zoek naar een verrassend kraam cadeautje om de kersverse ouders (of opa en oma) mee te verrassen. Met een fantastisch geboorte boeket gaat dat zeker lukken.

 
Vanaf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloemen voor geboorte

Op zoek naar een leuk kraam cadeau? Verras de ouders (of opa en oma) met een mooie bos geboorte bloemen voor de geboorte en voor de baby een schattige Nijntje knuffel met bloem in zijn hand. De Nijntje knuffels zijn er in de kleuren roze of blauw. We hebben ook een boeket geselecteerd speciaal voor de geboorte van een meisje (roze boeket) of voor een jongen (blauw boeket).

Geboorte bloemen met een kraamcadeau.

Een geboorte is iets heel speciaals. Feliciteer de trotse kersverse ouders met de geboorte door een bos bloemen met cadeau te bestellen. Je kunt zelf een mooi boeket uitkiezen en in het bestel proces een zachte knuffelbeer of Nijntje knuffel (verkrijgbaar in  Nijntje rozeNijntje blauw of Nijntje wit) kiezen. 

Uiteraard mag een mooie Fles Champagne niet ontbreken om te toosten. Een Fles Pommery Brut Royal in een blauwe doos of Fles Pommery Brut Rose in een roze doos.

We hebben ook speciale een boeketten voor de geboorte van een meisje of jongen voor je geselecteerd.

Boeket bestellen voor geboorte

Wanneer de baby precies komt is niet altijd even gemakkelijk te voorspellen. Daarom kun je op werkdagen tot 13.00 uur bloemen bestellen in de webshop, dan wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in ziekenhuis.

Wij bezorgen ook bloemen in ziekenhuizen. Geef dit wel aan tijdens het bestellen in het opmerking veld 'Is er iets dat wij nog moeten weten?' Bij bezorging van boeketten in het ziekenhuis hebben wij de afdeling en het kamernummer nodig om het boeket bij de juiste persoon te bezorgen.