Geboorte bloemen

Geboorte boeketten

Ben je op zoek naar een mooi geboorte cadeau?

Hoera, een baby is geboren!

Met onze geboorte boeketten kun je de kersverse ouders verrassen met een prachtig cadeau. De bloemen symboliseren vreugde en geluk en zullen zeker een glimlach op hun gezicht toveren.

Maak het cadeau extra bijzonder door een schattige knuffel toe te voegen aan het boeket. Deze knuffel zal de pasgeborene veel plezier en troost bieden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloemen voor geboorte

Op zoek naar een leuk kraam cadeau? Verras de ouders (of opa en oma) met een mooie bos geboorte bloemen voor de geboorte en voor de baby een schattige Nijntje knuffel met bloem in zijn hand. De Nijntje knuffels zijn er in de kleuren roze of blauw. We hebben ook een boeket geselecteerd speciaal voor de geboorte van een meisje (roze boeket) of voor een jongen (blauw boeket).

Geboorte bloemen met een kraamcadeau.

Een geboorte is iets heel speciaals. Feliciteer de trotse kersverse ouders met de geboorte door een bos bloemen met cadeau te bestellen. Je kunt zelf een mooi boeket uitkiezen en in het bestel proces een zachte knuffelbeer of Nijntje knuffel (verkrijgbaar in  Nijntje rozeNijntje blauw of Nijntje wit) kiezen. 

Uiteraard mag een mooie Fles Champagne niet ontbreken om te toosten. Een Fles Pommery Brut Royal in een blauwe doos of Fles Pommery Brut Rose in een roze doos.

We hebben ook speciale een boeketten voor de geboorte van een meisje of jongen voor je geselecteerd.

Boeket bestellen voor geboorte

Wanneer de baby precies komt is niet altijd even gemakkelijk te voorspellen. Daarom kun je op werkdagen tot 13.00 uur bloemen bestellen in de webshop, dan wordt het boeket dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd door een Fleurop bloemist.

Bloemen bezorgen in ziekenhuis.

Wij bezorgen ook bloemen in ziekenhuizen. Geef dit wel aan tijdens het bestellen in het opmerking veld 'Is er iets dat wij nog moeten weten?' Bij bezorging van boeketten in het ziekenhuis hebben wij de afdeling en het kamernummer nodig om het boeket bij de juiste persoon te bezorgen.