Geboorte boeket Welkom Meisje

Fleurop Flowers.NL
10001172
9110023773063
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Geboorte boeket Welkom Meisje: Een adembenemend cadeau!

Welkom de geboorte van een prachtig meisje met dit schattige Geboorte boeket Welkom Meisje! Dit speciale boeket is perfect om de kersverse ouders te feliciteren en hun nieuwe bundel van vreugde te verwelkomen.

Dit prachtige boeket is met liefde samengesteld en bestaat uit zorgvuldig geselecteerde bloemen die symbool staan voor geluk, vreugde en het begin van een nieuw leven. Het boeket bevat levendige roze rozen, delicate witte lelies en charmante gerbera's, die samen een adembenemend geheel vormen.

Met zijn kleurrijke en frisse uitstraling zal dit boeket ongetwijfeld de aandacht trekken en een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. De combinatie van roze en wit symboliseert tederheid, zachtheid en puurheid - precies wat past bij zo'n bijzondere gelegenheid.

Het Geboorte boeket Welkom Meisje wordt geleverd in een stijlvolle verpakking, compleet met linten en groen blad. Het is klaar om cadeau te doen aan de gelukkige ouders. Of je nu op zoek bent naar een origineel kraamcadeau of gewoon wilt laten zien dat je meeleeft met de nieuwe ouders, dit boeket is de perfecte keuze.

Naast zijn esthetische schoonheid biedt dit boeket ook langdurige versheid dankzij onze hoogwaardige bloemen. De ontvangers kunnen dus langer genieten van deze prachtige bloemen en de warme wensen die ermee gepaard gaan.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog het Geboorte boeket Welkom Meisje en maak de geboorte van een meisje onvergetelijk. Laat de kersverse ouders zien dat je hen feliciteert en dat je deel uitmaakt van hun vreugdevolle moment.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten