Bloemen bezorgen Valentijnsdag

Laat de liefde bloeien op Valentijnsdag.

Valentijnsdag is een dag om niet te vergeten. Het is een prachtige dag om jouw (stille) liefde te verrassen met prachtige Valentijnsboeket. Je kunt het Valentijnsboeket laten bezorgen door het hele land. Bestel nu alvast jouw Valentijnsdag bloemen.

 
vanaf
 
Out of stock
 
 
Out of stock
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentijnsdag.

Liefde mag je elke dag vieren maar op Valentijnsdag mag je ook die andere soorten liefdes met een bloemetje verrassen. Zoals vakantieliefde, stille liefde, speelse liefde, vriendschappelijke liefde, universele liefde en familie liefde. En wie weet wordt jij ook nog verrast op Valentijnsdag.

Valentijn bloemen bezorgen

Valentijnsdag is natuurlijk bij uitstek dé dag om jouw (stille) geliefde te verrassen met een prachtig Valentijnsboeket. Onze  Valentijn cadeaus zijn geschikt voor hem én haar. Op Valentijnsdag worden de bloemen bezorgd en kan jouw liefde genieten van een romantisch Valentijnscadeau.

Wat  ook leuk is om te weten, elk Valentijnsboeket wordt altijd met liefde en zorg samengesteld door de lokale Fleurop bloemist. En daar zijn wij  best erg trots op!

Wil jij jouw liefde extra verrassen? Kies dan voor een mooie Valentijnskaart met een persoonlijke tekst. Kadotip! Maak het een extra speciaal cadeau door het toevoegen een zachte knuffelbeer, een lekkere doos chocolade en een mooie vaas. De valentijnsdag verrassing is compleet!

Valentijn: rozen bezorgen

Wil je rode rozen bestellen voor jouw Valentijn? Zoals je wellicht weet zijn rode rozen zijn een teken van liefde, maar staan ook voor hartstocht, passie, verlangen en waardering. De roos is met valentijnsdag de meest verkochte bloem en wij hebben daarom ook andere kleuren zoals witte rozen, roze rozen en gemengde rozen boeketten samengesteld. Daarnaast vind je dan ook terug in onze zorgvuldig samengestelde boeketten. Hiermee ga jij jouw Valentijn zeker op liefdevolle wijze verrassen!

Wil jij jouw geliefde onvergetelijk verrassen? Dan kun je een grote bos met 100 rozen bestellen. Een boeket met 100 rode rozen is op Valentijnsdag een liefdevolle én populaire verrassing!

Vandaag Valentijn bloemen bezorgen

Wij bezorgen de bloemen voor Valentijn door heel Nederland. Onze boeketten kunnen we natuurlijk ook bij het bedrijf bezorgen waar jou liefde op dat moment aan het werk is. Anders wordt het boeket mogelijk na werktijd bezorgd.

Anoniem Valentijns bloemen bezorgen.

Wil je jouw Valentijn anoniem verrassen? Laat dan geen persoonlijke gegevens achter op het kaartje. Wij zullen zonder toestemming nooit gegevens delen met de ontvanger of anderen.

De beste Valentijnsdag bloemen

Vind de allerbeste Valentijnsdag bloemen voor bezorging. Er zijn zoveel bloemopties en kleuropties dat we onze populairste Valentijnsdag bloemen hebben gemaakt om te verzenden. Kies voor de perfecte Valentijnsdag bloemen voor een vriendin een modern arrangement met roze en paarse bloemen. De moderne boeketten hebben gemengde bloemstelen en sommige hebben unieke toevoegingen in het boeket. Kies voor een mooi cadeau voor uw verloofde of vrouw voor Valentijnsdag klassieke bloemen, waaronder twee dozijn rode rozen.

Stuur haar de mooiste bloemen voor Valentijnsdag! Stuur voor een klassiek valentijnsbloemen cadeau een arrangement van rode rozen. Voor een unieke bloemen bezorging op Valentijnsdag stuur je haar een gemengd boeket van lelies, tulpen, orchideeën en gerbera's. Voel je vrij om bloemige kleuren te mixen met de klassieke rode stelen, van paars tot roze, met hints van geel. Als je de favoriete bloem of kleur van je liefde kent, voelt het als een leuke touch om haar favorieten op te nemen in het boeket dat je kiest. Elk van de Valentijnsbloemen kan worden geleverd met een gratis gepersonaliseerde kaart, een prachtige manier om je diepste liefde te uiten. Wees creatief en voeg een regel uit een gedicht of haar favoriete liedje toe aan deze kaart. Op 14 februari bieden we bezorging aan bij een huis, bedrijf of woning, zodat ze haar prachtige bloemen voor haar kan laten zien aan al haar collega's en vrienden! Maak dit jaar geweldig door een teddybeer, doos bonbons of wijn toe te voegen aan je arrangement om haar dag te maken. Vind de beste deal voor het versturen van bloemen, inclusief voordelige valentijnscadeaus in onze giftshop.

Valentijn Boeket

Valentijnsboeketten zijn altijd gevuld met de meest romantische bloemen die de boodschap van liefde en genegenheid uitstralen. Vaak bevatten Valentijnsboeketten de altijd populaire rode rozen met lange stelen en vervolgens gecombineerd met een verscheidenheid aan bloemen, van lelies tot orchideeën. Of je nu online Valentijnshart van bloemen wilt kopen of gewoon een luxe arrangement, er is een boeket voor elke prijs. Onze partner bloemisten nemen uw boeket bestelling voor levering op dezelfde dag en gebruiken hun creatieve vaardigheden om een ​​boeket te creëren waar uw vrouw of vriendin dol op zal zijn.

Veelvoorkomende vragen over Valentijnsdag

  • Wat zijn de beste bloemen voor Valentijnsdag?

De beste bloemen voor Valentijnsdag zijn rozen, lelies en tulpen. Stuur haar een valentijnsbloem die betekenisvol voor haar is, of dat nu een bloem is met haar favoriete kleur of een bloem met een gedeelde herinnering.

  • Kan ik bloemen laten bezorgen op Valentijnsdag?

Ja! Valentijnsbloemen kunnen op 14 februari bezorgd worden om dit te vieren. Plaats eenvoudig uw bestelling en laat ons weten waar u de bloemen wilt laten bezorgen, of het nu op kantoor of thuis is.

  • Welke bloem wordt er gegeven op Valentijnsdag?

Hoewel veel bloemen populair zijn om op Valentijnsdag te versturen, zijn de meest voorkomende bloemen rode rozen, roze lelies en rode tulpen. Met roze en rood die liefde symboliseren, kun je nooit fout gaan met het verzenden van een boeket bloemen in deze kleuren.

  • Hoe verzend ik bloemen voor bloemen bezorging op Valentijnsdag?

Er zijn enkele eenvoudige stappen die u moet volgen om Valentijnsbloemen te bestellen om ervoor te zorgen dat het perfecte cadeau bij uw geliefde aankomt. Kies een kleurrijk Valentijnsboeket waarvan je weet dat je partner er dol op zal zijn. Dit kan betekenen dat je een boeket kiest met haar favoriete bloem, of haar favoriete kleur. Bepaal vervolgens of u een speciaal geschenk wilt toevoegen van chocolaatjes, Rituals-geschenkpakketten tot Champagne. Op deze aangepaste vaas kan een foto worden geüpload en een gepersonaliseerde boodschap rond de foto. Kies vervolgens een bezorgdatum en een locatie. Dezelfde dag Valentijnsdag wordt bezorgd door een bloemist in de buurt van het adres van de ontvanger. De beste bloemen voor Valentijnsdag zijn degene die je verstuurt met een betekenisvol briefje.

  • Geschiedenis van Valentijn

De vakantie van de liefde, zoals we die kennen, heeft een geschiedenis die een beetje grijs is. Vernoemd naar Sint-Valentijn, geloven velen dat de feestdag half februari begon als een herinnering aan zijn dood. Eén ding is zeker, dat kaarten die op de 14e naar dierbaren werden gestuurd zoals we die nu kennen, al in de Middeleeuwen begonnen. De oudste geregistreerde kaart werd in 1415 door de hertog van Orleans gestuurd, een gedicht voor zijn vrouw. Bijna 600 jaar later houden we de traditie levend door onze belangrijke anderen geschenken te sturen met tedere berichten van liefde. Dit jaar viert ze de geschiedenis van de liefde die Valentijnsdag is, door prachtige geschenken te sturen die haar zullen prijzen voor al haar liefde en genegenheid. Namens ons allemaal bij Flowers.NL bedankt voor het kiezen van ons en een fijne Valentijnsdag!