Boeket "Liefelijk voorjaar"

Fleurop Flowers.NL
E106847102
9110023770932
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Bestel boeket "Liefelijk voorjaar"

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Het lentegevoel komt binnen met het prachtige "Lieflijk Voorjaar" boeket! Dit boeket is samengesteld met de mooiste bloemen die het voorjaar te bieden heeft, en is geheel in stijl met de nieuwe seizoensgebonden kleuren. Het boeket bevat delicate rozen in zacht roze tinten, ranonkels in gele tinten en een pop van frisse eustoma. Deze bloemen creëren een harmonieus geheel, waardoor het boeket een uniek en uitzonderlijk mooi cadeau is.

Dit boeket is perfect voor de lente en is ideaal als verrassingsgeschenk voor je geliefde, vrienden of familie. Het is ook geschikt voor bijzondere gelegenheden, zoals een verjaardag, huwelijksjubileum of als dank voor iemand speciaal. Met het "Lieflijk Voorjaar" boeket laat je zien hoeveel je om iemand geeft en hoeveel je waardeert wat ze voor je betekenen.

Geniet van het voorjaar en bestel nu het "Lieflijk Voorjaar" boeket!

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”