Rozen bestellen.

Rozen zijn vooral favoriet vanwege hun symbolische betekenis van liefde. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren.

Bestel verse Rozen voor bezorging door heel Nederland.

Onze lokale Fleurop bloemist staat voor je klaar om jouw geliefde blij te maken met de mooiste rozen. Je kunt direct een boeket rozen bestellen, voor 13:00 uur besteld is dezelfde dag levering mogelijk. (Zaterdag voor 12:00 uur) Kies de gewenste kleur rozen of stel je eigen rozen boeket samen.

Rozen bestellen

Al onze bloemisten hebben altijd de allermooiste, en de meest verse rozen in voorraad van de beste kwaliteit. Dus je kunt veilig een boeket rozen bestellen via Flowers.NL, zelfs als je ze nog op dezelfde dag wilt laten bezorgen! We hebben een uitgebreid assortiment aan prachtige boeketten met rozen, maar je kunt natuurlijk bij ons ook losse rozen bestellen. Zoek je rode rozen? of ga je meer voor de schoonheid van mooie witte rozen?

Ook is het mogelijk om rozen te bestellen met een mooie fles wijn of een fles sprankelende Champagne

Bestel de rozen voor 13.00 uur (op werkdagen) of 12.00 uur (op zaterdag) en de boeketten met rozen worden dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Bos rozen bestellen.

Waar bestel ik een bos rozen?

Ongeacht waar je in Nederland woont, kun je via Flowers.nl gemakkelijk en snel een bos rozen in huis halen. Dankzij onze samenwerking met lokale bloemisten - een bloemenwinkel in de buurt - wordt het boeket rozen bij jou bezorgd. Je kunt het boeket rozen bestellen, kopen of laten bezorgen via onze website en de bloemenwinkel in de buurt zal het vervolgens samenstellen, verpakken en bezorgen. Dit gebeurt zelfs persoonlijk aan de deur, niet alleen binnen Nederland, maar ook over de grens.

Rozen bezorgen

Wanneer wordt het boeket rozen bezorgd?

Dat is geheel afhankelijk van de dag waarop je wenst dat de rozen bij de ontvanger moeten zijn. Bestel je losse rozen, een bos of boeket rozen op maandag t/m zaterdag, dan zijn deze mooie bloemen sowieso de volgende dag in huis of op de plek van bestemming. Nog beter: bestel je de rozen nog vóór 14.00 uur, dan worden ze zelfs dezelfde dag nog persoonlijk bezorgd.

Rozen met Champagne bezorgen.

Bij ons kun je ook een boeket met rozen samen met een mooie fles Champagne laten bezorgen. Wij hebben Champagnes van diverse grote Champagen merken zoals. Moet & Chandon, Veuve Cliquot, Pommery and many more. Kijk op Rozen met Champagne bezorgen.

Kan ik rozen bestellen en overal laten bezorgen?

Jazeker, onze bloemisten bezorgen de rozen op elk gewenst adres in Nederland. Bezorging kan gedeurende de hele week, met uitzondering van zondagen en feestdagen. Op Moederdag en mocht Valentijnsdag op een Zondag vallen, bezorgen wij uiteraard wel op een Zondag.

Hoe blijven de rozen goed tijdens het transport?

Onze bloemisten gebruiken voor het transport van de rozen daarvoor een speciaal ontworpen, stevige, plastic container. De rozen staan tijdens het transport altijd op water. Deze container gaat dan rechtop de gekoelde transport auto in en het boeket rozen wordt keurig bij ontvanger afgeleverd.


Betekenis van de kleuren van de roos?

  • Rode roos: Ik hou van je, ik ben verliefd op je. Zeg het met de rode roos, want hij staat voor liefde en respect. Mooi voor Valentijnsdag of een andere romantische etentje of weekendje weg.
  • Roze roos: De roze roos staat in het bijzonder voor geluk en dankbaarheid, maar ook voor het plezier hebben samen. Deze roos is dus voor meerdere gelegenheden te gebruiken. Je doet het altijd goed.
  • Witte roos: de witte roos staat voor onschuld,reinheid en onvoorwaardelijke liefde, het gevoel van samenzijn. De witte roos is mooi puur vanuit zijn eenvoud.
  • Gele roos: Deze staat voor innige vriendschap en verbondenheid. Een mooie kleur die voor contrast zorgt tussen andere rozen.

Losse rozen bestellen

Naast boeketten met rozen, is het ook mogelijk om losse rozen bij Flowers.nl te bestellen. Je kunt kiezen uit meerdere lengtes: kort, middel of lang. Het minimaal aantal losse rozen is 7 stuks en zijn online te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren: rode rozen, witte rozen, gemengde rozen of roze rozen.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om vanaf 20 rozen te kiezen voor de middelste lengte, en vanaf 30 stuks voor de langste lengte. Dan staan ze het mooist in een vaas! 

Hoe om te gaan met rozen

Wanneer je rozen krijgt, of aan iemand geeft, wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. Daarom geven we je enkele handige tips specifiek voor je boeket rozen:

  • Zorg ervoor dat de steel van de roos na ontvangst altijd schuin wordt afgesneden en plaats ze direct in water. Anders is er kans dat de roos zal gaan 'hangen'.
  • Plaats de roos / rozen in een glazen vaas. Hierdoor krijgen de stelen voldoende licht en is er minder risico op bacteriën.
  • Rozen staan het liefst op een plaats waar geen direct/sterk zonlicht is, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken rozen sneller wanneer ze in de buurt van fruit staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij regelmatig de rozen opnieuw schuin af en ververs het water regelmatig. Hierdoor kun je nog langer van je bos rozen genieten. Ze zullen het waarderen!


Al onze bloemisten zijn dagelijks afhankelijk van veilingprijzen, deze prijzen worden bepaald door de marktwerking. bij grote vraag stijgt de inkoopprijs van rozen. Helaas zijn hierdoor  kan het voorkomen dat sommige boeketten en ook de losse rozen prijzen rondom Valentijnsdag, Kerstmis en Moederdag hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn…