Gemengde rozen

Weet je niet welke kleur roos je moet kiezen? Stuur een boeket gemengde rozen.

Gemengde Rozen sturen is daarom ook een goed idee. Een mooie selectie charismatische rozen biedt verschillende opties, verschillend in prijs, kleuren en vorm. Onze lokale bloemist levert altijd verse rozen! Lees hier meer informatie over gemengde rozen
 
Prijs per stuk
 
 
 
 
 
 
Premium Quality
 
 
Premium Quality
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Premium Gift Package
 

Gemengde rozen bestellen

Wil je iemand echt een leuke verrassing geven? Stuur een boeket gemengde rozen! Noem maar op en wij leveren het! Stuur een grote verrassing en kies een mooi boeket gemengde rozen naar keuze. Zoek je nog een passend cadeau om samen met de rozen te laten bezorgen? kijk dan eens in onze cadeaushop voor een mooie fles wijn of Champagne, Whiskey, Chocolade bonbons of een mooi Rituals cadeau pakket.

Gemengde rozen bezorgen

Onze lokale bloemist bezorgt uw boeket gemengde rozen waar en wanneer u maar wilt door heel Nederland. Of het nu voor Moederdag boeket, Valentijnsdag, Kerstmis of een andere speciale gelegenheid is, gemengde rozen zijn het perfecte geschenk om iemand gelukkig te maken.

De betekenis van rozen

De roos is een van de meest populaire bloemen ter wereld en het is een echte must-have geworden voor een verjaardag, Valentijnsdag boeket of Moederdag bloemetje. Elegant en verfijnd, het is bekend en erkend voor zijn verscheidenheid aan kleuren en geuren. Zoals rode rozen, roze rozen of witte rozen. De roos heeft een zeer sterke symbolische betekenis.


Verzorgingstips voor gemengde rozen

Wanneer je gemengde rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar verzorgingstips, speciaal voor jouw boeket rozen:

  • Zorg dat de steel van de gemengde rozen altijd na ontvangst direct schuin afgesneden wordt en zet ze direct op water. Anders heb je kans dat de gemengde rozen gaan 'hangen'. 
  • Zet de gemengde rozen in een glazen vaas. De stelen krijgen voldoende daglicht en er is minder kans op bacteriën.
  • gemengde rozen zijn het gelukkigst en staan dan het langst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken de gemengde rozen sneller wanneer ze vlakbij een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij regelmatig de gemengde rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Ook voor rode rozen geldt dat onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van rode rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de rode rozen rondom Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Dit zul je ook ervaren bij lokale bloemist.