Home Spa - Cadeau pakketten en bloemen

Verwen jezelf of een geliefde met onze Home Spa Gift Sets

Verwen jezelf of een geliefde met onze Home Spa Gift Sets

Cadeau pakketten van Home Spa zijn een ritueel in elke badkamer, hiermee verras je iedereen; je geliefde, vrienden of familie.

Deze zijn niet alleen om cadeau krijgen is ontzettend fijn. Ook raakt je hart vol van iets moois geven. Met de Home Spa cadeau pakketten tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Wat is er leuker dan iemand een verwen moment samen met een mooi boeket bloemen cadeau te doen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock

Home Spa pakket bestellen.

Onze collectie bestaat uit een scala aan prachtige cadeau-sets, perfect voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een geschenk voor uw geliefde, vrienden of familie, of gewoon iets voor uzelf, wij hebben iets voor iedereen.

Onze cadeau-sets zijn samengesteld uit de beste producten van Rituals, waaronder hun bekende geurkaarsen, bodylotions, douchegels en parfums. Al onze producten zijn gemaakt met de allerbeste ingrediënten en zorgvuldig samengesteld om u een ultieme wellness-ervaring te geven.

Onze cadeau-sets zijn verpakt in prachtige geschenkverpakkingen en zijn beschikbaar in verschillende maten en prijsklassen. Of u nu op zoek bent naar een klein cadeau of iets extra's, wij hebben iets voor elk budget.

Bekijk onze selectie hieronder en ontdek de perfecte cadeau-set voor uw geliefde, vrienden of familie. Of misschien zelfs iets voor uzelf! Onze cadeau-sets zijn beschikbaar voor aankoop online

Met een van de vele cadeau pakketten van Home Spa zit je werkelijk waar altijd goed. Home Spa heeft verrukkelijk mooie geurlijnen waarmee je altijd iemand blij kan maken zoals  de “The Home Spa of Sakura”, "The Home Spa of Hammam" en "The Home Spa of de Happy Buddha". Zo'n Home Spa kado pakket is een mooi geschenk om samen met een prachtig samen gesteld boeket bloemen om je familie, vrienden of jouw geliefde mee te verblijden!

Verras iemand met een Home Spa Cadeau pakket.

Zoals je weet biedt Rituals heerlijke verzorgingssets voor zowel dames als heren. De gift sets zijn verkrijgbaar in diverse formaten. Wij bieden hiervan de Medium en de XL formaten aan. Weet  Maar natuurlijk kun je ook voor de ultieme verwennerij kiezen: ga in dat geval voor een large giftset met alles erop en eraan. Een Home Spa kado pakket is samen met een prachtig boeket bloemen het mooiste geschenk om te geven.

Home Spa met Bloemen bestellen.

Verras iemand met een bijzondere combinatie, een vakkundig samen gesteld boeket bloemen door de lokale bloemist samen met een Home Spa cadeau pakket. De ultieme gift combinatie waarmee je absoluut scoort. Je kunt een van de vele soorten Home Spa cadeau pakket bestellen voor een verjaardag, huwelijksfeest, geboorte of als een bedankte samen met een mooi geurende boeket bloemen.


Ritual Home Spa pakketten

Met een cadeaupakket van Home Spa zit je werkelijk waar altijd goed. Home Spa blijft ieder jaar verrassen met verrukkelijke nieuwe geurlijnen, maar houdt tegelijkertijd ook de geliefde klassiekers zoals “The Home Spa of Sakura”, "The Home Spa of Hammam" en "The Home Spa of Mehr" in het assortiment. In de online shop van de Bijenkorf vind je ongetwijfeld een mooi Rituals pakket om familie, vrienden of jouw geliefde mee te verblijden! Zo zijn de exemplaren uit de Home Spa Serendipity collectie een pracht om te geven én te krijgen.

Verras jouw geliefden met een Home Spa cadeaupakket

Rituals biedt heerlijke verzorgingssets voor zowel dames als heren. De giftsets zijn verkrijgbaar in diverse formaten, van groot tot klein. Weet je niet zeker welke geur in goede aarde gaat vallen? Maar natuurlijk kun je ook voor de ultieme verwennerij kiezen: ga in dat geval voor een large giftset met alles erop en eraan. Ook zijn er cadeaupakketten specifiek voor de gezichtsverzorging in de collectie, of zelfs heerlijke verwenpakketten voor (aanstaande) moeders.