Home Spa Palace of Orient Set + Boeket Roze pracht

DOUGLAS
1093715 + 10001156
9110023776682
    Levertijd:Voor een gecombineerde levering bestel 2-3 werkdagen van te voren.
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel de Home Spa Palace of Orient Set + Boeket Roze pracht

Momenteel niet beschikbaar

Omarm luxe en verwennerij met de Home Spa Palace of Orient Set + Boeket Roze Pracht!

Laat je meevoeren naar een betoverend oord van weelde en ontspanning met de exclusieve Palace of Orient Set van Douglas Home Spa, gecombineerd met het schitterende Boeket Roze Pracht. Deze onweerstaanbare combinatie belooft een weelderige en zintuiglijke ervaring, rechtstreeks bij jou thuis.

Boeket Roze Pracht:

Breng de pracht van de natuur in huis met het Boeket Roze Pracht. Dit zorgvuldig samengestelde boeket combineert diverse roze bloemen tot een visueel feest van kleur en schoonheid. De betoverende geur van de bloemen brengt een vleugje frisheid en elegantie in elke kamer.

Samen vormen de Palace of Orient Set en het Boeket Roze Pracht een weelderige ervaring voor lichaam en geest. Trakteer jezelf op pure luxe of geef dit gracieuze duo als een geschenk dat de zintuigen streelt. Creëer een atmosfeer van koninklijke ontspanning met de Douglas Home Spa Palace of Orient Set + Boeket Roze Pracht.

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan het Rituals pakket in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


BEZORGING

Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door DHL.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Sorry, dit product kan niet worden geselecteerd voor bezorging op dezelfde dag.
Bezorging

Bezorging door DHL.

Houd rekening met 1-3 dagen levertijd i.v.m. de pakketbezorging door DHL. Onze Cosmetica producten worden doorgaans vanuit het centrale magazijn van onze logistieke partner met DHL verzonden naar de lokale bloemist. In het geval van een korte doorlooptijd of onvoorziene logistieke uitdagingen kan het voorkomen dat ze echter rechtstreeks naar de ontvanger worden verzonden.

Bezorging

Gecombineerde bezorging.

Indien dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld, proberen wij deze samen te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart geleverd worden.