Combinatie cadeau pakketten

Maak jouw bestelling compleet met een cadeau pakket.

Verras met bloemen én een cadeau: voeg een cadeaupakket toe aan je bestelling.

Alle cadeaupakketten op deze pagina kunnen wij dezelfde dag* samen met een boeket bloemen leveren in de meeste plaatsen in Nederland. Bestel vóór 13:00 uur voor levering op dezelfde dag.

(*Afhankelijk van de beschikbare voorraad.)


 
 
 
 
 
 
 

Cadeaupakketten.

Hier kun je een keuze maken uit verschillende cadeaupakketten die je eindeloos kunt combineren met bloemen. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te verrassen, wij hebben voor elke gelegenheid een geschikt cadeaupakket.

Onze cadeaupakketten bevatten hoogwaardige producten zoals Bottega Gold Prosecco, Belgische chocolade bonbons, Belgische chocolade bloemen, knuffelberen in verschillende formaten, witte en/of rode Italiaanse wijn van het wijnhuis Castel Firmian uit het Mezzacorona district en Nijntjes van pluche in de kleuren wit, roze en blauw.

Je kunt kiezen uit een van onze standaardpakketten of zelf een pakket samenstellen met de producten die je wilt. Onze pakketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en prijsklassen, zodat je altijd een pakket kunt vinden dat past bij jouw wensen en budget.

Bij het bestellen van een pakket kun je ook een persoonlijke boodschap toevoegen, zodat de ontvanger weet van wie het cadeau afkomstig is en wat de reden is voor het geschenk. Onze pakketten worden zorgvuldig samengesteld en verpakt, zodat ze als een echt cadeau worden ontvangen.

Begin vandaag nog met het samenstellen van het perfecte cadeaupakket en maak iemand blij met een heerlijk cadeau dat tot in de puntjes is verzorgd.

Cadeaupakket vandaag bezorgen.

Ben je op zoek naar een last-minute cadeau voor een speciale gelegenheid of persoon? Geen zorgen, wij bieden ook de optie voor het bezorgen van cadeaupakketten op dezelfde dag.

Als je voor 13 uur 's middags een bestelling plaatst op onze website, dan zorgen wij ervoor dat het cadeaupakket nog dezelfde dag wordt bezorgd op het gewenste adres. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je te laat bent met het bestellen van een cadeau.

Onze bezorgservice is snel, betrouwbaar en zorgt ervoor dat het cadeaupakket in perfecte staat wordt afgeleverd. Je kunt erop vertrouwen dat het cadeau op tijd en met veel zorg wordt bezorgd.

Al onze cadeau pakketten zijn te combineren met bloemen voor levering dezelfdedag.

Kies voor onze bezorgservice op dezelfde dag en verras de ontvanger met een perfect samengesteld cadeaupakket op het juiste moment.


Combinatie geschenk pakketten.

Voor verschillende gelegenheden hebben wij combinatie pakketten samengesteld. Deze pakketten kunnen in de meeste gevallen nog dezelfde dag worden bezorgd tezamen met een mooi boeket of leuke plant.

Kraam cadeau pakket

Een geboorte is een bijzonder moment. Breng jouw felicitatie voor de geboorte over door een bos geboorte bloemen met cadeau te bestellen.

Wil je zowel de kersverse ouders als de baby blij maken? Kies dan voor een heerlijk zachte Nijntje knuffel, waar de kleine veel avonturen mee zal beleven tezamen met een mooie fles Bottega gold. Bubbels om te proosten op de komst van de kleine! Je stelt ook heel gemakkelijk zelf jouw kraam cadeau samen.  kijk gerust eens in onze cadeau afdeling.

Huwelijks cadeaupakket.

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor een bruidspaar? Dan is een mooi boeket bloemen tezamen met een cadeau pakket met een Fles rode en witte wijn en een doosje Chocolade bonbons wellicht een hele goede suggestie.

Verwen pakket.

Je wilt iemand eens een keer verrassen met een leuk verwen pakket. Een prachtig samengesteld boeket in combinatie met een grote knuffelbeer, een fles Bottega prosecco en een doosje chocolade bonbons. Daar ga je absoluut iemand heel erg blij mee maken.