Combinatie cadeau pakketten

Maak jouw bloemen bestelling compleet en voeg een combinatie kado pakket toe aan de bestelling
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
New
 

Combinatie geschenk pakketten.

Voor verschillende gelegendheden hebben wij combinatie pakketten samengesteld. Deze pakketten kunnen in de meeste gevallen nog dezelfde dag worden bezorgd tesamen met een mooi boeket of leuke plant.

Kraam cadeau pakket

Een geboorte is een bijzonder moment. Breng jouw felicitatie voor de geboorte over door een bos geboorte bloemen met cadeau te bestellen.

Wil je zowel de kersverse ouders als de baby blij maken? Kies dan voor een heerlijk zachte Nijntje knuffel, waar de kleine veel avonturen mee zal beleven tezamen met een mooie fles Bottega gold. Bubbels om te proosten op de komst van de kleine! Je stelt ook heel gemakkelijk zelf jouw kraam cadeau samen.  kijk gerust eens in onze cadeau afdeling.

Huwelijks cadeaupakket.

Ben je op zoek naar een passend cadeau voor een bruidspaar? Dan is een mooi boeket bloemen tezamen met een cadeau pakket met een Fles rode en witte wijn en een doosje Chocolade bonbons wellicht een hele goede suggestie.

Verwenpakket.

Je wilt iemand eens een keer verrassen met een leuk verwen pakket. Een prachtig samengesteld boeket incombinatie met een grote knuffelbeer, een fles Bottega prosecco en een doosje chocolade bonbons. Daar ga je absoluut iemand heel erg blij mee maken.