Wij zijn aangesloten bij webshop Keurmerk

Wij zijn al sinds 2009 met trots aangesloten bij het Webshop Keurmerk, een onafhankelijk keurmerk dat wordt gesteund door de Consumentenbond.

Webshop Keurmerk is een onafhankelijke organisatie die een keurmerk of kwaliteitslabel aanbiedt voor online webwinkels (e-commerce websites) in Nederland. Het doel van Webshop Keurmerk is om vertrouwen te creëren en te handhaven tussen online bedrijven en consumenten door ervoor te zorgen dat deze webwinkels voldoen aan specifieke kwaliteits- en servicestandaarden.

Om de certificering van Webshop Keurmerk te ontvangen, moet een online winkel voldoen aan verschillende eisen, zoals transparante prijzen, duidelijke retourbeleidsregels, veilige betaalmogelijkheden en een toewijding aan klant privacy en gegevensbescherming. Bovendien biedt de organisatie vaak een geschillenservice voor klanten in geval van problemen met een gecertificeerde webwinkel.

Kort samengevat is Webshop Keurmerk een organisatie die de betrouwbaarheid en kwaliteit van online bedrijven in Nederland certificeert en verifieert, waardoor het voor consumenten gemakkelijker wordt om betrouwbare en gerenommeerde e-commerce platforms te identificeren.

We hechten veel waarde aan de feedback van onze klanten, omdat dit ons in staat stelt onze producten en diensten te verbeteren. Via ons beoordelingsbeleid streven we naar transparantie in hoe we met beoordelingen omgaan. De beoordelingen die op onze website worden getoond, worden verzameld en geverifieerd door het Webshop Keurmerk. Alle verzamelde beoordelingen komen van personen die een aankoop bij ons hebben gedaan. In gevallen waarin dit niet het geval is, bijvoorbeeld wanneer producten of diensten gratis zijn verstrekt of via een betaalde samenwerking, wordt dit duidelijk aangegeven in de beoordeling. We nemen alle voorzorgsmaatregelen om valse beoordelingen te voorkomen door de associatie van de beoordelaar met ons te verifiëren en, indien nodig, een aankoopbewijs te vragen van onbekende beoordelaars. Valse beoordelingen worden direct door ons verwijderd.


Een andere vraag?


Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330