Waarom geen GRATIS verzending? 


Dit is heel eenvoudig. De kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Er zijn ook online bloemenwinkels die zeggen GRATIS te bezorgen, maar het boeket of bloemarrangement vervolgens kleiner maken door er minder bloemen in te verwerken.

We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten, die meerdere artikelen bestellen, gestraft. Er wordt aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

"Soms betaal je het meest voor dingen die gratis zijn"

Albert Einstein

Bron: Saturday Evening Post Interview met G.S Viereck, 26-10-1929


Hoe wordt mijn boeket verpakt?

Ieder boeket wordt met zorg en liefde samengesteld door de lokale Fleurop vakbloemist. In deze video laten wij u zien op welke wijze uw boeket wordt ingepakt. Het eindresultaat is een warme exclusieve verpakking van het door u bestelde boeket.

Een mooi ingepakt boeket is niet compleet zonder een persoonlijke boodschap van de gever. Met de introductie van de eigen wenskaarten levert Fleurop een aantrekkelijke kaart bij elk boeket, waarbij de klant de keuze heeft uit verschillende tekstopties.

Hiermee spelen we tevens in op de belangrijke trend van het persoonlijker maken van je cadeau. De wenskaart wordt in een fraaie gouden envelop gedaan. Hiermee is ook de privacy verzekerd.

De met uw tekst geprinte kaart wordt door de bloemist in een gesloten enveloppe gestopt.

De envelop wordt middels een knijpertje aan de binnenzijde van de verpakking bevestigd.

Het service mapje met verzorgingstips en snijbloemenvoedsel wordt aan een stevige bloem bevestigd.


Hoe komt het boeket eruit te zien?

De boeketten op de webshop zijn afgebeeld in middel formaat. Het boeket dat je bestelt wordt altijd naar waarde geleverd. Dit betekent dat de waarde van de bloemen die verwerkt zijn in het boeket overeenkomen met de bestelwaarde. Bloemen zijn een natuurproduct en worden altijd met de hand samengesteld door de Fleurop vakbloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het boeket mogelijk iets afwijken van de foto.