Hier vindt je alle algemene veel gestelde vragen aan onze klanten service.

Waarom geen GRATIS verzending? 

Duurzaam bloemen bezorgen

De waarheid over GRATIS bloemen bezorgen.

Dit is heel eenvoudig. De kosten die gemaakt worden voor het verzenden moeten op de een of andere manier betaald worden. De meeste webwinkels berekenen deze kosten door als een soort opslag in de verkoopprijs van de producten. Er zijn ook online bloemenwinkels die zeggen GRATIS te bezorgen, maar het boeket of bloemarrangement vervolgens kleiner maken door er minder bloemen in te verwerken.

We kunnen onze producten best allemaal net iets duurder maken en daarmee doen alsof we geen verzendkosten rekenen - zoals meestal gebeurt bij andere webwinkels.

Dit vinden wij echter oneerlijk. Op deze manier worden klanten, die meerdere artikelen bestellen, gestraft. Er wordt aan hen dus eigenlijk dubbele verzendkosten worden berekend.

De webwinkels die dus geen verzendkosten rekenen, verdienen dus zonder dat u het door heeft op de 'geen verzendkosten'.

Wij houden de kosten liever open en eerlijk!

"Soms betaal je het meest voor dingen die gratis zijn"

Albert Einstein

Bron: Saturday Evening Post Interview met G.S Viereck, 26-10-1929


Hoe wordt mijn boeket verpakt?

Elk boeket wordt met grote zorg en toewijding samengesteld door een lokale vakbloemist. In deze video laten we zien hoe uw boeket op een speciale manier wordt verpakt, waardoor het een warm en exclusief gevoel krijgt.

Een prachtig verpakt boeket is echter niet compleet zonder een persoonlijke boodschap van de afzender. Dit is waarom Fleurop zijn eigen wenskaarten geïntroduceerd, die bij elk boeket worden geleverd. Als klant kun je kiezen uit verschillende tekstopties, zodat het cadeau nog persoonlijker wordt.

Met deze service speelt Fleurop ook in op de trend van het persoonlijker maken van cadeaus. De wenskaart wordt in een mooie gouden envelop gestoken, waardoor de privacy van de afzender wordt gewaarborgd.

De met uw tekst geprinte kaart wordt door de bloemist in een gesloten enveloppe gestopt.

De envelop wordt middels een knijpertje aan de binnenzijde van de verpakking bevestigd.

Het service mapje met verzorgingstips en snijbloemenvoedsel wordt aan een stevige bloem bevestigd.


Hoe komt het boeket eruit te zien?

De boeketten in onze webshop zijn allemaal afgebeeld in middel formaat. Het boeket dat je bestelt wordt altijd naar waarde geleverd. Dit betekent dat de waarde van de bloemen die verwerkt zijn in het boeket overeenkomen met de bestelde waarde. Bloemen zijn een natuurproduct en boeketten worden altijd met de hand samengesteld door de lokale vakbloemist. Hierdoor is ieder boeket uniek en kan het boeket mogelijk iets afwijken van de foto.

Een andere vraag?


Je kunt ons bereiken via:

  Email via wecare@flowers.nl
WhatsApp
  Telefoon+31 (0)85 2732330