Over Flowers.NL

Over Flowers.nl

Het meest vertrouwde bedrijf voor de bezorging van bloemen in Nederland."Klantenservice is bij ons geen afdeling maar het gehele bedrijf"

Alfred. H. Menting

Founder and owner


Ons doel.

Om mensen over de hele wereld met elkaar te verbinden door het verzorgen en bezorgen van bloemen.

Onze visie.

Om de allerbeste, de meest geliefde, meest efficiënte en meest vertrouwde bloemen bezorgservice te zijn.


Onze stem:

Bij Flowers.NL laten we bloemen spreken in de taal van liefde, vreugde en verbondenheid. We zijn meer dan alleen een bloemenwinkel; we zijn de bewaarders van natuurlijke schoonheid en emoties. Onze brandvoice weerspiegelt onze passie voor bloemen en de impact die ze hebben op mensenlevens.

🌸 Welkom in de wereld van Flowers.NL, waar elke bloem een verhaal vertelt. Onze bloemen zijn zorgvuldig geselecteerd en met liefde samengesteld om uw speciale momenten te verrijken.

🌼 "Bloemen voor elke gelegenheid." Dat is ons motto. Of je nu iemand wilt verrassen op hun verjaardag, liefde wilt uiten, troost wilt bieden of gewoon een glimlach wilt toveren, onze boeketten zijn speciaal ontworpen om de juiste snaar te raken.

💐 We omarmen de kleuren van de natuur en de diversiteit van bloemen om de meest unieke en betekenisvolle arrangementen te creëren. Onze bloemisten zijn ware kunstenaars, en elk boeket dat ze maken is een meesterwerk op zich.

🌻 Bij Flowers.NL gaan we verder dan bloemen alleen. We bieden een ervaring, een reis door geuren, kleuren en emoties. Onze missie is om momenten te transformeren in herinneringen die een leven lang meegaan.

🌷 We koesteren de aarde en streven naar duurzaamheid. Onze bloemen worden met respect voor de natuur geteeld en met zorg geoogst. Wanneer je kiest voor Flowers.NL, kies je voor bloemen met een groen hart.

Kortom, bij Flowers.NL zijn we toegewijd aan het leveren van bloemen die emoties tot leven brengen. We zijn er trots op om deel uit te maken van jouw speciale momenten en hopen dat onze bloemen het verschil maken in jouw wereld.

Welkom in onze bloemenfamilie. 🌹

Flowers.NL - Waar liefde bloeit, en bloemen glimlachen. 🌺

Onze geschiedenis.

 • In 1987 start Alfred Menting in Zevenaar een exclusieve bloemenzaak genaamd "Floral arts and Designs". Een winkel die hij samen met zijn echtgenote Angelique Goldewijk en hun team gedurende 30 jaar uitbouwden tot een gerenommeerde bloemen speciaalzaak dit tot ver in de regio bekend stond om hun innovatieve  en kwalitatieve hoogwaardige producten.
 • 1995 werd vanuit deze winkel Flowers.NL gestart. Als een van de eerste Nederlandse bloemisten maakte Flowers.NL het voor haar klanten mogelijk online bloemen te bestellen en te versturen. Dit alles onder de slogan "Flowers.NL we delivering your emotions with flowers"
 • De online tak maakte een enorme groeispurt door. In 2016 werd besloten om met de fysieke bloemenwinkel "Floral arts and Designs" te stoppen. En zich volledig te richten op het online verzenden van bloemen, boeketten, en arrangementen via Flowers.NL.
 • Met de groei van de onderneming nam ook het aantal webshops toe dat het bedrijf exploiteert.
 • Voor de verzending van bestellingen maakt de onderneming al meer dan 35 jaar gebruik het gerenommeerde netwerk van Fleurop Interflora.

 

Wat is Fleurop?

Flowers.NL is als lid van Fleurop onderdeel van het Fleurop Service partner netwerk van Fleurop. Fleurop Interflora is al 100 jaar gespecialiseerd in het verzenden van bloemen, nationaal en internationaal. In Nederland zijn bijna 1.000 bloemisten aangesloten bij Fleurop. Wereldwijd zijn dat er 51.000 verdeeld over ruim 135 landen! Fleurop stelt bepaalde kwaliteitseisen aan haar bloemisten. De Fleurop bloemist kan u daarom ook net dat beetje extra kwaliteit en service geven!

 

 • Wereldwijd Netwerk van Bloemisten.
  Met Fleurop kunt u bloemen over de hele wereld sturen, in 135 landen! Elk jaar leveren we ongeveer 40 miljoen boeketten.
 • Kwaliteit.
  Wij verzenden geen in massa geproduceerde boeketten. Elke Fleurop bloemist bereidt en bezorgt het boeket zorgvuldig. Alle Fleurop-bloemisten zijn bekwaam, ervaren en creatief. Daarom geven wij 7 dagen garantie op onze boeketten.  

 

 • Service.
  Last minute bestelling? Indien besteld voor 13.00 uur (Nederlandse tijd), kunnen bloemen dezelfde dag worden bezorgd (niet op zon- en feestdagen)