Mededelingen bezorging van bloemen

Mededelingen bezorging van bloemen

Moederdag 2023

Onze bloemisten bezorgen op Zondag 14 mei door heel Nederland. Met uitzondering van enkele plaatsen op de Wadden eilanden.

In de regel worden de bestellingen tussen 9:00 en 17:00 bezorgd.

Het bestellen van bloemen voor bezorging op zondag 14 mei is na zaterdag 13 mei, na 18:00 uur, onder voorbehoud.

Vanaf dat tijdstip bestaat de mogelijkheid dat onze bloemisten in sommige plaatsen uitverkocht zijn, waardoor we niet kunnen garanderen dat we bloemen kunnen bezorgen op Moederdag in alle delen van Nederland.

Bovendien kan het voorkomen dat, zelfs als bezorging nog steeds mogelijk is, de bestelde boeketten qua kleur en stijl kunnen afwijken van het oorspronkelijk gekozen boeket.


Pinksteren 2022

Update: Juni 2022

Alle bloemen winkels en ons kantoor zijn gesloten op 1e en 2e pinksterdag Zondag 5  en Maandag 6 juni.

In verband hiermee is bezorging op deze dagen niet mogelijk.

Door de aanvoer van verse bloemen zal de bezorging op dinsdag 7 juni pas in de middag mogelijk zijn.


Hemelvaartsdag 2022

Update: Mei 2022

Wij zijn net als onze bloemisten gesloten op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei 2022. Daardoor vinden er geen bezorgingen plaats op deze dag.


Moederdag 2022

Onze bloemisten bezorgen op Zondag 8 mei door heel Nederland. Met uitzondering van enkele plaatsen op de Wadden eilanden.

In de regel worden de bestellingen tussen 9:00 en 17:00 bezorgd.

Bestellingen die zaterdag na 12:00 zijn besteld voor levering op zondag geldt dat deze ten allertijden ondervoorbehoud zijn. Ook kan de samenstelling van de boeketten i.v.m. beschikbaarheid van bloemen afwijken.

Update: 6 mei 2022,

Door een grote landelijke storing kunnen A5 kaarten mogelijk niet worden geprint. De persoonlijke tekst wordt in deze gevallen handgeschreven op een kaart.

Update: 8 mei 2022,

De storing met het printen van A5 kaarten is inmiddels verholpen


Bezorging van extra Cadeau artikelen:

Update: 1 november 2021.

Door vertragingen bij onze logistieke pakket partners kan het zijn dat de bezorging van extra cadeauartikelen vertraging oploopt. Mogelijk worden deze extra cadeau artikelen zoals, Champagne, Chocolade Truffels, Fruitmanden, Whiskey, Bier en Rituals pakketten dan ook rechtstreeks naar de ontvanger verstuurt.


Wanneer wordt mijn boeket bezorgd?

Bestel je op werkdagen voor 13:00 uur en zaterdag voor 12:00 uur, dan wordt het boeket dezelfde dag nog bezorgd. Op zon- en feestdagen wordt er niet bezorgd, tenzij vooraf anders gecommuniceerd.