FAQ

Vaak gestelde vragen.

Onze klanten service heeft een lijst samengesteld met de meest gestelde vragen aan hun. Wij hebben deze vragen en de antwoorden hierop te samen gebracht in de onderstaande FAQ lijst.Deze lijst wordt periodiek geëvalueerd en ge update.

Mocht uw vraag desondanks niet in de lijst staan neemt u dan gerust contact op met onze verkoopafdeling.

sales@flowers.nl  bel of WhatsApp ons op 085 - 27 32 330

Hoe snel kunnen jullie bezorgen?

Bloemen in Nederland, voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag nog geleverd! (niet op zondag en levering op de Waddeneilanden zijn hierop een uitzondering.

Voor Bloemen naar het buitenland, Levering volgende dag, mits de bestelling voor 16.30 uur geplaatst is op www.europe-flowers.com (niet op zondag).

Vandaag nog bezorgen? Spoed!

In sommige plaatsen kun je tot maar ook na 13:00 nog bestellen voor levering dezelfde dag Neem even telefonische contact met ons op.

Wat gebeurt er als de ontvanger niet thuis is?

Als de ontvanger niet thuis is, dan worden de bloemen bij één van de buren afgegeven en krijgt de ontvanger een briefje of kaart in de bus met daarop waar de bloemen zijn afgegeven.

Lukt het bij de buren ook niet, dan staat op het briefje aangevinkt om contact met de bloemist op te nemen om een bezorg moment af te spreken.

Kan ik anoniem verzenden?

Ja natuurlijk. De ontvanger krijgt alleen de tekst te zien die jij op het kaartje zet. Niet uw naam en adresgegevens.

Jouw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden doorgegeven, ook niet aan de ontvanger van je bestelling.

Wanneer wordt de bestelling afgeleverd?

Je kunt kiezen voor levering voor de middag (tussen 8:00-12:00 uur) en na de middag (tussen 13:00 en 18:00 uur)

Bij bedrijven tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Tijdens drukke dagen zoals Valentijnsdag, Moederdag Kerst etc. kunnen wij geen bezorgtijden garanderen. Het kan zijn dat uw bestelling dat later wordt bezorgd dan u van ons gewent bent.

Kan ik de bestelling volgen?

Ja, Flowers.NL heeft samen met Fleurop en onze Bloemisten een koppeling gemaakt, zodat u op het moment van verzending van uw bestelling tot het moment van levering uw bestelling kunt volgen.

Onze bloemist meld nadat de bestelling is bezorgd de bestelling als afgeleverd af in een daarvoor speciaal door Fleurop ontwikkelde APP.

Kijk hier voor de verschillende order statussen

Wat zijn de verzendkosten?

De standaard verzendkosten bedragen voor geheel Nederland € 7,95

Hoe plaats ik een bestelling?

In enkele simpele stappen kunt u de bloemen op onze website bestellen.

Klik hier voor een korte uitleg

Zijn er andere verborgen kosten?

Alle betaalmethoden zijn gratis (iDeal, Visa, Mastercard, American Express en Paypal). Alle prijzen zijn inclusief btw

Kan ik een uiterlijke leveringstijd opgeven?

Bestellingen naar bedrijven worden geleverd tijdens kantoortijden.

 Moet jouw bestelling voor een bepaalde tijd geleverd worden, dan kun je dit in uw bestelling aangeven bij 'opmerking'. Vult a.u.b. alleen een uiterlijke leveringstijd in als dit echt nodig is.

 Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden maar we kunnen jouw geen garanties geven.

Wilt u 100% zekerheid dat uw bestelling er voor een bepaalde tijd is, neem dan telefonisch of per email contact op met onze klantenservice.

 Bij Rouw arrangementen krijgt je altijd de garantie dat de bloemen vóór de door jou opgegeven tijd geleverd worden. Indien het om welke reden dan ook toch niet lukken dan nemen wij contact met je op.

Bezorgen jullie ook in ziekenhuizen, hotels en op campings?

Ja, maar geef ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie door, zoals afdeling, kamernummer, (meisjes)naam enz.

Het is niet mogelijk om in ziekenhuizen, Hotels, bedrijven en campings de bestellingen persoonlijk af tegeven aan de ontvanger. de Bestelling wordt dan bij de receptie afgegeven ter attentie van de ontvanger. De receptie neemt dan contact op met de ontvanger, of zorgt ervoor dat de bestelling bij de ontvanger wordt afgegeven.

Ook een mobile telefoon nummer of een vast telefoonnummer van de ontvanger kan soms erg handig zijn om de bloemen op de juiste plaats te krijgen.

Ik wil iets bestellen voor een uitvaart, welke informatie hebben jullie nodig?

Bij bestellingen voor een begrafenis of crematie is het extra belangrijk dat de bloemen op het juiste adres en tijdstip geleverd worden.

Geeft ons a.u.b. zoveel mogelijk informatie door, zoals de naam van het uitvaartcentrum, de naam van de overledene, de datum en tijdstip van het afscheid nemen etc..

Deze informatie kun je tijdens het bestellen invullen bij speciaal daarvoor bedoelde velden of bij "opmerking". Let er ook op dat je de tekst op het lint of kaartje richt aan de overledene en niet aan de nabestaande. Een tekst als 'veel sterkte' is dus niet passend.

Je kunt hierbij denken aan 'Rust zacht' of 'Een laatste groet' of bijvoorbeeld alleen de afzender (jouw eigen naam).

Meerder boeketten verzenden.

Je betaalt per adres slechts 1 keer bezorgkosten. Ongeacht het aantal artikelen. Voor grote aantallen boeketten kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, zodra je de bestelling hebt verzonden, krijgt je direct een automatische email bevestiging van ons. Hierin kun je de bestelling nalezen. Soms kan het gebeuren dan uw email is gemarkeerd als spam. Dus Check even uw spam box.

Belt u de ontvanger voor levering.

Nee, Wij bellen de ontvanger niet voordat wij de bestelling afleveren. Dit zou immers de verrassing verpesten. Helaas is het ook niet mogelijk voor de bezorgers om vooraf de levering te bellen. Dit zou het bezorg proces enorm vertragen als zij telkens ontvangers moeten bellen.

Wat is het beleid voor late / niet-levering?

 

Late levering / niet-levering: onze lokale bloemisten en logistiek team werken hard om ervoor te zorgen dat uw speciale geschenk op tijd aankomt, binnen onze normale bezorgtijden van 09.00 tot 20.00 uur. in de tijdzone van de ontvanger. Tijdens onze drukke perioden zoals Kerstmis, Valentijnsdag en Moederdag, kunnen we onze bezorgtijden voor 09.00 uur en na 20.00 uur verlengen om ervoor te zorgen dat alle geschenken op tijd worden geleverd.

Als uw geschenk om welke reden dan ook niet op tijd aankomt, zullen onze toegewijde klantenservice-medewerkers er alles aan doen om uw probleem succesvol op te lossen.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Ja, zodra je de bestelling hebt verzonden, krijgt je direct een automatische email bevestiging van ons. Hierin kun je de bestelling nalezen. Soms kan het gebeuren dan uw email is gemarkeerd als spam. Dus Check even uw spam box.

Belt u de ontvanger voor levering.

Nee, Wij bellen de ontvanger niet voordat wij de bestelling afleveren. Dit zou immers de verrassing verpesten. Helaas is het ook niet mogelijk voor de bezorgers om vooraf de levering te bellen. Dit zou het bezorg proces enorm vertragen als zij telkens ontvangers moeten bellen.