Planten

Zoek je een duurzaam geschenk?  Dan is een plant de beste optie! Een plant kleurt en fleurt ieder interieur op, zoals bijvoorbeeld aan groene, bloeiende of de trendy vetplanten. Naast dat ze sfeer scheppen, verversen planten de binnenlucht. Goed voor de gezondheid en leefbaarheid dus! Onze fleurop bloemisten staan voor je klaar en bezorgen naast bloemen ook vele soorten planten.

Planten bestellen & planten bezorgen.

Planten bestellen en planten arrangementen bestellen kan in de online bloemenwinkel van Flowers.nl Een mooie kamerplant laten bezorgen bij iemand na een verhuizing of een relatie bedanken voor een nieuwe opdracht. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een geschikte plant.

Groene plant (keuze van de bloemist)

Onze bloemist zal een mooie groene plant voor u selecteren.

Anthurium inclusief bij passende bloempot

De Anthurium zorgt voor kleur in huis, dankzij de prachtige  bloemen. Hij is erg makkelijk in de verzorging. Wordt geleverd in bijpassende pot. Pot en kleur van de plant kunnen variëren

Bloeiende Plant (keuze van de bloemist)

Onze bloemist zal een mooie bloeiende plant voor u selecteren

Orchidee in pot

Phalaenopsis orchidee in bijpassende pot.

Groene plant in bijpassende bloempot

Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Spathiphylum plant inclusief bijpassende bloempot

Ook wel lepelplant genoemd. Sterke, lucht zuiverende plant voor thuis, op kantoor of als cadeau. De plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Aloë Vera vetplant in bijpassende bloempot

Moderne groene plant. Prachtig in uw woonkamer, op kantoor of als cadeau bij bijvoorbeeld een receptie. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Pannekoek plant (Pilea peperomioides) in bloempot

Sfeerbrenger thuis of op kantoor, leuk als cadeau bij een receptie of verjaardag. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Bloempot kan variëren van de afbeelding.

Orchideeën Wit in schaal

Phalaenopsis Orchideeën Wit in in bijpassende schaal geplaatst

Kentia palm

De Kentia Palm is een sterke plant dat zeer geschikt is in een kan toor omgeving

Orchideeën Roze/Lila in schaal

Phalaenopsis Orchideeën Roze/ Lila in bijpassende schaal geplaatst

Orchideeën Roze/Lila in schaal + Champagne

Phalaenopsis Orchideeën Roze/Lila in in bijpassende schaal geplaatst bezorgd met Fles Moet Chandon Champagne

Orchideeën Wit in schaal met Champagne

Phalaenopsis Orchideeën Wit in in bijpassende schaal geplaatst te samen met Fles Moet Chandon Champagne
Onze planten  selectie varieert van prachtige Orchideeen, de moderne sanseveria , de sterke spathiphyllum, wij leveren de planten met pot (pot soorten varieren). Voor arrangementen gebruiken onze bloemisten een passende ondergrond.