Planten

Zoek je een duurzaam geschenk? Dan is een plant de beste optie!

Een plant kleurt en fleurt ieder interieur op, zoals bijvoorbeeld aan groene, bloeiende of de trendy vetplanten. Naast dat ze sfeer creëren, verversen planten de binnenlucht. Goed voor de gezondheid en leefbaarheid dus! Onze bloemisten staan voor je klaar en bezorgen naast bloemen ook vele soorten planten.

Planten bestellen & planten bezorgen.

Planten bestellen en planten arrangementen bestellen kan in de online bloemenwinkel van Flowers.nl. Een mooie kamerplant laten bezorgen bij iemand na een verhuizing of een relatie bedanken voor een nieuwe opdracht. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een geschikte plant.

 
 
 
 
 
Vanaf
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
out of season
 
UItverkocht
 
UItverkocht

Planten kopen?

Wil je wat anders geven dan een boeket? Kies dan voor een groene plant of geniet van een orchidee. Mooie planten zorgen voor een goede sfeer en zijn op dit moment populairder dan ooit. Een plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Wanneer je een plant koopt bij Flowers.nl, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot. Het kan voorkomen dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment van de bloemist wordt een passende pot gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een pot die lijkt op de getoonde afbeelding. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan...

Online planten bestellen

Bij Flowers.NL kun je ook online planten kopen. Bestel je een plant op werkdagen voor 13:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur)? Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Wie ga jij verrassen met een mooie groenblijvende plant?