Planten

Planten bestellen & planten bezorgen.

Planten bestellen en planten arrangementen bestellen kan in de online bloemenwinkel van Flowers.nl Een mooie kamerplant laten bezorgen bij iemand na een verhuizing of een relatie bedanken voor een nieuwe opdracht. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een geschikte plant.

Anthurium inclusief bij passende bloempot

De Anthurium zorgt voor kleur in huis, dankzij de prachtige  bloemen. Hij is erg makkelijk in de verzorging. Wordt geleverd in bijpassende pot. Pot en kleur van de plant kunnen variëren

Orchidee in pot

Phalaenopsis orchidee in bijpassende pot.

Groene plant in bijpassende bloempot

Een mooie groene plant is altijd leuk om te geven. De groene plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Spathiphylum plant inclusief bijpassende bloempot

Ook wel lepelplant genoemd. Sterke, lucht zuiverende plant voor thuis, op kantoor of als kado. De plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Aloë Vera vetplant in bijpassende bloempot

Moderne groene plant. Prachtig in uw woonkamer, op kantoor of als cadeau bij bijvoorbeeld een receptie. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Plant en bloempot kan variëren van de afbeelding.

Pannekoek plant (Pilea peperomioides) in bloempot

Sfeerbrenger thuis of op kantoor, leuk als cadeau bij een receptie of verjaardag. e plant wordt geleverd in bijpassende pot. Bloempot kan variëren van de afbeelding.

Orchideeen in schaal

Phalaenopsis orchideeen  in bijpassende schaal geplaatst

Kentia palm

Kentiapalm  

Bloeiende Plant (keuze van de bloemist)

Onze bloemist zal een mooie bloeiende plant voor u selecteren
Onze planten  selectie varieert van prachtige Orchideeen, de moderne sanseveria , de sterke spathiphyllum, wij leveren de planten met pot (pot soorten varieren). Voor arrangementen gebruiken onze bloemisten een passende ondergrond.