Planten

Planten kleuren je huis.

Zoek je een duurzaam geschenk? Dan is een plant een mooie en duurzame optie!

Plant bezorgen.

Een plant bestellen en laten bezorgen kan eenvoudig en snel in de online bloemenwinkel van Flowers.nl. Een mooie kamerplant laten bezorgen bij iemand na een verhuizing of een relatie bedanken voor een nieuwe opdracht. Voor elke gelegenheid vindt u bij ons een geschikte plant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock

Plant kopen?

Wil je wat anders geven dan een boeket? Kies dan voor een groene plant of geniet van een orchidee. Mooie planten zorgen voor een goede sfeer en zijn op dit moment populairder dan ooit. Een plant past in verschillende interieur stijlen, dus je gaat er ongetwijfeld iemand erg gelukkig mee maken. In het assortiment vind je planten die gemakkelijk te verzorgen zijn én er ook nog eens leuk uitzien.

Wanneer je een plant koopt bij Flowers.nl, dan wordt deze altijd bezorgd in een pot. Het kan voorkomen dat de pot afwijkt van de getoonde afbeelding. Afhankelijk van het assortiment van de bloemist wordt een passende pot gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een pot die lijkt op de getoonde afbeelding. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan.

Duurzaam cadeau.

Een plant kleurt en fleurt ieder interieur op, zoals bijvoorbeeld aan groene, bloeiende of de trendy vetplanten. Naast dat ze sfeer creëren, verversen planten de binnenlucht. Goed voor de gezondheid en leefbaarheid dus! Onze bloemisten staan voor je klaar en bezorgen naast bloemen ook vele soorten planten.

Het bezorgen van kamerplanten in Nederland!

Kamerplanten zijn de perfecte manier om iemand te verrassen, te laten zien dat je aan hen denkt of gewoon om iemand te laten genieten van de natuur in huis. Er zijn tal van redenen waarom mensen kamerplanten sturen, van het verbeteren van de luchtkwaliteit tot het toevoegen van kleur en sfeer aan elke kamer.

Bij ons kun je kiezen uit een scala aan bloeiende en groene kamerplanten, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen.

Bloeiende plant bezorgen,

Zoals Orchideeën, Anthurium, Bromelia en Hortensia's, zijn de perfecte manier om iemand te verrassen met een pop-up van kleur en schoonheid in huis.

Bloeiende planten zijn erg populair in de woonkamer vanwege hun unieke vermogen om sfeer en kleur toe te voegen aan elke ruimte. Hieronder zijn enkele redenen waarom bloeiende planten zo geliefd zijn:

  • Visuele aantrekkingskracht: Bloeiende planten, zoals Orchideeën en Bromelia's, trekken de aandacht door hun prachtige bloemen en kleurrijke bladeren. Ze voegen een pop-up van schoonheid en leven toe aan elke kamer en zijn een waar genot voor het oog.
  • Verbetering van de luchtkwaliteit: Net als groene kamerplanten, verbeteren bloeiende planten ook de luchtkwaliteit door stoffen als stikstofdioxide en formaldehyde uit de lucht te verwijderen.
  • Sfeer verbetering: Bloeiende planten hebben de unieke eigenschap om sfeer en energie aan elke kamer te geven. Of je nu op zoek bent naar een rustgevende sfeer of juist naar wat extra opwinding, bloeiende planten kunnen daarvoor zorgen.
  • Emotionele betekenis: Sommige mensen sturen bloeiende planten als cadeau om hun emoties uit te drukken, of het nu gaat om liefde, medeleven of vreugde.

In feite zijn de mogelijkheden eindeloos als het gaat om de redenen waarom mensen bloeiende planten in huis willen hebben. Of je nu op zoek bent naar een verrassingscadeau, een manier om sfeer en kleur toe te voegen aan je woonkamer of gewoon om de natuur in huis te brengen, bloeiende planten zijn altijd een goede keuze.

Groene kamerplant bezorgen,

Deze zijn enorm populair in de woonkamer vanwege de talrijke voordelen die ze bieden. Hieronder zijn enkele redenen waarom groene planten zo geliefd zijn:

  • Verbetering van de luchtkwaliteit: Groene planten zijn bekend om hun vermogen om luchtvervuiling te verminderen en de luchtvochtigheid te verhogen, waardoor ze een belangrijke bijdrage leveren aan de gezondheid en het welzijn van de bewoners.
  • Visuele aantrekkingskracht: Groene planten, zoals Monstrea's en varens, hebben unieke en aantrekkelijke bladeren en structuren die de aandacht trekken en een moderne, verfijnde uitstraling aan elke kamer geven.
  • Stress vermindering: Veel mensen vinden groene planten rustgevend en kalmerend, wat hen helpt om stress te verminderen en tot rust te komen.
  • Sfeer verbetering: Groene planten hebben de unieke eigenschap om sfeer en energie aan elke kamer te geven, waardoor ze een goede manier zijn om een rustige, natuurlijke omgeving te creëren in huis.
  • Gemakkelijke verzorging: Veel groene kamerplanten zijn eenvoudig te verzorgen en hebben weinig licht en water nodig, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met een druk leven of weinig groene duimen.

Of je nu op zoek bent naar een manier om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren, je interieur op te fleuren of gewoon om de natuur in huis te brengen, groene planten zijn altijd een uitstekende keuze.

Een van de meest populaire kamerplanten op dit moment zijn de IJzervaren, de Kentia en de Strelitzia plant. Deze planten zijn makkelijk te verzorgen, hebben weinig licht nodig en kunnen jarenlang meegaan. Andere populaire opties zijn de Graslelie, de Pannenkoek plant en de Calathea plant.

Of je nu op zoek bent naar een kamerplant als verrassing, cadeau of gewoon om iemand te verblijden, wij hebben de perfecte plant voor elke gelegenheid. Bestel vandaag nog en laat iemand genieten van de natuur in huis!


Online planten bestellen

Bij Flowers.NL kun je ook online planten kopen. Bestel je een plant op werkdagen voor 13:00 uur? (zaterdag voor 12:00 uur) Dan wordt deze dezelfde dag nog bezorgd. Wie ga jij verrassen met een mooie groenblijvende plant?