Pannenkoek plant + bij passende bloempot

Fleurop Flowers.NL
300800101
9110023772752
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

De Pilea peperomioides een echte sfeerbrenger thuis of op kantoor, ook leuk als cadeau bij een receptie of verjaardag.

De Pannekoekplant, ook wel bekend als de "Pancake Plant" of "Pilea Peperomioides" is een unieke en opvallende kamerplant met platte, ronde bladeren die lijken op pannenkoeken. De bladeren zijn groen van kleur en hebben vaak een metallic glans. De plant is een kruipende of hangende plant die gedijt in een goed belichte plek, maar beschermd tegen direct zonlicht. De Pannekoekplant is gemakkelijk te verzorgen en kan snel groeien, waardoor het een geweldige keuze is voor degenen die op zoek zijn naar een snelgroeiende kamerplant. Deze plant is ook een geweldige keuze voor de beginnende kweker, het is een unieke en opvallende plant die een geweldige aanvulling is voor elk huis of kantoor.De pannenkoekplant wordt geleverd in bijpassende pot.

De afbeelding is een indicatie en de plant en bloempot kunnen variëren van de afbeelding i.v.m. beschikbare voorraad..

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Verzorgingstips voor groene planten

Verzorgingstips voor groene planten

Groene planten zijn een prachtige toevoeging aan elke ruimte en kunnen veel voordelen hebben voor de gezondheid en het welzijn. Hier zijn enkele verzorgingstips om ervoor te zorgen dat uw groene planten gezond blijven:

Zorg voor voldoende verlichting: Groene planten hebben licht nodig om te groeien en gezond te blijven. Zorg ervoor dat uw planten in een ruimte staan waar ze voldoende licht krijgen, maar niet direct in de volle zon worden geplaatst.

Geef ze voldoende water: Groene planten hebben water nodig om te overleven. Zorg ervoor dat de grond vochtig blijft, maar pas op dat u de grond niet overmatig bewaterd.

Vermijd overmatige verwarming of koude: Groene planten prefereren een koelere omgeving, dus zorg ervoor dat ze niet in een ruimte staan met een overmatige verwarming of koude.

Verwijder gele bladeren: Groene planten verliezen soms bladeren, verwijder deze gele bladeren om te voorkomen dat deze de gezonde groei van de plant belemmeren.

Gebruik de juiste potgrond: Groene planten hebben specifieke potgrond nodig. Zorg ervoor dat u de juiste potgrond gebruikt voor uw soort plant.

Regelmatig voeding: Groene planten hebben regelmatig voeding nodig om gezond te blijven. Gebruik een specifieke plantenvoeding en volg de aanwijzingen op de verpakking voor de juiste hoeveelheid.

Door deze verzorgingstips op te volgen, zullen uw groene planten gezond en prachtig blijven. Vergeet niet om regelmatig te inspecteren of ze gezond blijven en te reageren op eventuele tekenen van problemen.

Gerelateerde Producten