Wijn, Champagne, Wodka, Bier & Whiskey

Voeg Wijn, Whiskey, Bier, Wodka of Champagne toe aan een boeket bloemen voor bezorging in Nederland.

Onze Bloemist zorgt er voor dat deze fles dan samen met het boeket bloemen bezorgd gaat worden. Een mooie Fles wijn, Whiskey of champagne in combinatie met een prachtig boeket bloemen geeft u de ontvanger een schitterend cadeau.

Bloemen bezorgen met wijn.

Al decennia lang behoort wijn tot één van de populairste cadeaus om te geven tijdens een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld als attent bedankje. De populariteit is voornamelijk te danken aan het toegankelijke karakter. Het ontvangen van een goede fles wijn valt altijd in de smaak!

Een fles wijn samen met een boeket bloemen bezorgen als cadeau of relatiegeschenk, dat kan eenvoudig via Flowers.NL!.

Flowers.NL heeft een aantal mooie huis wijnen in het assortiment van het Italiaanse wijnhuis Castel Firmian. Ga naar wijn bestellen voor het overzicht van onze wijnen.

Bloemen bezorgen met Champagne.

Ben je op zoek naar een fles Champagne om deze samen met een mooi boeket bloemen te versturen naar vrienden, kennissen, belangrijke klanten, goede zakenrelaties of het personeel? Een mooie fles champagne zal altijd worden gewaardeerd! Het Champagne assortiment van Flowers.nl bevat een ruim en gevarieerd aanbod van luxe champagne geschenken, afkomstig van de allerbeste champagnehuizen. Zo kunnen de champagnes van Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Dom Pérignon of Laurent-Perrier eenvoudig worden besteld. Geleverd in een originele cadeauverpakking of luxe houten kist. Maak het cadeau compleet door het toevoegen van een persoonlijk kaartje bij Champagne bestellen. Kies hierbij uit verschillende thema's zodat de gelegenheid extra wordt benadrukt. Denk hierbij aan een bedankje, felicitatie of om te proosten op een geslaagde samenwerking.


Bloemen bezorgen met Bier.

Wat is er nu leuker dan een boeket bloemen samen met een bier cadeau pakket te laten bezorgen bij een echte bierliefhebber? Zoek je een origineel cadeau voor een ander, met een speciaal bierpakket van Flowers.NL zit je altijd goed. Je bestelt een bier cadeau pakket gemakkelijk en snel online.


Bloemen bezorgen met Whiskey

We hebben ook een aantal prachtige Whisky's in ons assortiment om te worden geleverd met een mooi boeket bloemen. Bloemen versturen met mooie fles whiskey  doe je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook de mooiste bloemen en de mooiste whiskey's. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist van de veiling komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen.  Whiskey bestellen.


Bloemen bezorgen met Wodka

Het is uiteraard ook mogelijk om een mooie Fles Wodka samen met een boeket bloemen te laten bezorgen, wij hebben daarvoor een selectie gemaakt uit de meest populaire Wodka soorten. Als bedankje voor een vriend of vriendin. Je kunt het natuurlijk ook voor elke andere gelegenheid sturen zoals een Felicitatie of als een realtie geschenk. Wodka bestellen met bloemen gaat eenvoudig en snel bij Flowers.NL