Champagne bezorgen

Champagne is  een prestigieuze wijn die over de gehele wereld veel aanzien geniet. Een mooie welkome aanvulling voor een cadeau bij een feestelijke gelegenheid. De naam van de wijnsoort staat onlosmakelijk verbonden aan de Champagnestreek en bij Flowers.NL vind je verschillende champagnemerken terug. Onder andere Moët & Chandon, Pommery, Piper-Heidsieck en Veuve Clicquot kom je hier tegen, maar er is nog véél meer te ontdekken. Bekijk het aanbod aan bubbels en ga bijvoorbeeld op zoek naar een brut of rosé champagne van je favoriete merk en bestel 'm direct online via de webshop om samen met een boeket bloemen te laten bezorgen.

Moët & Chandon Giftpack 75CL

i.v.m. leverings problemen bij Moët & Chandon kan het voorkomen dat er een andere kadoverpakking gebruikt gaat worden.
De Imperial Brut is een klassieker van Moët & Chandon. Hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl.

Giftbox Champagne Imperial Brut + Chocolade bonbons

Deze mooie cadeauset bestaat uit een lange wens doos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl. De wensdoos is beschikbaar in verschillende teksten.


Moët & Chandon Rosé Giftpack 75CL

i.v.m. leverings problemen bij Moët & Chandon kan het voorkomen dat er een andere kadoverpakking gebruikt gaat worden.
Rosé Impérial is a spontaneous, radiant, romantic expression of the Moët & Chandon style

Giftbox Champagne Imperial Rose + Chocolade bonbons

Deze luxe geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl.


Moët & Chandon Nectar Giftpack 75CL

Nectar Impérial is a delicious expression of the Moët & Chandon taste.

Giftbox Champagne Nectar Imperial + Chocolade bonbons

Deze bijzondere geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon 75cl.


Moët & Chandon Ice Imperial Champagne 75CL

Moët Ice Impérial is de eerste en enige champagne gemaakt om te drinken met ijs! Een nieuwe Champagne ervaring.

Giftbox Champagne Ice Rosé + Chocolade bonbons

Een luxe Cadeau set bestaande uit een lange wensdoos met chocolade bonbons én een mooie fles champagne van Moët & Chandon. 75cl


Giftbox Champagne Ice Impérial + Chocolade bonbons

Deze luxe geschenkset bestaat uit een lange wensdoos met chocola én een mooie fles champagne van Moët & Chandon. 75cl


Moët & Chandon Champagne

De Impérial Brut is klassieker van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling

Moët & Chandon Champagne Magnum 150cl

De Impérial Brut Champagne is bij uitstek de klassieker van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. Het ultieme aperitief.

Moët & Chandon Champagne Salmanazar

De Impérial Brut Salmanazar 900 cl is bij uitstek de verpersoonlijking van de huisstijl van Moët & Chandon. Constant van hoge kwaliteit, open en toegankelijk in stijl, verfijnd en exclusief in uitstraling. In houten kist verpakt

Veuve Clicquot Champagne bouteille 75cl

Veuve Clicquot Yellow Label brut is zowel in uiterlijk als in smaak uitermate stijlvol. Door de volle, stevige structuur en de rijke smaak is het serieus genieten. Dit is een Champagne voor de connaisseur (de echte fijnproevers)

Veuve Clicquot Champagne Magnum 150cl

Laat een mooie Magnum fles Veuve Clicquot bezorgen als er iets te vieren is! Veuve Clicquot is al eeuwenlang een zeer geliefd champagnemerk. Een smaakvolle fles Veuve Clicquot is een perfect cadeau als felicitatie voor een bruiloft, jubileum of welke reden er ook is om iemand geluk te wensen.

Veuve Clicquot Rose Champagne

Veuve Clicquot Ponsardin Rosé Sans Année is de rosé expressie van de beroemde klassieker: Veuve Clicquot Yellow Label. Door een extra toefje pinot noir van topklasse heeft deze Rosé Champagne een verrukkelijk accent van rood fruit in parfum en smaak

Veuve Clicquot Champagne Ice Giftpack

Als je iemand een fles Veuve Clicquot cadeau geeft, wil je het liefste dat deze direct geopend wordt, zodat je een glas van deze rijke en volle champagne kan drinken. Daar heeft Veuve Clicquot wat op gevonden: de Icejacket. In deze fraai vormgegeven verpakking kan je een fles Veuve Clicquot Brut Carte Jaune twee uur koel houden.

Veuve Clicquot Rich Champagne

Het tijdloze merk Veuve Clicquot introduceert een nieuwe champagne: Veuve Clicquot Rich. Deze champagne is speciaal ontwikkeld om te serveren in grote glazen met ijs en een extra ingrediënt naar jouw persoonlijke smaak.

Veuve Clicquot Rich Champagne Magnum fles

Na de introductie van Veuve Clicquot Rich is deze nu ook verkrijgbaar in de ideale flesmaat voor champagne. Op magnum! Oftewel een dubbele flesmaat van 1,5 liter. Rich is speciaal ontwikkeld om te serveren in grote glazen met ijs en een extra ingrediënt naar jouw persoonlijke smaak

Pommery Brut Royal Cadeauverpakking

De champagne is fris met fijne en delicate bubbels. Pommery Brut Royal heeft mooie aroma’s van citrusvruchten, peer, perzik net zoals elegante geuren van witte bloemen. De champagne en delicaat met lange levendige afdronk.

Pommery Brut Rose Cadeauverpakking

Een geur van kleine rode vruchten wekt een vol, fris en vrolijk gevoel op, een zeer subtiele rosé Champagne. Hij is soepel en pittige smaak. Een ongeziene charme tijdens het aperitief, perfect met wit vlees en schaaldieren, in harmonie met een dessert op basis van rode vruchten

Pommery Blanc de Blancs Cadeauverpakking

Pommery Summertime is voor 100% gemaakt van de Chardonnay druif en glinstert verleidelijk in het glas. Deze lichtere champagne is de ideale afkoeling na een warme zomerdag.

Pommery Royal Blue Sky Cadeauverpakking

Royal Blue Sky is een moderne stijl. Het is namelijk de bedoeling om deze champagne te serveren met ijs! De klassieke blend van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay heeft een intense en volle geur, die overgaat in fijne en frisse tonen

Big Giftbox Champagne Ice Rosé + Chocolade bonbons + Glazen

De overtreffende trap: een luxe geschenkset bestaande uit twee lange wensdozen met chocola, een fles champagne van Moët & Chandon 75cl én twee witte acryl glazen van Moët & Chandon.


Big Giftbox Champagne Ice Imperial + Chocolade bonbons + Glazen

Een absoluut luxe geschenkset bestaande uit twee lange wensdozen met chocola, een fles champagne van Moët & Chandon 75clén twee witte acryl glazen van Moët & Chandon.