Champagne bestellen

Stuur een Fles wijn samen met een boeket bloemen.

Hoe leuk en feestelijk is het om een boeket bloemen te ontvangen samen met een Fles Champagne bubbels.

Champagne met bloemen bezorgen

Champagne is een prestigieuze wijnsoort die over de gehele wereld veel aanzien geniet. Een mooie welkome aanvulling voor een boeket bloemen bij een feestelijke gelegenheid. De naam van de wijnsoort staat onlosmakelijk verbonden aan de Champagne streek en bij Flowers.NL vind je verschillende populaire Champagne merken terug. Stuur een fles Champagne met een mooie boeket bloemen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
Out of stock

Champage met een boeket Bloemen bestellen.

Bij ons kun je een selectie van de beste champagnes van wereldberoemde champagnehuizen, waaronder Moët Chandon, Pommery, Piper-Heidsieck en Veuve Clicquot,  bestellen en deze laten bezorgen samen met een prachtig samengesteld boeket bloemen.

Onze champagnecollectie bevat een verscheidenheid aan smaken en stijlen, van droog tot zoet, en van fris en fruitig tot rijk en complex. Of je nu op zoek bent naar een klassieke brut of een unieke rosé, wij hebben iets voor iedereen.

Onze boeketten worden samengesteld door onze professionele bloemisten, die gebruik maken van de meest verse bloemen van hoge kwaliteit. Je kunt kiezen uit een selectie van seizoensgebonden bloemen of een uniek boeket samenstellen op basis van uw specifieke wensen.

Met onze bezorgservice kun je de bestelling laten bezorgen op een datum naar keuze, waardoor het een perfect cadeau is voor een verjaardag, bruiloft, of zelfs als een verrassing voor een geliefde. Let wel, voor een gezamenlijke levering van de champagne en bloemen, is het noodzakelijk om jouw bestelling minimaal 2-3 dagen van tevoren te plaatsen.

Bekijk het aanbod aan bubbels en ga bijvoorbeeld op zoek naar een brut of rosé champagne van je favoriete merk en bestel 'm direct online om de fles samen met een boeket bloemen te laten bezorgen.


Champagne bezorgen

Op de Champagne pagina van Flowers.NL. Wij hebben hier een collectie samengesteld van de meest populaire Champagnes die wij voor je kunnen bezorgen door heel Nederland. Met het versturen van champagne heb je gegarandeerd een sprankelend cadeau. Champagne bestellen is zo gebeurd en kost je maar weinig tijd.

Champagnes mogen alleen Champagne op het etiket zetten als de wijn ook daadwerkelijk uit het Noord-Franse champagne gebied afkomstig is en daar gebotteld is.


Champagne bestellen

Met een fles champagne bezorgen wij de ontvanger naast een mooi boeket ook nog eens een sprankelende ervaring. Bestel je champagne op werkdagen voor 18:00 uur en wij bezorgen de Champagne in principe de volgende werkdag. Combineer je fles Champagne met een van onze andere cadeaus zoals een mooi boeket bloemen, of een mooie doos met exclusieve Chocolade bonbons. Bestellen kan eenvoudig en snel bij Flowers.NL

Champagne samen versturen met bloemen.

Vanuit ons centrale magazijn sturen wij de fles Champagne per koerier naar onze bloemist. De bloemist zorgt ervoor dat de fles Champagne te samen met het door jouw uitgezochte boeket bloemen bij de ontvanger wordt bezorgd.

N.B. Als je de fles Champagne tijdig besteld (2-3 dagen vooraf) dan kunnen wij in de regel alle producten gezamenlijk te bezorgen. Bestel je later of in het geval van onvoorziene logistieke omstandigheden dan kan het gebeuren dat producten afzonderlijk en op een later moment worden bezorgd.