Pommery Brut Royal Cadeauverpakking

Pommery
3352379006365
3352379006365
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel deze Pommery Brut Royal in een prachtige Cadeauverpakking .

Pommery Brut Royal is een prachtige cadeau-optie voor elke gelegenheid. De champagne, gepresenteerd in een elegant geschenkverpakking, is fris met fijne en delicate bubbels. Het heeft prachtige aroma's van citrusvruchten, peer, perzik en elegante geuren van witte bloemen. De smaak is delicaat en heeft een lange levendige afdronk. Deze champagne is een perfect cadeau voor degene die houdt van een klassieke en elegante smaak.
Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Pommery Brut Royal is een champagnehuis gevestigd in de stad Reims in de regio Champagne in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht in 1858 door Madame Pommery. Pommery is een van de oudste champagnehuizen in de regio en heeft een rijke geschiedenis en traditie.

Pommery Brut Royal is een van de meest populaire champagnes van het huis. Het is een brut champagne, wat betekent dat het weinig tot geen suiker bevat. Het is gemaakt van een blend van verschillende druivensoorten, waaronder Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. De champagne wordt gerijpt op fles voordat hij wordt verkocht, waardoor de smaken en aroma's worden geperfectioneerd.

Pommery Brut Royal wordt vaak geschonken tijdens speciale gelegenheden zoals feesten, diners en bruiloften. Het wordt vaak beschouwd als een klassieke en elegante keuze voor champagne.