Cadeau artikelen

Maak je bestelling compleet en voeg 1 of meerdere van deze cadeau artikelen aan je bestelling toe. Een fles heerlijke wijn of een doosje met de lekkerste Belgische chocolade bonbons maken van jouw bloemen groet het perfecte cadeau.

Boeket bloemen met Champagne of wijn.

Iets te vieren, bloemen met een mooie fles drank bestelen is altijd een welkom geschenk. Champagne  of een mooi flesje wijn bestellen. Op onze website vind je verschillende merken Champagne en diverse mooie flessen witte en rode wijn. Een mooi boeket bloemen met Fles Champagne of wijn kan niet ontbreken op een feestje. Wil je Champagne met bloemen laten bezorgen dat adviseren wij je graag om dit 2 tot 3 dagen van tevoren te bestellen. Een boeket bloemen met een Fles rode  of witte wijn kunnen wij vaak nog dezelfde dag laten bezorgen door de lokale bloemist. Ook is het mogelijk on een Fles Whiskey, Wodka of een bierpakket met bloemen te versturen.

Bloemen met een Rituals cadeau set bezorgen.

Wil je een boeket cadeau geven en wil je de ontvanger extra verrassen? Kies dan voor een boeket met Rituals cadeau set! We hebben verschillende combinaties samengesteld. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten boeketten. Een boeket met Rituals giftset is het perfecte cadeau tezamen met een mooi boeket bloemen voor een vriend of familielid, of gewoon om jezelf te verwennen!

Bloemen met Chocolade bestellen

Natuurlijk wist je dat wij voor al onze boeketten bloemen  garant staan voor een uitstekende kwaliteit?  Maar naast een boeket bloemen kun je jouw vriendin, vriend, of familielid ook verrassen met een doosje heerlijk chocolade van top kwaliteit. Want van een bos mooie bloemen met een doosje luxe chocolade bonbons fleurt iedereen toch op? Bloemen en Chocolade cadeauset bestellen is dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen. Vergeet vooral niet je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.