Chocolade - Giftsets

Voeg een Fles Champagne en een doos bonbons toe aan jouw bestelling.

Wat is er leuker dan Fles Champagne en chocolade te geven bij jouw boeket bloemen?

Mannen, vrouwen, jong, oud; iedereen is toch dol op chocola?

Exclusief bij Flowers.NL. Villa Chocola heeft chocola, zoals chocola bedoeld is. En dan ook nog in de mooiste verpakkingen. Letterlijk dus een smaakvolle verrassing. De mooiste exclusieve chocolade geschenk dozen voor relatiegeschenken of om jouw dierbare mee te verrassen

 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock

Bloemen met Chocolade bonbons bestellen.

Je wist natuurlijk al dat bloemen versturen met een persoonlijke boodschap je dat doet je via Flowers.nl. Bij ons vind je namelijk niet alleen de leukste maar ook mooie exclusieve bloemen en de aller lekkerste Chocolade. Wist je dat al onze boeketten bloemen altijd vers bij de bloemist direct van de veiling of kweker komen en garant staan voor een uitstekende kwaliteit? We hebben dan ook beste bloemen voor allerlei verschillende gelegenheden.

Exclusieve Bonbons en bloemen bestellen.

Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, verras het koppel dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je ouders voor hun goede zorgen. Want van een bos mooie bloemen met een doosje exclusieve chocolade bonbons fleurt iedereen toch op?

Bloemen met Chocolade bezorgen.

Bloemen en exclusieve Chocolade laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte boeket en het soort Chocolade te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.