Chocolade cadeau - Luxury box - All White

Villa Chocola
Villa-LB-003 | LB_White
9110023776453
  Levertijd:1-3 dagen i.v.m.pakket bezorging door PostNL
Bestel
 • Beschrijving
 • Meer

Voor de echte liefhebbers van witte chocolade.

Tip! Combineer deze overheerlijke Chocolade
samen met een mooi boeket bloemen.

Deze luxe geschenkdoos is gevuld met een mix van 21 heerlijke witte chocolade bonbons met verschillende smaken. Deze gaan gegarandeerd in de smaak vallen! De smaken die in deze box zitten zijn:

 • Karamel
 • Verse Room
 • Bastogne (slagroom)
 • Praliné crispy butterscotch
 • Appeltaart
 • Marsepein
 • Pecannoot met koffiecrème

Bestel voor 14:00

Als je de Villa Chocola voor 14:00 uur besteld kunnen wij verzending dezelfde dag garanderen.

Geen levering mogelijk op Zondag.

Bezorging 

Villa chocola kan worden bezorgd van Maandag tot en met Zaterdag.
Dit pakket kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Houd rekening met 1-3 dagen doorlooptijd i.v.m. pakket bezorging door PostNL

Gecombineerde bezorging 

Als dit pakket in combinatie met bloemen wordt besteld proberen wij deze gezamenlijk te bezorgen. Door onvoorziene logistieke omstandigheden kan het soms voorkomen dat deze bestellingen apart worden bezorgd.

Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

Hoe kun je chocolade het beste bewaren?

Bewaar chocolade op een gematigde temperatuur, niet te koud en niet te warm. Ondanks dat cacaobonen vaak uit tropische gebieden komen, gedijt chocolade zelf niet goed bij extreme temperaturen. Het is belangrijk om een evenwicht te vinden. Chocolade is namelijk gevoelig voor temperatuurschommelingen en kan het beste worden bewaard op een droge, koele plaats met een temperatuur tussen 14 en 18 graden Celsius.

Kies dus een geschikte, donkere plek voor het bewaren van je chocolade, zoals een keukenkast, voorraadkast of een niet-vochtige kelder. Hiermee minimaliseer je de kans op grote temperatuurschommelingen. Hoewel de gemiddelde kamertemperatuur waarschijnlijk iets hoger is dan 20 graden Celsius, hoef je je nog geen zorgen te maken.

Voor de bonbons van Villa Chocola geldt een houdbaarheid van 6-8 weken na aankoop.

Wat moet je weten als jouw chocolade wit uitgeslagen is?

Chocolade is wit uitgeslagen: Dit ziet er niet meer zo smakelijk uit. Maar wat doe je ermee? Wel, je hoeft het niet weg te gooien. Dit verschijnsel wordt ook wel “bloom”genoemd. De witte waas kan ontstaan zijn door kristallen die aan de oppervlakte ontstaan zijn door het smelten en weer stollen van cacaoboter. Ook de suiker in chocola kan deze witte waas veroorzaken.

Puur, Melk of Wit?

Witte chocola is eigenlijk geen chocola.

Klopt, witte chocolade wordt technisch gezien niet beschouwd als echte chocolade omdat het geen cacaobestanddelen bevat, zoals cacaopoeder. In plaats daarvan bestaat witte chocolade hoofdzakelijk uit cacaoboter, suiker, melk en smaakstoffen. Het ontbreken van cacaopoeder geeft het zijn karakteristieke witte kleur en een zoete, romige smaak.

Melkchocolade bevat doorgaans tussen de 20-40% cacao, terwijl pure chocolade een minimum van 34% cacao vereist, maar kan variëren tot wel 98% cacao. Pure chocolade heeft een diepere en rijkere chocoladesmaak, maar kan voor sommigen een intense bitterheid hebben. Het is inderdaad een traktatie die je langzaam in de mond kunt laten smelten om de complexe smaken volledig te waarderen, en het is vooral geliefd bij mensen die van de intense smaak van pure chocolade houden.

 Onze chocolade

Het samenstellen van de perfecte chocolade bonbons of chocolade producten begint met een uitstekende basis. Een basis van goede en eerlijke ingrediënten. Daarom werkt onze chocolade partner uitsluitend met UTZ gecertificeerde topchocolade van Callebaut. Chocolade van de allerbeste kwaliteit, omdat elk detail in elke fase van het proces nauwlettend in de gaten wordt gehouden. UTZ gecertificeerde chocolade is afkomstig van boeren die oog hebben voor mens en milieu, met toegewijde expertise van boon tot chocolade. Deze chocolade wordt vervolgens met aandacht, passie en vakmanschap verwerkt.