Seizoensboeketten

samengesteld en bezorgd door onze lokale bloemist met de mooiste seizoensbloemen

Boeket Pluk Geluk

Met dit boeket maak je iemands dag zeer geslaagd

Boeket Zomerbries

Soms heb je van die boeketten, die je iedereen gunt. Dit is zo'n boeket. subtiele kleuren die samen voor de perfecte eenheid zorgen

Boeket Mooi wit

Als je denkt dat witte bloemen saai zijn, dan heb je het mis. Deze combinatie van de mooiste witte bloemen, laat zien dat ook een wit boeket ook prachtig kan zijn

Boeket Heerlijke zomer

Wat kan de zomer toch fijn zijn. Met dit stralende boeket breng je direct dat heerlijke zomerse gevoel in huis.

Boeket bijzondere verrassing

Een boeket laten bezorgen is altijd een mooie verrassing, maar de combinatie met deze gave vaas maakt het helemaal compleet (incl. vaas)

Boeket Rose Lily pluk de dag

Bestel dit bijzondere boeket met Rose Lily bloemen en een persoonlijke wenskaart. Vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Boeket Zonnestralen

Bonte zomerbloemen in een speels plukboeket. Hiermee haal je zeker de zon in huis!

Boeket Unieke verrassing

Dit boeket is absoluut een unieke verrassing. Je zult zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren met dit boeket.

Boeket Bloemenzee

Een ware zee van bloemen, zo mooi als dit boeket zie je ze niet snel. Wie maak je er niet blij mee?

Boeket Seizoensverrassing

Een mooi seizoensboeket, samengesteld uit de mooiste bloemen die het seizoen te bieden heeft, uitgekozen en gebonden door de lokale vakbloemist. Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, je kunt er zeker van zijn dat dit een geweldige verrassing zal zijn

Boeket Zoete verleiding

Een zoete verleiding is dit kleurijke boeket

Boeket Suikerzoet + vaas

Een mooi zoet boeket dat straalt en zorgt voor een echte verrassing.

Boeket Romantic pink

Een romantisch hortensia boeket in een mooie zachtroze tint. Een pareltje om te geven!

Boeket Zomerzon

Dit warme zomerboeket straalt als de zomerzon en zal zeker een mooie indruk achterlaten. Inclusief een bijpassende glazen vaas.

Boeket uitbundig

Als er iets extravagant mag worden gevierd, geef dit vrolijke boeket.

Boeket Sweet love

Een boeket in zachte tinten waarmee je iemand op vrolijk

Boeket Kleur Explosie

Dit boeket creëert een betovering met zijn schitter en pracht.

Seizoensboeket bestellen en bezorgen

Breng extra sfeer in huis met een heel mooi seizoensboeket! De Fleurop seizoensboeketten worden door de lokale bloemist samengesteld met de mooiste bloemen van het seizoen. Ieder seizoen kent namelijk zijn eigen bloem. De populaire tulp is bijvoorbeeld beschikbaar in het voorjaar van februari t/m half mei. Opgevolgd door de pioenroos, welke beschikbaar is van half mei tot eind juni. Bij een warm voorjaar, is de pioenroos al beschikbaar met Moederdag!

Daarna is het de beurt aan de de zomer. Elk feestje wordt extra vrolijk met een boeket zomerse bloemen, zoals de zonnebloem. Deze prachtige gele bloem bezorgt het echte zomergevoel. Vanaf juli zijn de zonnebloemen, maar ook de gladiolen weer volop bij ons verkrijgbaar. En welke bloemen je ook in de vaas zet, wij garanderen een echt zomers gevoel!

In het najaar komen de warme tinten naar voren met o.a rood, oranje, geel en paars. Ook blijven extra kleurknallers erg populair in deze periode, zoals bijvoorbeeld de dahlia, die tot het einde van het jaar verkrijgbaar is.

Geef de seizoensbloemen cadeau met een van onze vazen en de ontvanger zal je meer dan dankbaar zijn