Seizoensboeket - Boeket soorten

Bestel een seizoensboeket en breng extra sfeer in huis. Met een heel mooi seizoensboeket maak je altijd iemand blij! De seizoensboeketten worden door de lokale bloemist samengesteld met de mooiste bloemen die er beschikbaar zijn in het seizoen. Daarnaast hebben wij in deze rubriek ook boeketten op stijl soort gegroepeerd.

Seizoensboeket bestellen.

 Ieder seizoen kent namelijk zo zijn eigen bloemen. De altijd populaire tulp is bijvoorbeeld vrijwel alleen beschikbaar van januari t/m half mei. Daarna is het de beurt aan de pioenroos, deze is slechts een korte periode beschikbaar van half mei tot eind juni. Bij een warm voorjaar, is de pioenroos al beschikbaar met Moederdag!

Seizoensboeket bezorgen.

Daarna is het de beurt aan de de talrijke keuze uit zomerbloemen. Elk feestje wordt extra vrolijk met een boeket vol met zomerse bloemen, zoals de zonnebloem, Delphinium, Solidago, Ammimajus. De prachtige gele zonnebloem bezorgt het echte zomers gevoel. Vanaf juli zijn de zonnebloemen, maar ook de gladiolen weer volop bij ons verkrijgbaar. En welke bloemen je ook in de vaas zet, wij garanderen een echt zomers gevoel!

Seizoensbloemen bestellen.

In het najaar komen dan de warme tinten naar voren met o.a rood, oranje, geel en paars. Chrysant, Dahlia, Asters en de diverse besmaterialen. Bijzonder blijft altijd de kleurknaller Dahlia, deze is erg populair in deze periode. De Dahlia is vaak tot het einde van het jaar verkrijgbaar.

Seizoensbloemen kado geven.

Geef de seizoensbloemen cadeau met een van onze vazen en de ontvanger zal je meer dan dankbaar zijn.