Seizoensboeket bloemen bestellen - Boeket soorten

Ben je opzoek naar een mooi boeket met bloemen van het seizoen?

Ben je opzoek naar een mooi boeket met bloemen van het seizoen?

Bestel dan een seizoensboeket en breng extra sfeer in huis. Met een heel mooi seizoensboeket maak je altijd iemand blij! Alle seizoensboeketten worden door de lokale bloemist samengesteld met de mooiste bloemen die er beschikbaar zijn in het seizoen. Daarnaast hebben wij in deze rubriek ook boeketten op stijl soort gegroepeerd.

Seizoensboeket bestellen.

Ieder seizoen kent namelijk zo zijn eigen bloemen. Zo heeft de winter periode bijvoorbeeld de Amaryllis en de altijd populaire tulp is bijvoorbeeld vrijwel alleen beschikbaar van januari t/m half mei. Daarna is het de beurt aan de Paas boeketten met direct daarop volgend de Voorjaars- lente boeketten met o.a. de pioenroos, deze is slechts een korte periode beschikbaar van half mei tot eind juni. Bij een warm voorjaar, is de pioenroos al beschikbaar met Moederdag!

Seizoensboeket bezorgen.

Daarna is het volop de beurt aan de zomerboeketten met een talrijke keuze uit zomerbloemen en veldboeketten. Elk feestje wordt extra vrolijk met een boeket vol met zomerse bloemen, zoals de zonnebloem, Delphinium, Solidago, Ammimajus. De prachtige gele zonnebloem bezorgt het echte zomers gevoel. Vanaf juli zijn de zonnebloemen, maar ook de gladiolen weer volop bij ons verkrijgbaar in de mooi gevormde Pluk boeketten. En welke bloemen je ook in de vaas zet, wij garanderen een echt zomers gevoel!

Seizoensbloemen bestellen.

Zodra het September is dan zijn de najaars en herfstboeketten aan de beurt. In het najaar komen dan de warme tinten naar voren met o.a rood, oranje, geel en paars. Chrysant, Dahlia, Asters en de diverse besmaterialen. Bijzonder blijft altijd de kleurknaller Dahlia, deze is erg populair in deze periode. De Dahlia is vaak tot het einde van het jaar verkrijgbaar.

In de laatste maand van het jaar is tijd voor Kerst. De kerstboeketten en tal rijke mooie kerststukken, kerstkransen en de kerst-pakketten maken dit to een van onze favoriete maanden van het jaar.

Seizoensbloemen kado geven.

Geef de seizoensbloemen cadeau met een van onze vazen en de ontvanger zal je meer dan dankbaar zijn.

Bij ons kun je terecht voor prachtige traditionele boeketten, samengesteld met de allerfijnste bloemen van het seizoen. Onze boeketten worden samengesteld door onze ervaren bloemisten, met oog voor kwaliteit en esthetiek.

Met ons brede assortiment aan seizoensboeketten, is er altijd wel een boeket dat bij jouw smaak past. Of het nu gaat om een romantisch boeket voor je geliefde, een feestelijk boeket voor een verjaardag of een troostend boeket voor iemand die rouwt, Wij hebben voor je.

Onze gebonden boeketten worden met verse bloemen van de bloemenveiling geleverd, zodat je verzekerd bent van de meest verse bloemen. Bovendien, wij verpakken  onze boeketten zorgvuldig zodat de bloemen in perfecte staat bij je aankomen.

We begrijpen dat het versturen van bloemen vaak een verrassing moet zijn. Daarom, bied wij de mogelijkheid om jouw bestelling te versturen op een gewenste datum en tijdstip. Zo weet je zeker dat je bloemen op het juiste moment bezorgd worden.

Wil je een speciaal boeket bestellen of heb je vragen over onze boeketten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag om het perfecte boeket te vinden. Kijk hier voor de verzorgingstips van onze boeketten.

Bestellen gaat snel en eenvoudig online. Wij kijken ernaar uit om je te helpen de perfecte bloemen te vinden voor iedere gelegenheid.