Veldboeket of plukboeket bestellen

Het is de bloemen trend van dit moment, een veldboeket of ook wel een plukboeket genoemd.

Een nonchalante bos met heel veel verschillende bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door een veelzijdigheid en mix aan bloemen is een veldboeket geschikt voor iedereen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
out of season
 
 
 
 
 

Veldboeket met seizoensinvloeden

Het plukboeket heeft altijd een aantal blikvangers als basis. Populaire bloemen voor een plukboeket zijn onder andere:  Roos, Gerbera, Delphinium en de Leeuwenbek. Naast deze bloemen soorten bevat ons assortiment ook plukboeketten met echte seizoensbloemen die alleen in het seizoen van dit moment beschikbaar zijn.

Je kunt bij ons daarom kiezen uit een bont geplukt boeket of een veldboeket in één of twee hoofdkleuren.

Veldboeket met cadeau bestellen

Een boeket komt pas goed tot zijn recht in een mooie passende vaas. Zo staat een uitbundig veldboeket mooi in een grote vaas met een wat smallere hals, hierdoor blijven de bloemen goed overeind staan. Onze  stijlvolle glazen vazen collectie past in elke interieur stijl en maakt de verrassing helemaal compleet!

Geef je er graag ook nog iets lekkers bij? Dan is een doosje Fleurop Flavours bonbons een absolute aanrader of combineer dit met een mooie fles wijn of fles Prosecco die wordt bezorgd in een stijlvolle geschenkverpakking.

Veldboeket bezorgen

Bestel ook je de veldbloemen op werkdagen voor 13:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het veldboeket vandaag nog bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Heb je vragen over de bezorging van het veldboeket neem dan gerust contact met ons op.