Veldboeket of plukboeket bestellen

Het is de bloemen trend van dit moment, een veldboeket of ook wel een plukboeket genoemd.

Een nonchalante bos met heel veel verschillende bloemen in verschillende kleuren, vormen en lengtes. Door een veelzijdigheid en mix aan bloemen is een veldboeket geschikt voor iedereen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veldboeket met seizoensinvloeden

Het plukboeket heeft altijd een aantal blikvangers als basis. Populaire bloemen voor een plukboeket zijn onder andere:  Roos, Gerbera, Delphinium en de Leeuwenbek. Naast deze bloemen soorten bevat ons assortiment ook plukboeketten met echte seizoensbloemen die alleen in het seizoen van dit moment beschikbaar zijn.

Je kunt bij ons daarom kiezen uit een bont geplukt boeket of een veldboeket in één of twee hoofdkleuren.

Veldboeket met cadeau bestellen

Een boeket komt pas goed tot zijn recht in een mooie passende vaas. Zo staat een uitbundig veldboeket mooi in een grote vaas met een wat smallere hals, hierdoor blijven de bloemen goed overeind staan. Onze  stijlvolle glazen vazen collectie past in elke interieur stijl en maakt de verrassing helemaal compleet!

Geef je er graag ook nog iets lekkers bij? Dan is een doosje Fleurop Flavours bonbons een absolute aanrader of combineer dit met een mooie fles wijn of fles Prosecco die wordt bezorgd in een stijlvolle geschenkverpakking.

Veldboeket bestellen

Bij Flowers.NL begrijpen we dat klanten soms op zoek zijn naar iets speciaals en unieks, en daarom bieden wij een breed scala aan boeketten met veldbloemen.

Veldbloemen zijn bloemen die van nature voorkomen in velden en open ruimtes en die typisch zijn voor de zomer. Deze bloemen hebben een informeel en natuurlijk uiterlijk, waardoor ze perfect zijn voor het creëren van een luchtige en vrolijke sfeer in elk boeket.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van veldachtige zomerbloemen die we gebruiken in onze boeketten:

  • Zonnebloemen: Deze heldere en kleurrijke bloemen zijn een symbool van de zomer en worden vaak geassocieerd met warmte en geluk. Ze zijn perfect voor het creëren van een opvallend boeket dat de aandacht trekt.
  • Kamille: Deze delicate witte bloemen hebben een ontspannend en rustgevend effect en zijn daarom perfect voor een boeket dat een gevoel van kalmte en sereniteit uitstraalt.
  • Klaprozen: Deze felrode bloemen hebben een uniek en onderscheidend uiterlijk en zijn een populaire keuze voor het creëren van kleurrijke en levendige boeketten.
  • Delphiniums: Deze lange en slanke bloemen hebben prachtige blauwe tinten en voegen hoogte en structuur toe aan elk boeket.
  • Lavendel: Deze bloemen hebben een heerlijke geur en zachte, paarse tinten. Ze zijn perfect voor het creëren van een ontspannende en romantische sfeer in elk boeket.

Bij ons kunt je er zeker van zijn dat jouw boeket met veldachtige zomerbloemen met de grootste zorg en aandacht wordt samengesteld door onze lokale vakbloemist. Bestel vandaag nog een prachtig boeket met veldachtige zomerbloemen en breng de schoonheid en de levendigheid van de zomer in huis!

Veldboeket bezorgen

Bestel ook je de veldbloemen op werkdagen voor 13:00 uur (zaterdag voor 12:00 uur), dan wordt het veldboeket vandaag nog bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Heb je vragen over de bezorging van het veldboeket neem dan gerust contact met ons op.