Beterschap Bloemen

Stuur je beterschap wensen en fleur iemands dag op met een prachtig boeket Beterschap bloemen.

We hebben schitterende bloemen in verschillende kleuren en stijlen voor alle smaken en budgetten. Vind hier je favoriete beterschap boeket en geeft iemand daarmee een vrolijke opkikker thuis of in het Ziekenhuis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Extra verwen tip!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
♥ Tip!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beterschap bloemen.

Helaas, van ziek zijn wordt niemand gelukkig. Zeker op dit soort momenten is een hart onder de riem met bloemen dan ook extra fijn. Met een mooie bos beterschap bloemen laat je niet alleen weten dat je aan iemand denkt, maar geef je ook nog eens een beterschap cadeau dat de boel lekker opfleurt. Niet alleen leuk om te geven, maar ook  fijn om te krijgen als het even wat minder lekker gaat.

Beterschap boeket bloemen bestellen

Wil jij iemand die ziek is en thuis zit of in het ziekenhuis ligt verrassen met een mooi boeket en of fruitmand om beterschap te wensen? Dan vind je bij Flowers.NL binnen een paar klikken de mooiste bos bloemen. We bieden een groot aanbod met allerlei soorten boeketten, planten, bloemstukken. Van kleurrijk boeket met vaas tot een sierlijke bos veldbloemen of een hippe plant, we hebben het allemaal voor je. Liever een beterschap boeket met vaas zodat je de bloemen meteen kunt neerzetten? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Ideaal voor iemand die in het ziekenhuis ligt.

Beterschap bloemetje met cadeau.

En wil je juist iemand bij thuiskomst verrassen? Selecteer dan een van onze boeketten met cadeaus. Een fleurige verrassing gegarandeerd. Een mooie bos bloemen om beterschap te wensen gevonden? Maak deze compleet met Knuffel, ParfumWijn, Champagne of een mooie Fruitmand met zonovergoten vruchten. Want juist met een kaartje met persoonlijke boodschap maak je het pas echt compleet.

Beterschap bloemen bezorgen?

Alle bloemen bij onze bloemisten worden vers van de bloemen- kweker en veiling geleverd en met de juiste verzorgingtips. Hierbij versturen we al onze beterschap bloemen in een luxe cadeauverpakking zodat het ook echt een verrassing is om te krijgen. Bestel dus direct jouw favoriete bos bloemen om iemand beterschap te wensen en laat de zieke weten dat je aan hem of haar denkt!

Welke bloemen stuur je naar een zieke?

Bloemen zijn een van de meest voorkomende geschenken die mensen geven of sturen om familie of vrienden beterschap te wensen of voor het geven van steun aan mensen die met ziekte worden geconfronteerd of die langdurig in het ziekenhuis moeten blijven. Het is immers altijd fijn dat anderen je steunen tijdens een ziekte periode en dat doen met een fleurig boeket bloemen. Wist je dat sommige bloemen rechtstreeks verband houden met gezondheid en genezing.

Lees meer over de betekenis van bloemen voor de gezondheid en welke bloemen het meest geschikt zijn voor iemand die kampt met gezondheidsproblemen. Chocolade bonbons

Bloemen die zijn verbonden met genezing.

Enkele bloemen werden gebruikt voor medicijnen al voordat ze ooit werden gebruikt voor hun schoonheid. Veel van deze bloemen hebben dan ook heerlijke geuren en worden veel gekweekt en geoogst om vervolgens tot oliën te worden toegevoegd aan zalven en lotions. Overweeg bij het samenstellen van je boeket enkele van de volgende bloemen toe te voegen.

Jasmijn

De Jasmijn heeft een heerlijke zoete geur en de kleine witte bloemen zijn de perfecte aanvulling op grotere bloemen. In het verleden werd jasmijn gebruikt om spierpijn te verlichten, en om mensen een beter nachtrust te geven en zelfs om de spijsvertering te verbeteren. Het werd dan als thee getrokken. Jasmijn heeft ook enkele mooie betekenissen, waaronder geluk en schoonheid.

Rozen

Je hebt nu nog meer redenen om de altijd al populaire roos toe te voegen aan jouw boeket. Rozen zijn mooi en meestal de liefde en passie. In de geneeskunde worden rozen echter al eeuwen lang gebruikt om allerlei aandoeningen te verzachten, zoals huid problemen maar ook problemen met de spijsvertering.

In zowel de Chinese als de Griekse traditionele geneeskunde wordt de roos gebruikt om het hart te versterken. Bij andere toepassingen is het hoge vitaminegehalte van rozen goed ter aanvulling. De heerlijke geur van rozen is zeer effectief om de geest op te vrolijken en helpt te vechten tegen de depressie die bij zieken kunnen voorkomen.

Rozen in jouw beterschap boeket bieden niet alleen verbinding met de moderne geneeskunde, maar hun eeuwenlange verbinding met geneeswijzen over de hele wereld is een mooie associatie, vooral voor iemand die langdurig ziek is.

Calendula bloemen

Deze bloem, staat beter bekend als de goudsbloemen, ze hebben krachtige helende eigenschappen. De olie van deze bloem is een krachtige ontstekingsremmer zie je dan ook veel terug in de huidige geneeskunde en wordt toegevoegd aan crèmes en lotions voor de behandeling van huiduitslag en acne. De olie wordt ook gebruikt om veelvoorkomende spijsverteringsproblemen te behandelen.

Dat goudsbloemen hun naam al langdurig met genezing hebben verbonden staat vast. Hun naam wordt dan ook vaak geassocieerd met de Maagd Maria en mensen geloofden dat als je deze bloemen boven je deur of onder je bed plaatste, de bloemen bescherming zouden bieden tegen het kwaad en ziektes. Het bijgeloof hield ook in dat het plukken van de bloemen op zonnige dagen 's middags het hart vitaliteit zou geven.

Rudbeckia

Deze bloem die in het latijn  Echinacea Purpurea heet werd door de Noord Amerikaanse Indianen stammen gebruikt tegen slangen-, insecten- en hondenbeten. Ook gaven zij de olie van deze bloem aan zieken met hoest, koorts, infectieziekten en gezwollen klieren. Daarnaast gebruikten de Sioux- en Delaware Indianen de wortel van deze bloem om op te kauwen omdat dit helpt tegen tandpijn, keelpijn en abcessen.

De westerse geneeskunde heeft de plant pas in de 20ste eeuw ontdekt en naar Europa gebracht. Sindsdien wordt het veel toegepast als middel tegen keel, neus en oor klachten.

Bloemen die zorgen voor comfort tijdens ziekte

Onderdeel van hulp bieden bij ziekte is ervoor zorgen dat die persoon zich getroost voelt. Sommige bloemen zijn niet als medicijn gebruikt, maar worden traditioneel gebruikt om troost en spirituele genezing te bieden. 

Je kunt er dan ook voor kiezen om deze toe te voegen aan jouw beterschap boeket:

Margrieten.

Margrieten brengen positiviteit. Zij symboliseren specifiek opgewektheid, en vooral wanneer ze in combinatie met andere rozen worden gegeven, vertegenwoordigen ze oprechtheid.

Zonnebloemen. 

De Zonnebloem is een bloem van liefde, maar ze vertegenwoordigen ook bescherming en hoop. Ze zijn een uitstekende bloem om stress te verminderen, simpelweg vanwege hun zuiverheid en ongecompliceerde schoonheid.

Orchidee.

Gele orchideeën symboliseren een nieuw begin en vriendschap. Deze bloemen zijn bedoeld om te verheffen en zachte kracht te geven. Azteken combineerden zelfs vanille-orchideeën met chocolade om de eter extra kracht te geven.

Ook de kleur van een bloem kan een verschil maken. Rode bloemen geven meer energie en kan een gevoel van empowerment geven. Gele bloemen weerspiegelen comfort, vreugde en mededogen. Blauw bloemen zijn bedoeld om vrede en rust te tonen. Kies kleuren op basis van wat uw geliefde nodig heeft op het moment van hun ziekte.

Tenslotte willen wij je mee geven, dat alle bloemen troost bieden tijdens een periode van ziekte, maar als je wilt dat je boeket een specifieke genezende boodschap uitstraalt, overweeg dan bijvoorbeeld om meer onderzoek te doen naar genezende bloemen die al eeuwenlang zowel medicinaal als spiritueel worden gebruikt. Kijk ook eens in ons bloemen Alfabet en lees meer over de betekenis en de symboliek van de diverse bloemen.