Bloemstuk bestellen

Bestel een mooi bloemstuk voor iemand.

Ben je opzoek naar een mooi bloemstuk?

Zo geregeld! En wij hebben voor elke gelegenheid een passend bloemstuk.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vanaf

Bloemstuk bezorgen.

Bloemstuk versturen met een persoonlijke boodschap doe je via Flowers.NL. Bij ons vind je namelijk niet alleen de mooiste bloemstukken, maar ook de leukste cadeaus die je bij jouw bloemstuk bestelling kunt plaatsen.  We hebben dan ook bloemstukken voor allerlei verschillende gelegenheden. Wees bijvoorbeeld attent op de verjaardag van je beste vriendin, of verras het stelletje dat gaat trouwen of bezorg een bedankje bij je buren of ouders voor hun goede zorgen. Want van een boeket mooie bloemen fleurt iedereen toch op? Bloemstuk laten bezorgen is via Flowers.NL dan ook gemakkelijk. Het enige dat jij hoeft te doen is het perfecte bloemstuk te kiezen en je kaartje van een leuke persoonlijke boodschap te voorzien. Dan zorgen wij voor de rest.

Bloemstuk bestellen.

Flowers.NL biedt veel variatie, zodat er voor iedereen wel een mooi bloemstuk te vinden is. Ga je voor een gemengd bloemstuk in biedermeier vorm of liever voor een mooie bloemstuk op lijn in bijvoorbeeld roze, oranje, geel of rood? De keuze is aan jou. En wat je ook kiest: het is toch altijd leuk om bloemstuk te krijgen? Daarom bieden we bloemstukken voor verschillende gelegenheden in combinatie met wijn, knuffels,  chocolade, champagne of een fruitmand. Van romantische bloemstukken tot bloemstukken om iemand te verrassen of te bedanken. Online bloemstuk bestellen is bij Flowers.NL zo geregeld! Wil jij iemand verrassen met bijvoorbeeld rozen, tulpen, gerbera’s in een bloemstuk? Dan mag een leuke kaart natuurlijk niet ontbreken.

Vandaag bloemstuk laten bezorgen.


Wil je vandaag nog bloemstuk laten bezorgen? Bestel dan vandaag voor 13:00 jouw bloemstuk online, dan bezorgen wij  jouw bloemstuk op elke gewenste locatie in Nederland op dezelfde dag.. Toch nog op zoek naar een extra of ander cadeau zoals wijn of chocolade om iemand mee te verrassen? Bekijk dan ook eens de andere cadeaus van Flowers.NL. Dus wil jij iemand verrassen met een mooie bloemstuk? Bekijk dan direct alle bloemstukken en laat morgen je bloemstuk bezorgen. Een glimlach op het gezicht van de ontvanger gegarandeerd!

Wat is een bloemstuk?

Een bloemstuk wordt samengesteld op basis van snijbloemen. Vaak wordt als basis een pot of bord gebruikt, waar vervolgens steekschuim (oasis) in of opgelegd wordt. De bloemist voegt naar eigen kunde en smaak vervolgens verschillende snijbloemen toe, om het tot een mooi geheel te krijgen.

Vaak wordt afgevraagd of dit wel mooi blijft, maar door het steekschuim vochtig te houden, krijgen de bloemen voldoende water binnen en kun je er afhankelijk van de bloemkeuze vaak een week van genieten.

Hierbij moet wel gezegd worden dat het steekschuim om de dag extra water moet krijgen, zodat de bloemen niet alsnog uitdrogen.

Soorten bloemstukken

Vaak wordt bij een bloemstuk gedacht aan een tafel- of toonbank stuk. Maar er zijn verschillende soorten bloemstukken verkrijgbaar.

Corsage: Deze worden door bruiloftsgasten, veelal de daggasten, gedragen. Een corsage wordt van oorsprong samengesteld op basis van geslacht. Door de vrouwelijke gasten worden de corsages links gedragen en met het steeltje schuin omhoog. De mannen dragen de corsage ook links, maar dan met een steeltje naar beneden. Net als een klein boeketje als het ware.

Krans: Heb je je wel eens afgevraagd hoe een bloemstuk in krans gemaakt wordt? Hiervoor zijn als basis verschillende kransformaten in steekschuim beschikbaar. Ook kransen bij herdenkingen worden op deze manier gemaakt.

Rouwstuk: wordt voornamelijk gebruikt bij een uitvaart. De vorm van rouwstukken zijn bijvoorbeeld druppel, ovaal, hartvorm of de veel gekozen biedermeier.

Kerststuk: al van vroeger uit ken je ze wel. De vrolijke kerststukjes die in veel gezinnen te vinden is. Het voordeel van een kerststuk is dat deze lange tijd meegaat en vanwege de hoogte prima op de tafel kan blijven staan.

Terug van weggeweest

Waar vroeger vaak gekozen werd voor bloemstukken, is dit een periode minder geweest. Bloemstukken werden als traditioneel beschouwd en werden hiermee minder populair. Heel begrijpelijk, alleen met de juiste pot en bloemkeuze, kun je met een mooi bloemstuk een onvergetelijke indruk maken!

Je kunt kiezen voor bloemstukken in zakelijke ruimten zoals de ontvangsthal, balie van de receptie, beurs of evenement om bezoekers een warm welkom te heten. Het voordeel van een bloemstuk, is dat je een grote ruimte hiermee goed kan aankleden. Je kunt het namelijk zo groot laten maken als je zelf wilt.

Daarnaast worden bloemstukken ook vaak gebruikt als aankleding bij een feest, bruiloft of een afscheid. Er is geen ander product dan bloemen die emoties en sfeer kunnen bepalen en gelijk een goed gevoel overbrengen.

Bloemstuk Fleurop

Voor bloemstukken is vrijwel alles mogelijk. We hebben als voorbeeld een vast bloemstuk in onze collectie. We denken hiervoor graag met je mee. Heb je andere wensen als hoogte, pot of kleurstelling, dan kun je dit telefonisch met ons bespreken (0900-1501), dan kunnen wij dit verder afstemmen en doorsturen naar onze lokale vakbloemist.

Eén ding is zeker, we zorgen voor een onvergetelijke indruk!

Bloemstuk met cadeau

Als extra aanvulling, kan in het bestelproces ook een cadeau worden toegevoegd, om de verrassing extra bijzonder te maken. Je kunt kiezen uit een zachte knuffel, witte- of rode wijn, Prosecco of lekkere chocolade.

Bloemstuk laten bezorgen?

Ieder bloemstuk dat bij Fleurop besteld wordt, wordt door de lokale Fleurop vakbloemist met liefde en zorg samengesteld. Zij zullen ook zorgdragen voor een persoonlijke bezorging.

De bloemen van deze bloemisten komen altijd dagvers van de bloemenveiling, maar met onze tips kun je er nóg langer van het bloemstuk genieten:

Verzorgingstips voor je bloemstuk

Maak het steekschuim dagelijks nat met water

Zet de bloemen niet in de zon

Zorg dat het bloemstuk niet in de tocht staat

Baliestuk zakelijk bestellen:

Mocht je een baliestuk zakelijk willen bestellen, dan is het goed om te weten dat je gratis achteraf kunt betalen met AfterPay. Wanneer je een abonnement wilt afsluiten om wekelijks- of maandelijks een balie- of bloemstuk op locatie te laten bezorgen, dan is het ook mogelijk met een maandfactuur. Heb je hier interesse in of vragen over? Neem dan contact op met Fleurop Zakelijk via: zakelijk@fleurop.nl of bel met de Klantenservice: 0900- 15 01.

Bloemstuk uitvaart

Wil je een bloemstuk bestellen voor een uitvaart of crematie? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten bloemstukken. Je hebt bijvoorbeeld een rouwstuk in de vorm van een krans, Biedermeier (rond), druppel- en hartvorm. Om hiervan een indruk te geven:

Een bloemstuk voor de uitvaartdienst of crematie worden persoonlijk op de uitvaartlocatie bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Voor het bestellen van een rouwstuk kun je het assortiment bekijken via onderstaande button: