Bloemstuk "Op maat"

Fleurop Flowers.NL
9110023777818
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een bloemstuk op maat.

Onze bloemstukken op maat zijn perfect voor elke gelegenheid. Wij luisteren naar jouw specifieke wensen, kleurvoorkeur, stijl en bloemsoorten om een uniek en persoonlijk bloemstuk te creëren. Of je nu op zoek bent naar iets romantisch, klassiek of modern, onze bloemisten zullen met hun expertise en creativiteit ervoor zorgen dat je bloemstuk precies is zoals je het wilt. Laat ons je speciale dag nog specialer maken met onze bloemstukken op maat.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Gerelateerde Producten