Knuffels toevoegen aan jouw bestelling

Maak jouw bestelling compleet met een lieve knuffel

Voeg een leuke knuffel beer of Nijntje toe aan je bloem bestelling

Onze schattige teddybeer verzameling en knuffelbeesten zijn een lieve manier om een speciaal iemand te verrassen. Voeg er een toe aan al mooie boeketten en bezorg twee keer zoveel glimlachen voor verjaardagen, beterschap, nieuwe baby's, diploma-uitreikingen of als een zomaar verrassing..
 
 
 
Out of stock
 
Out of stock
 
Out of stock

Bloemen met knuffel cadeau

Wil je een boeket cadeau geven en wil je iemand  extra verrassen? Kies dan voor een boeket met een van onze mooie knuffels om cadeau te geven! We hebben verschillende leuke knuffels. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten Nijntje Corduroy knuffels van 27 cm hoog of een van de mooie Teddy beren. Dit  cadeau is een perfect kraam cadeau voor kersverse ouders. Het brede assortiment aan cadeaus zorgt ervoor dat je altijd het juiste cadeau voor de juiste gelegenheid kunt vinden. Wie ga jij vandaag verrassen?

Online bestellen van bloemen met cadeau

Wanneer je voor 13:00 uur bestelt, dan kunnen we nog diezelfde dag de bloemen net een speciale knuffel bezorgen. Van Maandag tot en met Zaterdag. Alle bloemen van onze bloemisten zijn vers van de veiling of kweker en blijven gegarandeerd 7 dagen mooi.