Beer Bella Groot 40cm

Fleurop Flowers.NL
600398114
9110023772035
Bestel
  • Beschrijving

Bestel beer Bella groot samen met een boeket bloemen.

Maak kennis met Beer Bella, de perfecte metgezel voor elke knuffelliefhebber. Met een indrukwekkende hoogte van 40 cm is Bella niet zomaar een beer - ze is groots! Gemaakt van zacht pluche en gehuld in prachtige grijze tinten, ziet Bella er niet alleen schattig uit, maar voelt ze ook heerlijk aan.

Deze lieve Beer Bella is exclusief verkrijgbaar in combinatie met bloemen. Of je nu iemand wilt verrassen op hun verjaardag, jubileum of gewoon zomaar, deze knuffelige beer zal zeker een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een kind of een volwassene, Beer Bella is geschikt voor alle leeftijden. Met haar grote hoogte en pluizige vacht is ze klaar om geknuffeld te worden en biedt ze troost en gezelschap wanneer dat nodig is.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog Beer Bella samen met bloemen en maak iemands dag compleet met dit charmante duo. Ze zijn erop gebrand om warmte en vreugde te brengen in het leven van anderen.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.