Bloemen bestellen & bezorgen

Bloemen bestellen

Ieder boeket wordt altijd met de hand samengesteld door de lokale Fleurop bloemist.

Voor welk moment wil jij graag een boeket bloemen bestellen en laten bezorgen? Verras de jarige met een vrolijk bont boeket vol verschillende bloemen en maak de jubilaris blij met een gemengd boeket van rozen. Meer over een boeket bestellen

Bloemen bestellen

Alleen de allermooiste boeketten worden door onze lokale Fleurop bloemist persoonlijk samengesteld en bezorgd. U kunt ook boeketten bloemen uitzoeken door deze per thema of gelegenheid te selecteren. Een boeket bloemen bestellen gaat eenvoudig en snel op Flowers.NL

Boeket bloemen bezorgen

Allereerst is het heel leuk dat je iemand wilt verrassen door een mooi boeket te laten bezorgen. Onze bloemisten kunnen niet wachten om, namens jou, dit gevoel over te brengen. Dat is namelijk wat zij het liefste doen. Ieder boeket wordt persoonlijk door de Fleurop bloemist overhandigd, tenzij diegene op dat moment niet thuis is natuurlijk, maar dan kijkt hij of de buren thuis zijn. Indien zowel de ontvanger als de buren niet thuis zijn zal de bloemist een briefje achter laten met verder instructies. Voor wie wil jij een Boeket bloemen bestellen?

Bloemen voor gelegendheden 

Elk seizoen heeft flowers.nl een nieuwe selectie boeketten. Ook voor speciale momenten, zoals Moederdag boeketten, Valentijnsdag boeketten en Kerst, zorgen wij voor bijzondere boeketten. En zo ook voor Secretaresse-dag en internationale vrouwendag hebben wij speciale boeketten samen gesteld. Uiteraard wordt bij het selecteren van nieuwe boeketten rekening gehouden met de allernieuwste én natuurlijk welke bloemen er bij het seizoen passen en verkrijgbaar zijn.

Populaire feestdagen om bloemen te geven en te versturen.

Vergeet niet dat je altijd bloemen aan iemand anders kunt geven. Sommige dagen zijn echter zo bijzonder dat we er een aantal interessante feiten over hebben verzameld. Ze kunnen je inspireren om iemand te verrassen met bloemen. Klik op de afzonderlijke dagen om er meer over te weten te komen.

Moederdag bloemen

Moederdag is elk jaar op een andere datum omdat het wordt gevierd op de tweede zondag van mei. De historische reden voor deze datum is het feit dat in Europa wilde bloemen in de natuur rond deze datum bloeien, zodat kinderen deze voor hun moeder kunnen plukken. Bloemen op de keukentafel maken de woonkamer tot een prachtig spektakel

Zo vind je in het voorjaar de tulp, anemoon en ranonkel terug in de boeketten, omstreeks mei / juni is de pioenroos volop te bewonderen en de zonnebloem is natuurlijk onmisbaar in de zomer. Of wil je een mooi boeket rozen bestellen? Ook deze ontbreken uiteraard niet in ons assortiment net als een mooi  flesje parfum of een rituals cadeau pakket.

Valentijnsdag bloemen

Valentijnsdag op 14 februari is natuurlijk bij uitstek dé dag om jouw (stille) geliefde te verrassen met een prachtig Valentijnsboeket. Onze Valentijn cadeaus zijn geschikt voor hem én haar. Op Valentijnsdag worden de bloemen bezorgd en kan jouw liefde genieten van een romantisch Valentijnscadeau

Twijfel je of de naam van een boeket bij de gelegenheid past. Weet dan dat de naam van een boeket, tijdens het bezorgen nergens wordt vermeld. Je kunt dus gerust altijd een boeket kiezen dat je zelf mooi vindt en bij de ontvanger past.

Secretaressedag bloemen

Op donderdag 20 april 2023 is het Secretaressedag. Op deze dag worden alle secretaresses van Nederland in het zonnetje gezet door hun werkgever of collega’s. Met als doel stil te staan bij wat zij betekenen voor de organisatie. Maar is deze dag ook niet een mooi moment om alle medewerkers eens in het zonnetje te zetten?  Secretaressedag cadeautip! een mooi Rituals giftpakket

Internationale Vrouwendag bloemen

Internationale Vrouwendag, wordt in 2023 gevierd op 8 maart! Met zijn wortels die teruggaan tot het begin van de 20e eeuw, is deze feestdag internationaal net zo populair als Valentijnsdag. In plaats van een romantisch feest te zijn, is IWD een gelegenheid om alle speciale vrouwen in je leven te vieren - of het nu een moeder, een echtgenote, een dochter, een vriend of een collega is!

Vaderdag bloemen.

Wie denkt dat vaders niet van bloemen houden komt al snel van een koude kermis thuis. Natuurlijk houden vaders net als moeders van bloemen. Het is daarom ook helemaal niet vreemd om je vader op vaderdag met een mooi boeket bloemen met bijvoorbeeld een te geven, of een mooie plant voor in de tuin te verrassen. Kijk gerust eens op onze pagina met alle vaderdag cadeau's

Vandaag boeket bloemen bestellen

Wil jij vandaag nog een boeket bloemen bestellen? Bestel dan je de bloemen voor 13.00 uur, dan zorgen wij ervoor dat het boeket bloemen vandaag nog zal worden bezorgd door de lokale bloemist. Op zaterdag is dat voor 12.00 uur je boeket bloemen bestellen. Op zon- en feestdagen kun je helaas geen boeket bloemen bestellen voor bezorging, tenzij anders vermeld. Uitzonderingen zijn Moederdag of Valentijnsdag.

Lokale bloemist

Bij Fleurop zijn meer dan 1.000 zelfstandige bloemisten aangesloten. Ieder boeket dat via Flowers.NL besteld wordt, wordt door deze lokale Fleurop bloemist met de grootste zorg samengesteld. Zij zullen het boeket ook bezorgen. 

De bloemen van de  Fleurop bloemist zijn altijd dagvers van de bloemenveiling. Hierdoor geven zij de garantie dat de bos bloemen 7 dagen mooi blijft in de vaas. De ontvanger kan er zelf ook voor zorgen dat een boeket extra lang mee gaat. Snijd de snijbloemen altijd schuin af en vergeet ook niet dat het blad niet in het water komt te staan, deze bladeren kunnen in het water gaan rotten. Plaats de bloemen ook nooit dicht bij een fruitschaal, hierdoor worden bloemen sneller oud. Meer tips? Lees de verzorgingstips.