Kerstboeket bestellen

Bestel het mooiste Kerstboeket samen met een persoonlijke wenskaart. Vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop Bloemist.

Bij kerst hoort gezelligheid, heerlijk eten samen met je familie en of vrienden. Tijdens een etentje mag een prachtig kerstboeket natuurlijk niet ontbreken op de tafel.

Lees hier meer info over kerstboeketten

Boeket Winterpret

Dit boeket omschrijven we graag als een vrolijk plukboeket dat perfect bij de winter past. Om verliefd op te worden! Voeg zelf nog een leuke wenskaart toe en de verrassing is compleet. (vaas is optioneel)

Happy new Year Topper Boeket

Happy new Year Topper Boeket, kies je dit boeket. Samen met de luxe prosecco Bottega Gold van 750 ml.

Happy New Year Celebration Boeket

Boeket Happy New Year Celebration, kies je dit boeket. Samen met de luxe prosecco Bottega Gold van 750 ml.

Happy New Year Party Boeket

Boeket Happy New Year Party, kies je dit boeket. Samen met de luxe prosecco Bottega Gold van 750 ml.

Boeket Happy New Year

Knallend het Nieuwjaar in met deze kleurrijke Gelukkig nieuwjaarswens! Excl. vaas.

Kerstboeket "traditioneel rood"

Met Kerst denk je aan elkaar, hoe kun je dat beter laten blijken dan met dit mooie rode kerstboeket. Accessoires, zoals kerstballen, kunnen afwijken. (vaas is optioneel)

Kerstboeket "Zachte Winter Rozen"

Een compact gebonden boeket van diverse rozen in een zachte pastel kleur. De kleur van de rozen kan enigszins afwijken in verband met de beschikbare voorraad.

Boeket Amaryllis rood

In december geef je amaryllissen. In dit prachtige maandboeket staat de Amaryllis centraal, deze bloem is namelijk bloem van de maand. Wie ga jij hiermee verrassen? (Vaas is optioneel)

Kerstboeket "Kerst verrassing"

Een leuk kerstboeket, samengesteld met de mooiste bloemen voor Kerst. Gekozen en gebonden door de lokale Fleurop bloemist en daarom een echte verrassing! (vaas is optioneel)

Kerstboeket "Merry Christmas Darling"

Een compact Kerstboeket in abrikoos tinten in combinatie met hard roze tinten en groenmaterialen.

De vaas is optioneel

Kerstboeket de vreugde van Kerst

Een vrolijk kerstboeket met rood en roze bloemen samengesteld. Dit kerst boeket brengt vreugde in elk huis.

Kerstboeket Een fleurijke kerst

Haal de mooiste kleuren in huis tijdens de kerstdagen met dit boeket.

Kerstboeket Witte kerst

Of het gaat sneeuwen weten we nog niet, maar met dit boeket heb je zeker een witte kerst!

Kerstboeket "luxe Kerst verrassing"

Ervaar het geluk van onze luxe kerstverrassing. Een verrassingsboeket die met zorg en liefde is samengesteld door de lokale bloemist voor een onvergetelijke Kerst. (vaas is optioneel)

Kerstboeket Santa Claus

Laat dit boeket bezorgen; het is alsof de kerstman zelf langs komt! Exl. vaas (siermateriaal varieert).

Kerstboeket winter wonderland

Mooi voor de kerst dit sjieke witte kerstboeket ontvangen met daarbij een persoonlijke kaartje is een fanatisch cadeau.

Maandboeket December

Wie verras jij met dit mooie kleurrijke maandboeket van December?

Kerstboeket kerstavond

Het kerstfeest is compleet als schitterende rode boeket met Amaryllis wordt bezorgd (siermateriaal varieert). Excl. vaas.

Kerst boeket Liefdevolle kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, gemaakt met extra veel liefde door een bloemist bij jou in de buurt.

Kerstboeket "Christmas gift"

Kerstboeket in warme oranje en rode tinten compact gebonden met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen.

Vaas is optioneel

Kerstboeket X-mas Gift

Een kerstcadeau van rozen, amaryllis en gerbera met een koperen randje dankzij de asparagus. Excl. vaas.

Kerstboeket "Winterjoy"

Kerstboeket compact gebonden in zachte tinten met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen, denneappels.

Vaas is optioneel

Kerstboeket "Glowing Christmas"

Kerstboeket in klassiek rode tinten met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen. De samenstelling van het boeket kan afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad.

Vaas is optioneel

Kerstboeket "Red Christmas magic"

Een klassiek compact gebonden rood Kerstboeket in warme rode tinten met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen.

Kerstboeket "Nice present"

Kerstboeket met Amaryllis in de warm rode oranje tinten. Compact gebonden met bloemen van het seizoen waaronder ilex takken in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen.

Kerstboeket "Crackling Fireplace"

Een mooi Klassiek Kerstboeket met o.a. Amaryllis in de warm rode  tinten met bloemen van het seizoen in combinatie met kerstgroen en kerst decoractie materialen.

Kerstboeket Jingle bells

Ook roze zorgt deze kerst voor het Jingle bells effect!. (siermateriaal varieert).

Kerstboeket Geplukt + Chocolade

Dit vrolijke rode plukboeket incl. Fleurop Flavours chocolade is hét perfect cadeau om de kerstsfeer in huis te halen. Voeg een leuke kerstkaart met persoonlijke kerstwens toe en de verrassing is compleet (vaas is optioneel)

Boeket Liefdevolle Kerst

Verras je dierbaren met dit liefdevolle kerstboeket, met zorg en liefde gemaakt door een lokale Fleurop vakbloemist. Accessoires, zoals kerstballen, kunnen afwijken (vaas is optioneel)

Boeket Zachte Winter kleuren

Een Lieflijk boeket van bloemen in zachte winter kleuren.

Kerstboeket

Daarom heeft Flowers.NL speciaal voor de kerstdagen de mooiste kerstboeketten samengesteld. In onze kerstboeketten wordt gebruik gemaakt van de mooiste winter- en kerstbloemen. Zo haal je eenvoudig het ultieme kerstgevoel in huis! Natuurlijk kun je ook iemand verrassen met één van onze prachtige kerstboeketten of een van de vele mooie kerststukken.

Kerstboeketten worden vakkundig samengesteld en bezorgd door de lokale Fleurop bloemist.

Wat zijn de meest verkochte  kerst bloemen om online te bestellen?


Veel van onze Kerstboeketten kunnen worden geleverd in een bijpassende glazen vaas, waardoor het een geliefde kerstdecoratie is voor de komende periode. Als je met Kerstmis een van deze populaire bloemen kiest, zul je er zeker  van zijn dat je hiermee de ontvanger in kerst stemming zult krijgen!

Kerst boeketten bestellen?

Wij helpen je dit jaar ook weer graag om de Kerstboeketten bij je vrienden familie of relaties bezorgd te krijgen. Je kunt voor iedereen een passend kerstboeket vinden. Bloemen en planten zijn een geliefd onderdeel van zoveel kersttradities, van hulst, spar en maretak tot feestelijke rode Ilex takken en amaryllis. Veel van onze Kerstboeketten hebben een selectie van deze bloemen geaccentueerd met kerstgroen, dennenappels, bessen, ornamenten, glitter om ervoor te zorgen dat jouw huis of dat van je vrienden er perfect uitziet! We kunnen zelfs feestelijke buiten decoraties zoals kransen leveren. Last but not least, als je op zoek bent naar een cadeau voor een gastheer of gastvrouw tijdens de kerstdagen, een kerstboeket is een mooi en passend cadeau voor kerst.

Kerstboeket bezorgen.

Of je nu van tevoren bestelt om alles lekker op tijd te regelen, of  dat je een last-minute cadeau nodig hebt, wij hebben het voor je. Elk kerstboeket wordt met de hand gearrangeerd en met de hand bezorgd door een lokale bloemist, klaar om van te genieten bij levering! Als je  het kerstboeket dezelfde dag wilt laten bezorgen, plaatst jouw bestelling dan voor 13:00 uur (maandag t/m vrijdag), of voor 12:00 uur op zaterdag. Als je niet weet welke kerstboeket je voor Kerstmis moet verzenden, laat het onze lokale bloemist het dan voor je regelen. 


Raak geinpireerd door Kerstboeketten.

Een leuke video met wat kerst inpiraties. Wat kun je zoal met kerstbloemen doen…