Witte rozen bestellen

Witte rozen bezorgen

Ben jij op zoek naar prachtige witte rozen? Witte rozen bestellen kan heel eenvoudig en snel bij Flowers.NL®. 

Witte rozen staan bekend om hun wonderlijke pure schoonheid en heerlijke geur. Maak iemand blij met een bos witte rozen, of bestel witte rozen als cadeau. Lees hier meer informatie over witte rozen...
 
Prijs per stuk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Witte rozen bestellen en laten bezorgen.

Witte rozen zijn altijd populair. Vooral voor bruiloften wordt deze kleur natuurlijk veel gebruikt net als rode rozen. In principe past de witte roos in elke setting. Ze zijn mooi elegant en chique.  De witte roos staat symbool voor 'een nieuw begin'. Bij een jubileum of een huwelijk verjaardag kunt je daarom altijd 1 witte roos toevoegen aan een andere kleur boeket van rozen. Zoals bijvoorbeeld roze rozen, rode rozen of in een boeket van gemengde rozen. De witte roos staat dan symbool voor het nieuwe jaar .

Is het voor een speciale gelegenheid  of gewoon om iemand te verrassen of  omdat je ze mooi vindt, witte rozen bestelt je eenvoudig bij jouw online bloemist Flowers.NL®. Bezorgen doen wij door heel Nederland. De dagverse witte rozen komen rechtstreeks van de kweker en worden bezorgd door onze lokale bloemist, daarom hebben onze witte rozen ook een lang vaas leven. Dat is dus extra lang genieten van jouw witte rozen! Bestel de rozen voor 13 uur voor levering dezelfde dag.

Bij ons kun je ook een mooi boeket witte rozen bestellen samen met een mooie fles Champagne.

Op onze website bieden wij een ruime selectie aan van prachtige witte rozen voor allerlei gelegenheden. Of het nu gaat om een huwelijksceremonie, een rouwplechtigheid, of gewoon als cadeau, wij hebben altijd de perfecte witte rozen voor u.

Onze witte rozen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en bloemsoorten, van eenvoudige snij-rozen tot luxueuze boeketten en rouwstukken. We selecteren enkel de beste bloemen van de hoogste kwaliteit, zodat we u kunnen garanderen dat uw bestelling er prachtig uit zal zien.

In onze collectie witte rozen, kunt u kiezen uit:

  • Klassieke witte rozen
  • Witte rozen in een boeket gebonden
  • Witte rozen in een rouwstuk
  • Witte rozen in een bos


Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze en om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken. Wij bezorgen binnen 24 uur. Onze bloemen zijn beschikbaar door heel het land.

We hopen dat u een geschikte keuze kunt maken uit onze collectie witte rozen en we hopen u te mogen verwelkomen als klant. Indien u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier of telefonisch.

Verzorgingstips voor witte rozen

Wanneer je witte rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar verzorgingstips, speciaal voor jouw boeket rozen:

  • Verzorg de witte rozen altijd meteen na ontvangst door deze schuin af te snijden en zet ze direct op water met de juiste dosering snijbloemen voedsel. Je wilt tenslotte niet dat de witte roos gaat 'hangen'. 
  • Zet de witte rozen het liefst in een glazen vaas. De stelen krijgen voldoende daglicht en er is daardoor minder kans op bacteriën.
  • Witte rozen staan het langst wanneer je ze op een plaats zet waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken de witte rozen ook sneller wanneer ze vlakbij een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
  • Extra tip: Snij regelmatig de witte rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Ook voor witte rozen geldt dat onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van witte rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de witte rozen rondom Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Dit zul je ook ervaren bij lokale bloemist.  FAQ over Witte rozen.


Witte rozen staan symbool voor puurheid, onschuld en eenvoud. Ze drukken ook vaak zuiverheid, oprechtheid en nieuwe beginnen uit.

Witte rozen worden geassocieerd met zuiverheid en onschuld, waardoor ze een populaire keuze zijn voor bruiloften. Ze symboliseren ook de puurheid van de liefde en de belofte van een nieuw begin.

Crèmekleurige witte rozen kunnen een vleugje warmte toevoegen en staan vaak voor charme en elegantie. Heldere witte rozen benadrukken puurheid en worden vaak geassocieerd met nieuw begin en frisheid.

Ja, witte rozen kunnen een teken van respect en eerbied zijn bij condoleances. Ze symboliseren vaak de zuiverheid van de ziel en worden gegeven als een uiting van medeleven.

Enkele populaire soorten witte rozen zijn 'Purity', 'Iceberg', en 'White Dawn'. Elk heeft zijn eigen kenmerken en wordt gewaardeerd om zijn unieke schoonheid.

Om witte rozen vers te houden, snijd de stelen schuin af, gebruik schoon water en verwijder bladeren die in contact komen met water. Plaats ze op een koele plek, uit de buurt van direct zonlicht.

Witte rozen drukken vaak onschuld, puurheid en eerbied uit. Ze worden gebruikt om respect, zuiverheid van gevoelens en nieuwe beginnen te symboliseren in de taal van bloemen.