Rode Rozen Bestellen

Rode rozen

Wil je een boeket prachtige Rode rozen bestellen?

Rode rozen bestellen kan heel eenvoudig en snel bij Flowers.nl.en laat een mooi boeket rode rozen bezorgen. Rode rozen staan bekend om hun wonderlijke schoonheid en heerlijke geur. Maak iemand blij met een bos rode rozen, of bestel rode rozen als cadeau. Wanneer geef je Rode rozen?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rode rozen bestellen.

Flowers.NL® is de specialist in het verkopen van verse rode rozen. Een roos is niet zomaar een bloem, zo staat de rode roos al eeuwen als symbool voor de liefde. Ook de rode rozen verspreiden een heerlijke geur door de kamer waar je vast heel vrolijk van wordt. rode rozen bestellen iemand mee te verrassen is altijd een goed idee. Wij hebben naast rode rozen ook witte rozen en andere kleuren rozen in ons assortiment. Zoals bijvoorbeeld ook, roze rozen of prachtige gemengde rozen hiermee kun je prachtige kleurencombinaties maken. Combineer je bijvoorbeeld prachtige rode rozen met licht roze rozen voor een mooi effect..

Rode rozen bezorgen.

Onze rode rozen zijn altijd dagvers en worden bezorgd door de lokale Bloemist en deze verkoop alleen rozen van de allerbeste kwaliteit. En de rode rozen komen vers en rechtstreeks van de kweker. Zo garanderen wij altijd een vaas leven van 1 week. Onze ervaring is echter dat de rode rozen vaak veel langer staan.

Gelegenheden om rode rozen te bestellen.

Rozen worden meestal gekoppeld aan romantiek omdat het de bloem van de liefde is. Daarom is een bos of boeket rode rozen erg geschikt om te geven aan je partner, vriend of vriendin of andere geliefde. Het is de ultieme bloem en het mooiste symbool om iemand mee te verrassen en te zeggen dat je van iemand houdt. Je kunt ook een boeket Rode rozen bestellen met een mooie fles Champagne.

Wanneer geef je Rode Rozen?

Er zijn natuurlijk talloze andere redenen om iemand blij te maken met een boeket rode rozen. Wellicht wil je heel graag sorry zeggen? Of heb je misschien iets goed te maken? Laat onze bloemist dan hoogst persoonlijk dat gebaar maken en namens jou die prachtige bos rozen bezorgen!

Rode of witte rozen bestellen?

De populairste kleur onder de rozen is rood. Rood is immers de kleur van de liefde, van passie. Maar wist je dat jein plaats van rode rozen ook witte rozen kunt bestellen bij onze bloemen bezorgservice? Witte rozen geven een net iets ander gebaar dan rode rozen. Witte rozen ogen klassieker en stijlvoller. Ze vertellen een subtieler verhaal dan rode rozen en kunnen daardoor bij meer diverse gelegenheden worden gegeven.

Rode rozen kun je bijvoorbeeld bestellen voor:

 • Een trouwerij, huwelijk of bruiloft
 • Geregistreerd partnerschap
 • Samenleef contract
 • Jubileum
 • Geslaagd
 • Nieuwe woning

Ook al is wit niet de typische kleur van de liefde, natuurlijk kan een mooie bos witte rozen ook uit teken van liefde worden gegeven. Gewoon, omdat hij of zij dit zulke prachtige bloemen vindt. Maak jouw bestelling van rode rozen compleet met een doosje heerlijke chocolade bonbons of een fles mooie wijn.

Losse rode rozen bestellen.

Naast een boeket met rozen is het ook mogelijk om losse rode rozen te bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren rood, wit en roze. Wil je graag een losse roos bestellen? De losse rozen bestel je al gemakkelijk en snel vanaf 7 stuks.

Moeite met kiezen? Voor het mooiste boeket raden we aan om 20 rode rozen te kiezen met een middellange steel. Vanaf 30 stuks adviseren we de langste steel. Dan staan de rozen het mooist in de vaas!

100 rozen bestellen

Wil jij jouw geliefde eens op een écht bijzondere wijze verrassen? Voor een onvergetelijke indruk geef je een boeket met 100 of rozen! (of meer)

100 rozen bestellen is heel gemakkelijk bij ons. Je kunt kiezen uit 100 rode rozen, maar ook andere aantallen hebben wij voor je geselecteerd zelfs tot 1000 stuks. Het rozen boeket wordt vakkundig samengesteld door een lokale bloemist. Wat de gelegenheid ook is een groot rozen boeket is een geweldig en imposant cadeau!

Rozen met kaart bezorgen

Rozen zijn de taal van de liefde, maar soms wil je gewoon net iets meer vertellen. Dat kan met een kaart. Een klein subtiel kaartje met de naam van de afzender en een korte boodschap, of een grotere kaart met een verhaal recht uit het hart.

Rouwboeket met rode rozen bezorgen

Ook voor een uitvaart kun je kiezen voor rode rozen, een Rouwboeket rode rozen is erg populair om te sturen naar een uitvaart van een een geliefd persoon.

De meest verkochte soorten Rode Rozen.

 • Red Naomi®
 • Red Eagle®
 • Con Amore®
 • Red One®
 • Ever Red®
 • Ever Red Europe®
 • Cupido®

  FAQ over Rode rozen


Rode rozen hebben traditioneel de symbolische betekenis van liefde en romantiek. Ze worden vaak geassocieerd met passie en diepe genegenheid en zijn daarom een populaire keuze voor romantische gebaren.

 • 1 roos: Erkenning. Met 1 roos geef je een bevestiging op je relatie.
 • 2 rozen: Pas op met het geven van 2 rozen, want met 2 rode rozen vraag je: Wil je met me trouwen?
 • 3 rozen: Ik hou van jou!
 • 5 rozen: Deze gaat net even iets verder dan 3 rozen, hiermee zeg je: Ik hou zielsveel van jou.
 • 6 rozen: Met dit aantal wordt meestal gegeven aan iemand aan wie je jou verliefdheid wilt toegeven.
 • 7 rozen: Met dit aantal rozen zeg je eigenlijk: Laten we voor altijd bij elkaar blijven.
 • 10 rozen: Onze relatie is perfect!
 • 13 rozen: Let goed op als je 13 rozen krijgt, want dan heb je een geheime aanbidder!
 • 15 of 18 rozen: Als je jouw excuses wilt aanbieden? Dat doe je met 15 of met 18 rozen.
 • 25 rozen: Gefeliciteerd! Een felicitatie overbrengen doe je met 25 rozen.
 • 50 rozen: Dit aantal rozen staat voor onvoorwaardelijke liefde.
 • 99 of 100 rozen: De betekenis van dit aantal is: Ware liefde.
 • 365 rozen: Hiervoor moet je zeker diep in de buidel tasten, maar hiermee zeg je: Ik hou elke dag van het jaar van je.

Rode rozen worden beschouwd als een ultiem symbool van liefde en passie, daarom worden ze vaak gekozen als een romantisch gebaar op speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag om liefde en genegenheid te uiten.

Ja, hoewel rode rozen traditioneel worden geassocieerd met romantiek, kunnen ze ook worden gegeven als een teken van diepe waardering voor vrienden of vriendinnen, vooral bij speciale mijlpalen of prestaties.

Om rode rozen langer vers te houden, snijd de stelen schuin af, verwijder bladeren die in contact komen met water, en plaats ze in schoon water met bloemenvoedsel. Houd ze ook uit de buurt van direct zonlicht en tocht.

Ja, er zijn verschillende tinten rood beschikbaar bij rozen, variërend van helder rood tot dieprood of bordeaux. De exacte tint kan variëren afhankelijk van de rozensoort en kwekerij.

Een boeket rode rozen draagt de boodschap van diepe liefde, respect en bewondering. Het is een krachtig symbool van romantiek en wordt vaak gebruikt om sterke emotionele gevoelens over te brengen.

Ja, rode rozen kunnen ook geschikt zijn voor andere gelegenheden zoals jubilea, verjaardagen, of als een teken van respect en bewondering. De symboliek kan echter worden aangepast aan de aard van de relatie.

Over het algemeen zijn rode rozen vaak duurder dan rozen in andere kleuren, omdat ze populair zijn en als een klassiek symbool van liefde worden beschouwd. De prijs kan variëren afhankelijk van de marktvraag.

Hoewel rode rozen traditioneel worden geassocieerd met liefde en romantiek, kunnen ze ook als een teken van respect en medeleven worden gegeven bij condoleances, vooral als de overledene een liefde voor rode rozen had.

Rode rozen kunnen goed worden gecombineerd met witte bloemen zoals lelies voor een klassieke uitstraling. Ze passen ook goed bij groen blad en kunnen worden aangevuld met andere bloemen zoals baby's adem voor een romantische touch.

Wanneer je rode rozen ontvangt, of geeft, wil je er het liefste zo lang mogelijk van genieten. Wij geven je daarom een paar verzorgingstips, speciaal voor jouw boeket rozen:

 • Snij de rode rozen altijd direct na ontvangst schuin af en zet ze meteen op water. Anders heb je kans dat de rode roos gaat 'hangen'. 
 • Zet de rode rozen in een glazen vaas. De stelen krijgen voldoende daglicht en er is minder kans op bacteriën.
 • Rode rozen zijn het gelukkigst en staan dan het langst wanneer ze op een plaats staan waar geen direct/fel zonlicht kan komen, ook niet later op de dag. Net als andere bloemen, verwelken de rode rozen sneller wanneer ze vlakbij een fruitschaal staan, dus zorg dat er geen fruit in de buurt ligt.
 • Extra tip: Snij regelmatig de rode rozen opnieuw schuin af, hiermee kun je nog langer van jouw bos rode rozen genieten. Ververs dan ook het water. Dat vinden ze ook fijn!

Ook voor rode rozen geldt dat onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van rode rozen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de rode rozen rondom Valentijnsdag, Moederdag of Kerstmis hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Dit zul je ook ervaren bij lokale bloemist.