Boeket "Blij met jou" + Bonbons

Fleurop Flowers.NL
E40001110
9110023777900
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Boeket bloemen "Blij met jou" bestellen.

Laat weten hoe blij je met iemand bent!  Deze prachtige bos met rode rozen is inclusief heerlijke bonbons. En met deze onvergetelijke verrassing ga jij een grote glimlach op het gezicht van de ontvanger bezorgen.

Rode rozen worden dikwijls in 1 woord genoemd met romantiek, dit komt vooral omdat de roos bloem van de liefde is. Daarom is dit cadeau pakket "Blij met jou" erg geschikt om te geven aan je partner, echtgeno(o)t(e), vriend of vriendin of andere geliefde. Het is daarom dan ook het ultieme cadeau en het mooiste symbool om iemand mee te verrassen of om te zeggen dat je van iemand houdt.

De keuze uit 12, 17, 21, 27 rozen met groenmaterialen

Vaas is optioneel.

Dit prachtige boeket "Blij met jou" is de perfecte manier om iemand speciale liefde en aandacht te geven. Met zijn diepe, rijke kleur symboliseren deze rozen de intense liefde en passie. Het boeket "Blij met jou" bevat de mooiste, en alleen de meest verse rode rozen, perfect samen gebonden tot een mooi boeket.

De rode rozen in dit boeket "Blij met jou" zijn zorgvuldig geselecteerd en gekweekt om hun uitzonderlijke schoonheid en kwaliteit te waarborgen. Hun dikke, volle blaadjes en rijke aroma zullen de ontvanger verrukken.

Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum of gewoon om iemand te laten weten dat je aan hen denkt, dit boeket "Blij met jou" zal zeker indruk maken. Het is een elegant en tijdloos cadeau dat zeker zal worden gewaardeerd.

Bestel nu boeket "Blij met jou" en laat deze prachtige rode rozen de liefde en aandacht uitdrukken die je wilt overbrengen!

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Afmetingen:

Klein: Het samengestelde boeket is kleiner dan het boeket dat op de foto wordt weergegeven.

Medium: Dit boeket komt overeen met het formaat van het boeket dat op de foto wordt getoond.

Groot: Onze deskundige bloemist zal dit boeket uitbreiden met behoud van dezelfde kleuren en stijl als het getoonde boeket.

XL (Extra Groot): Een royale en opvallende presentatie die de voorgaande afmetingen overtreft, met nog meer bloemen, kleur en geur dan het getoonde boeket..


Opmerking Voor de inkoop van bloemen zijn onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat de inkoopprijs van sommige boeketten en rozen rondom feestdagen en belangrijke gelegenheden voor bloemengeschenken, zoals Valentijnsdag, Internationale Vrouwendag, Moederdag, of als gevolg van marktomstandigheden, hoger is dan wat je normaal van ons gewend bent. Dit kan resulteren in een verminderde hoeveelheid bloemen in de boeketten.

Gerelateerde Producten