Rode bloemen

Zoek je een boeket met rode bloemen?

Rode bloemen bestellen.

Onze vakbloemisten hebben een mooie collectie samengesteld van boeketten met rode bloemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals. Traditionele boeketten, Pluk Boeketten, Veldboeketten en tal van andere soorten boeketten.

Rood is de kleur die aandacht trekt, rood is de kleur van liefde. Rode bloemen stralen passie en liefde uit, maar ook vurigheid en weelde. Met een mooi rood boeket bent je verzekerd van een blikvanger!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tip
 
 
 
 
 
UItverkocht
 
UItverkocht
 
UItverkocht
 
 

Een boeket met rode bloemen

Een boeket met rode bloemen kun je om meerdere redenen  aan iemand sturen. Het is vaak een verrassing voor een geliefde. De rode kleur staat namelijk symbool voor de liefde. Wil jij je partner verrassen? Dan zijn rode bloemen perfect!  Ook is rood dikwijls een perfecte kleur voor iemand met een heel strak interieur. Wil jij jou liefde echt verrassen dat is een boeket vol met rode rozen heel romantisch gebaar. Vind je alleen rode rozen een beetje te karig? Dan kun je er ook nog een mooi cadeau aan toevoegen.

Een ruiker van rode bloemen.

Een veel bestelde ruiker met rode bloemen is die met de roos.  Wanneer je een boeket als cadeau wilt doen, is het leuk om hier een fles wijn bij te geven. Bij ons is het mogelijk om dit in de bestelling te verwerken. Zo kun je iemand eenvoudig vanaf een afstand verrassen.

Betekenis van Rode bloemen.

Rode bloemen worden over het algemeen geassocieerd met passie. Geen verrassing, toch? Dit is de reden waarom rode rozen zo populair zijn op Valentijnsdag. Rode bloemen staan erom bekend dat ze liefde symboliseren, maar ze staan ook voor moed en respect.

Rode bloemen hebben meer soorten en betekenissen dan zowat elke kleur bloem. Overweeg deze populaire bloemen en hun symboliek:

Aster: betekent onsterfelijke toewijding; is populair in de Griekse mythologie.

Chrysant: symbool van schoonheid en vreugde; is de officiële bloem van november.

Anemoon: wordt veel gebruikt in schilderijen; een van de meest populaire bloemen in huwelijks arrangementen.

Duizendblad: een van 's werelds oudste geneeskrachtige planten; staat voor spirituele en fysieke bescherming.

Als je van iemand houdt en je liefde wilt uiten, kun je meestal niet fout gaan door hem of haar een boeket mooie, rode bloemen te geven.

Drie van de meest geliefde rode bloemen om te geven of te krijgen zijn klaprozen, rozen en tulpen.

Papaver(klaproos), Herrineringen
Rozen liefde, romantiek
Tulpen diep, perfecte liefde

Verzorgingstips voor Snijbloemen.