Roze bloemen

Roze bloemen staan net als wit voor onschuld. Ook staat deze kleur voor romantiek en tederheid.

Roze bloemen bestellen.

Zoek je een boeket met roze bloemen? Onze vakbloemisten hebben een mooie collectie samengesteld van boeketten met roze bloemen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals. Traditionele boeketten, Pluk Boeketten, Veldboeketten en tal van andere soorten boeketten.

Je zegt met deze kleur echt: “Ik vind je lief” of “Ik heb je lief”. Een roze boeket is bijvoorbeeld geschikt voor Moederdag en bij de geboorte van een meisje.

 
Prijs per stuk
 
 
 
 
Premium Quality
 
Premium Quality
 
 
 
 
 
 
 
Tip
 
 
 
 
 
 
 

Roze bloemen bezorgen.

Ben je opzoek naar een boeket van Roze bloemen. Hierboven hebben wij een collectie met boeketten voor je samengesteld.

Vandaag Roze bloemen bestellen.

Wil je vandaag nog een boeket van Roze bloemen laten bezorgen. Dat kan bestel het boeket met Roze bloemen voor 13:00 (zaterdags voor 12:00) en onze bloemist bezorgd het boeket nog dezelfde dag.

Roze boeket bezorgen.

Een mooi fris en strak Roze boeket bloemen, is iets wat in elk interieur uitstekend past. Of het nu om een hel modern of een heel klassiek interieur gaat? Onze lokale bloemist weet er altijd iets moois van te maken.

Betekenis van Roze bloemen.

Roze bloemen worden over het algemeen geassocieerd met geluk en zachtheid. Een van de meest voorkomende kleuren van bloemen, roze wordt als zeer vrouwelijk beschouwd. Ze zijn vaak de kleur bij uitstek voor Moederdag.

Als het gaat om roze bloemen, zijn anjers meestal de meest populaire bloem, omdat ze goed werken voor iemand die zowel verliefd is als een klein budget heeft. Decennialang kregen middelbare scholieren roze anjers van geheime bewonderaars. Maar als je van de taal en symboliek van bloemen houdt, wil je anjers vermijden die niet wit of roze zijn. Gele anjers communiceren minachting, en tweekleurig betekent: "Ik kan niet bij je zijn." Niet bepaald een geweldige strategie voor iemand die verliefd is.

Drie van de meest geliefde roze bloemen om te geven of te krijgen zijn anjers, lelies en pioenrozen.

Anjers dankbaarheid
Lelies onschuld, zuiverheid, vruchtbaarheid
Pioenrozen eer, geluk, welvaart

Verzorgingstips voor Snijbloemen.