Roze rozen en Champagne Moet Chandon Brut

Fleurop Flowers.NL
9110023775296
Premium Quality
    Levertijd:Mogelijk separaat geleverd ivm drukte door de COVID19 crisis
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Grootbloemige roze rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis, Moët & Chandon.

Grootbloemige Roze Rozen met Moët & Chandon Brut: Een Zee van Elegantie

Verrijk je speciale momenten met onze betoverende combinatie van Grootbloemige Roze Rozen, vergezeld door een fles Moët & Chandon Brut. Dit weelderige assortiment biedt je de keuze uit verschillende hoeveelheden rozen - 12, 25, 50, 75 of 100 - en de mogelijkheid om te kiezen tussen een 75cl standaardfles (boutelle) of een indrukwekkende 150cl magnumfles.

Grootheid in Roze Rozen: Kies het aantal rozen dat perfect past bij de gelegenheid, variërend van een bescheiden dozijn tot een weelderige honderd. Elke grootbloemige roze roos is met zorg geselecteerd en met de hand gebonden, waardoor een weelderige uiting van elegantie ontstaat.

Moët & Chandon Brut Champagne: De betovering wordt versterkt door een fles Moët & Chandon Brut Champagne, een symbool van verfijning en feestvreugde. Kies tussen de 75cl standaardfles voor een klassieke touch of ga voor de 150cl magnumfles voor een buitengewone ervaring van luxe.

Deze weelderige combinatie is perfect om bijzondere momenten te vieren, van romantische avonden tot grandioze festiviteiten. Of je nu kiest voor een bescheiden boeket of een overvloed aan honderd rozen, gecombineerd met de kenmerkende Moët & Chandon Brut, deze samenstelling belooft een onvergetelijke ervaring.

Laat een blijvende indruk achter met dit luxueuze geschenk, waar grootbloemige roze rozen samenkomen met de verfijning van Moët & Chandon Brut Champagne. Kies de gewenste hoeveelheid rozen en flesgrootte om een werkelijk schitterende viering van liefde, elegantie en genot te creëren.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.


Bloemen schuin aansnijden

BLOEMEN SCHUIN AFSNIJDEN

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.


Neem een schone vaas

NEEM SCHONE PASSENDE VAAS

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen


Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

NIET OP DE TOCHT

Plaats bloemen nooit op de tocht, bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten