Glasvaas Medium

Vaas Medium

Fleurop Flowers.NL
1vaas
9110023775326
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Uw boeket wordt door de bloemist op een bijpassende glazen vaas geschikt Deze vaas is geschikt voor een medium boeket.

Toon je bloemen op hun best met onze medium glazen vaas! Deze prachtige vaas is speciaal ontworpen om je boeket op de meest elegante manier te presenteren en is ideaal voor middelgrote boeketten.

Onze medium glazen vaas is vervaardigd uit hoogwaardig glas en heeft een eigentijds ontwerp dat in elk interieur past. Met zijn slanke vorm en gematigde grootte is het de perfecte vaas voor je favoriete bloemen.

De stevige basis van de vaas zorgt ervoor dat hij stabiel blijft staan op elke tafel of vensterbank. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten.

Onze medium glazen vaas is de perfecte manier om je bloemen op een stijlvolle manier te presenteren. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en zorg ervoor dat je bloemen altijd in het oog springen!

De foto is een impressie van de vaas. Werkelijk geleverde vazen kunnen afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.