Glas vazen

Maak het boeket compleet met een mooie vaas.

Maak uw cadeau compleet met een mooie vaas.

Voeg een mooie passende vaas toe aan uw bloem bestelling en onze bloemist plaatst het boeket direct op vaas. De bloemen zijn door de bloemist schuin afgesneden en de vaas is voorzien van de juiste dosering snijbloemen voedsel.

Zodat de ontvanger uw cadeau alleen nog maar hoeft uit te pakken.

 
 
 

Plukboeket in vaas laten bezorgen

Helemaal van deze tijd, een los gestoken boeket van verschillende soorten seizoensbloemen samengebracht in een bijpassende glazen vaas. Wilt je ook een fantastisch seizoen boeket in een vaas laten bezorgen, als cadeau voor een kennis, voor je zelf of voor op het werk. Onze bloemist maakt mooie seizoen boeketten in allerlei kleuren en combinaties, het kiest voor je graag een bijpassende vaas.

Bloemen bestellen met vaas

Wilt je een van onze boeketten bloemen in een vaas bestellen dan kan dat heel eenvoudig online. Je kunt zelfs de gewenste bezorgdatum kiezen, wij bezorgen van Maandag tot Zaterdag! Bestel je een mooi boeket bloemen in een vaas dan kun je niet alleen een kaartje met een persoonlijke tekst toevoegen. Het is ook mogelijk om een van onze andere cadeaus toe te voegen aan je bestelling, bijvoorbeeld een fles wijn of een doosje chocolade.

Het kan zo zijn dat de vaas afwijkt van de getoonde afbeelding. Dit komt omdat wij met meer dan 1.050 bloemisten samenwerken. Afhankelijk van hun assortiment wordt de vaas gekozen. Er wordt in de winkel gekeken naar een vaas die lijkt op de getoonde afbeelding en zo goed mogelijk past bij het door u bestelde boeket. Je wordt dus wel verrast, maar komt niet voor een verrassing te staan...