Vaas Large

Fleurop Flowers.NL
1vaas
9110023775319
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Bestel een bijpassende grote glazen vaas bij je bloemen.

Presenteer je bloemen op hun best met onze grote glazen vaas! Deze prachtige vaas is speciaal ontworpen om je boeket op een elegante manier te laten zien en is perfect voor grote bloemstukken.

Onze grote glazen vaas is vervaardigd uit hoogwaardig glas en heeft een eigentijds ontwerp dat bij elk interieur past. De vaas heeft een brede hals, waardoor het eenvoudig is om grote bloemstelen te schikken en er is genoeg ruimte voor een groot boeket.

De stevige basis van de vaas zorgt ervoor dat hij stabiel blijft staan op elke tafel of vensterbank. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten.

Onze grote glazen vaas is de perfecte manier om je bloemen op een stijlvolle manier te presenteren. Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en zorg ervoor dat je bloemen altijd in het oog springen!

Deze vaas is geschikt voor een groot boeket.

De foto is een impressie van de vaas. Werkelijk geleverde vazen kunnen afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.