Vaas XXL

Fleurop Flowers.NL
1vaas
9110023775340
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie

Uw boeket wordt door de bloemist op een bijpassende glazen vaas geschikt Deze vaas is geschikt voor een extra groot boeket.

Presenteer je bloemen op de best mogelijke manier met onze glazen vaas "Vaas XXL"! Deze prachtige vaas is ontworpen om je boeket bloemen op de meest stijlvolle manier weer te geven en is perfect voor grotere boeketten.

De "Vaas XXL" vaas is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een eigentijds design dat bij elk interieur past. De vaas heeft een brede hals, waardoor het eenvoudig is om grote bloemstelen te schikken en er is genoeg ruimte voor een uitgebreid boeket.

Dankzij de stevige basis van de vaas staat hij stabiel op elke tafel of vensterbank. De vaas is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er nog vele jaren van kunt genieten.

Onze "Vaas XXL" glazen vaas is de perfecte manier om je bloemen op een stijlvolle manier te presenteren. Voeg deze vaas vandaag nog toe aan je collectie en zorg ervoor dat je bloemen altijd de aandacht krijgen die ze verdienen!

De foto is een impressie van de vaas. Werkelijk geleverde vazen kunnen afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad.

Let op!

De foto is een impressie van de vaas. Werkelijk geleverde vazen kunnen afwijken i.v.m. de beschikbare voorraad.

Prijzen inclusief btw en exclusief   bezorg- en handelingskosten. Vóór 13:00 uur besteld, vandaag geleverd (zon- en feestdagen uitgezonderd).

Wijzigingen en kennelijke (druk)fouten voorbehouden.