Boeket 250 Roze rozen

Fleurop Flowers.NL
P122500
9110023771168
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een boeket van 250 "roze rozen" bestellen.

Dit weelderige boeket van 250 prachtige roze rozen is werkelijk adembenemend en zal zeker indruk maken op de ontvanger. Dit is het ultieme cadeau voor een zeer speciale gelegenheid, zoals een huwelijksfeest, jubileumviering of een ander groot evenement. De rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand gebonden tot een magnifiek boeket dat gegarandeerd de aandacht zal trekken. Dit boeket straalt luxe en schoonheid uit en is een spectaculaire manier om iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Als je op zoek bent naar het allerbeste en meest indrukwekkende cadeau, dan is dit boeket van 250 roze rozen de perfecte keuze. Bestel vandaag nog en geef de ontvanger een onvergetelijke verrassing samen met een persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten