Pommery Brut Rose - Giftpack

Pommery Brut Rose Cadeauverpakking

Pommery
3352370002052
3352370002052
    Levertijd:Dit artikel kan niet worden gekozen voor levering op dezelfde dag.
Bestel
  • Beschrijving
  • Informatie

Bestel deze mooi fles Pommery Brut Rose in cadeau verpakking.

Een geur van kleine rode vruchten wekt een vol, fris en vrolijk gevoel op, een zeer subtiele rosé Champagne. Hij is soepel en pittige smaak. Een ongeziene charme tijdens het aperitief, perfect met wit vlees en schaaldieren, in harmonie met een dessert op basis van rode vruchten.

De Pommery Brut Rosé heeft een prachtige roze kleur en is perfect voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een feestje, een speciale gelegenheid of gewoon om iemand te verrassen. De fles is 75cl en wordt geleverd in een prachtige verpakking met het kenmerkende logo van Pommery.

Bestel eenvoudig een fles Pommery Brut Rosé via onze webshop en geniet van de smaak van deze uitzonderlijke champagne. Proost!

Product Rating Bar

BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Pommery Brut Royal is een champagnehuis gevestigd in de stad Reims in de regio Champagne in Frankrijk. Het bedrijf werd opgericht in 1858 door Madame Pommery. Pommery is een van de oudste champagnehuizen in de regio en heeft een rijke geschiedenis en traditie.

Pommery Brut Royal is een van de meest populaire champagnes van het huis. Het is een brut champagne, wat betekent dat het weinig tot geen suiker bevat. Het is gemaakt van een blend van verschillende druivensoorten, waaronder Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier. De champagne wordt gerijpt op fles voordat hij wordt verkocht, waardoor de smaken en aroma's worden geperfectioneerd.

Pommery Brut Royal wordt vaak geschonken tijdens speciale gelegenheden zoals feesten, diners en bruiloften. Het wordt vaak beschouwd als een klassieke en elegante keuze voor champagne.