Roze rozen bestellen (per stuk)

Fleurop Flowers.NL
P12000
9110023774626
Prijs per stuk
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Stel je boeket Roze rozen samen van grootbloemige roze rozen.

Wil jij iemand verrassen met roze rozen, maar heb je liever geen boeket met diverse soorten bloemen? Bestel eenvoudig losse rozen!

Jij hebt de vrijheid om het aantal individuele rozen te kiezen dat je wilt bestellen. Elke hoeveelheid kan een speciale betekenis hebben of het aantal jaren vertegenwoordigen dat je wilt vieren. Of het nu 7, 10, 50, 65, 70, 80 of zelfs 100 roze rozen zijn, het is helemaal aan jou!

Al onze rozen worden vers geplukt door onze ervaren bloemist en worden geleverd met een vaasgarantie van 7 dagen, waardoor langdurige schoonheid en frisheid wordt gegarandeerd.

Houd er rekening mee dat het minimum aantal rozen dat je kunt bestellen 7 is.

Met dit aanpassingsniveau kun je een echt betekenisvol en uniek cadeau creëren. Of het nu gaat om een romantisch gebaar, een jubileumviering of een oprechte uiting van je gevoelens, met onze individuele rozen kun je het precies goed maken.

Maar dat is niet alles! Wil je het boeket nog betoverender maken, dan bieden wij je de mogelijkheid om groen toe te voegen. De toevoeging van weelderig groen verbetert niet alleen de visuele aantrekkingskracht, maar voegt ook een vleugje frisheid en levendigheid toe aan het boeket. Onze bloemist verwerkt het groen vakkundig tot een harmonieuze en evenwichtige combinatie.

Laat ons weten hoeveel roze rozen je verkiest en of je groen wilt toevoegen. Wij zorgen ervoor dat het boeket een mooie en oprechte uiting is van je gevoelens.


Uitstekende reviews

Klanten beoordelen ons met een gemiddelde van 9,8

Lokale bloemisten

Wij werken uitsluitend met de beste lokale Fleurop bloemisten

Dezelfde dag bezorging

Bestel op werkdagen voor 13:00 en op zaterdag voor 12:00

Bloemen met garantie

De lokale bloemist geeft 7 dagen vaas garantie.

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag, of door markt omstandigheden) hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten