Boeket 500 Roze rozen

Fleurop Flowers.NL
P125000
9110023771632
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een boeket van 500 "roze rozen" bestellen.

Dit weergaloze boeket van 500 prachtige roze rozen is werkelijk een meesterwerk van florale kunst. Het is het perfecte geschenk voor een uiterst speciale gelegenheid, zoals een groot huwelijksfeest, een jubileum of een andere bijzondere viering. De rozen zijn met de hand geselecteerd en zorgvuldig gebonden tot een spectaculair boeket dat een onvergetelijke indruk zal maken. Dit boeket straalt luxe, elegantie en schoonheid uit en is de perfecte manier om te laten zien hoeveel je om iemand geeft. Als je op zoek bent naar een cadeau dat echt alle verwachtingen overtreft, dan is dit boeket van 500 roze rozen de absolute topkeuze. Bestel vandaag nog en geef iemand de verrassing van zijn of haar leven Voeg een persoonlijke wenskaart toe aan jouw bestelling.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten