Boeket 75 Roze rozen

Fleurop Flowers.NL
P12750
9110023771595
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een boeket van 75 "roze rozen" bestellen.

Dit adembenemende boeket bestaat uit maar liefst 75 prachtige roze rozen en is een absoluut meesterwerk. Het is een perfect cadeau voor een zeer speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, jubileum of verjaardag. Deze rozen zijn van de hoogste kwaliteit en zijn met de hand gebonden tot een prachtig boeket dat gegarandeerd de ontvanger zal verbazen. Het boeket straalt elegantie en schoonheid uit en is het perfecte cadeau om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Bestel vandaag nog dit prachtige boeket van 75 roze rozen en geef iemand de verrassing van zijn of haar leven samen met een persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten