Boeket 25 Roze rozen

Fleurop Flowers.NL
P12250
9110023771120
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een boeket van 25 "roze rozen" bestellen.

Dit boeket bestaat uit 25 prachtige roze rozen en is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor Moederdag, Valentijnsdag, een verjaardag of gewoon om iemand op te vrolijken, deze rozen zullen zeker indruk maken. De rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand gebonden tot een prachtig boeket dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van de ontvanger zal toveren. Bestel vandaag nog dit mooie boeket roze rozen en laat iemand weten dat je aan hen denkt samen met een persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten