Boeket 100 Roze rozen

Fleurop Flowers.NL
P12100
9110023771731
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Een boeket van 100 "roze rozen" bestellen.

Dit ongelooflijke boeket van 100 prachtige roze rozen is het summum van elegantie en schoonheid. Het is het perfecte cadeau voor een zeer speciale gelegenheid, zoals een huwelijk, jubileum of verjaardag. Deze rozen zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand gebonden tot een adembenemend boeket dat gegarandeerd indruk zal maken. Het boeket straalt liefde en genegenheid uit en is een prachtige manier om iemand te laten weten hoeveel je om hem of haar geeft. Of je nu iemand wilt verrassen of gewoon je liefde wilt tonen, dit boeket van 100 roze rozen is het perfecte geschenk. Bestel vandaag nog dit prachtige boeket en maak iemands dag nog specialer met een persoonlijke wenskaart.

Vaas is optioneel.

Product Rating Bar

Klanten geven ons een 9,8

Bezorgd door de lokale bloemist

Dezelfde dag levering mogelijk

Bloemen met garantie

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 8,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Onze bloemen en planten zijn handgebonden of verwerkt en persoonlijk gemaakt door een lokale bloemist. Ze kunnen hierdoor enigszins afwijken van de afbeelding, in kleur en samenstelling, afhankelijk van het seizoen, fluctuerende inkoopprijzen en beschikbaarheid. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.

Bloemen schuin aansnijden

Bloemen schuin afsnijden

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.

Neem een schone vaas

Neem schone passende vaas

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen.

Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

Niet op de tocht..

...bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.

Gerelateerde Producten