Roze Rozen & Champagne, Veuve Clicquot Brut

Fleurop Flowers.NL
9110023775302
    Levertijd:Mogelijk separaat geleverd ivm drukte door de COVID19 crisis
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
  • Specificaties

Grootbloemige roze rozen in combinatie met een Fles Champagne van het bekende huis, Veuve Clicquot.

Grootbloemige Roze Rozen met Veuve Clicquot Champagne: Weelde Heruitgevonden

Verrijk je geschenkbeleving met onze prachtige combinatie van Grootbloemige Roze Rozen, vergezeld door een fles van het gerenommeerde Veuve Clicquot Champagnehuis. Dit weelderige ensemble biedt je de keuze uit verschillende aantallen rozen - 12, 25, 50, 75, of 100 - in combinatie met de optie voor een 75cl standaardfles of een 150cl magnumfles Veuve Clicquot.

Grootheid in Roze Rozen: Kies je favoriete hoeveelheid rozen, variërend van een dozijn tot een honderdtal, elk met ongeëvenaarde schoonheid. Deze grootbloemige roze rozen worden zorgvuldig samengesteld en vakkundig gearrangeerd, waardoor een verbluffende weergave van elegantie en genegenheid ontstaat.

Champagne van Veuve Clicquot: Als aanvulling op de grootsheid van de rozen ontvang je een fles Veuve Clicquot Champagne, een symbool van verfijning en feestelijkheid. Kies tussen de standaard 75cl fles voor een klassieke touch of de indrukwekkende 150cl magnumfles voor een statement van weelderige verwennerij.

Deze buitengewone combinatie is perfect voor het herdenken van speciale momenten, van intieme vieringen tot grandioze evenementen. Of je nu kiest voor een bescheiden dozijn rozen of een weelderig boeket van honderd, gecombineerd met de iconische Veuve Clicquot Champagne, deze samenstelling belooft een ongeëvenaarde ervaring van luxe.

Maak een blijvende indruk met dit weelderige geschenk, waar grootbloemige roze rozen samenkomen met de finesse van Veuve Clicquot Champagne. Kies je gewenste hoeveelheid en flesgrootte om een werkelijk onvergetelijke viering van liefde, verfijning en verwennerij te creëren.


BESTEL JE VOOR 18:00 UUR

Bestel je voor 18:00 (Nederlandse tijd), dan kan de Champagne in de meeste gevallen de volgende werkdag (ma-za) samen met het bijbestelde boeket, bezorgd worden.
Bestel dit pakket dus tijdig.


NOG GEEN 18 JAAR?

Flowers.NL verkoopt of levert geen alcohol aan mensen die jonger zijn dan 18 jaar.

Identificatie is vereist bij levering of afhaling.


BESTEL JE NA 18:00

Bestel je na 18:00 uur (Nederlandse tijd) of is er sprake van onvoorziene logistieke omstandigheden, zullen producten apart en op een later moment geleverd worden .
Geen leveringen mogelijk op zon- en feestdagen

Product Rating Bar

Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief € 7,95 verzend en handelingskosten. De getoonde afbeelding is het medium boeket/arrangement. Bloemen zijn een natuurproduct en de geleverde boeketten of arrangementen kunnen afwijken in kleur en samenstelling door seizoens- en beschikbaarheid invloeden. Wijzigingen en (druk)fouten voorbehouden.

Bloemen Verzorgingstips

Enkele tips waarmee de ontvanger langer plezier beleeft aan het boeket.


Bloemen schuin aansnijden

BLOEMEN SCHUIN AFSNIJDEN

Bloemen kunnen dan beter voldoende water opnemen. Zorg ook dat er geen blad in het water hangt of komt om bacteriën te voorkomen.


Neem een schone vaas

NEEM SCHONE PASSENDE VAAS

Voorkom hiermee bacteriën in het water en het geeft de stelen de ruimte. Vergeet ook de snijbloemen voeding niet toe te voegen


Zet bloemen nooit op de tocht of diret bij een warmtebron

NIET OP DE TOCHT

Plaats bloemen nooit op de tocht, bij de kachel of naast fruit. Door de wind, warmte en ethyleen van het fruit gaan bloemen sneller verslappen.

Standaard Het boeket zal in samenstelling kleiner worden dan het op de foto getoonde boeket.
Medium Dit is het formaat van het op de foto getoonde boeket.
Groot Het boeket zal door onze bloemist worden uitgebreid in de zelfde kleur en stijl samenstelling als de getoonde boeket.
opmerking: “Onze bloemisten zijn afhankelijk van veilingprijzen, door de marktwerking stijgt de inkoopprijs van bloemen. Helaas zijn hierdoor sommige boeketten en de losse rozen rondom feestdagen en belangrijke bloemen geef dagen (Valentijnsdag, int. Vrouwendag, Moederdag) iets hoger in prijs dan je van ons gewend bent. Ook bij de lokale bloemisten zal dit het geval zijn”

Gerelateerde Producten